Защото това устройва управляващите..По добре да има напрежение по тази линия,народът да е заливан с постоянни "проблеми" ,да се хване някоя и друга дребна душица и да се покаже някаква дейност,отколкото да се насочат погледите в истински те бандити,ограбили и ограбващи България!
Затова бяха създадени и групировките ,затова и "изведнаж" се роди футболното хулиганство.
Защо българските хулигани никой не ги гони ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- фифи перото
Re: Защо българските хулигани никой не ги гони ?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Himym написа:Ок, заеби статиите, щом не ти харесват, няма да ги четем. Коментирай това което ти дадох..изказването на треньора, че са му налагали Гудни, въпреки слабия му сезон..това за световното. Като искаш сравни постиженията на Гунди и някой друг, да видим дали наистина е толкова велик. Сега ще кажеш що за неуважението е това, така че айде аз свърших. Казах квото имах да кажа, лек ден
много е смешно да съдиш за някой по журналистически и фенски писания, след като е ясно че са 100% мапулативни!
баща ми е бил жив свидетел на годините когато Гунди е играл и никога не е казвал нещо негативно за него, а точно обратното!
още си съхранява едно албумче с изрезки от вестниците и снимките на тогавашния Левски, докато от сегашния направо му се повръща!
що се отнася до глупостите за налагане в националния отбор, то се вижда че и в наши дни са си актуални и не са по вина на самите футболистите, а на тези, които се облажват от тяхното присъствие там!

- Captain Stottlemeyer
Понеже тук някои младежи коментират Гунди въз основа на материали, прочетени в интернет, ще кажа само: Деца, аз имах щастието да го гледам на живо няколко години, по времето когато бях ученик. Гунди беше и си остава най-големият.
В(е)рвайте ми.
Това се признаваше от всички, включително от "враговете" от ЦСКА (тогава най-добрите ми приятели в гимназията бяха цесекари, ходехме заедно на мачове, заедно бяхме и на погребението на Гунди и Котков). И само едно въпросче: По онова време (1964-1966) Рудолф Витлачил беше треньор и на "Левски". Не е ли малко странно, че точно той няма да иска своя голмайстор в националния отбор?! 

В(е)рвайте ми.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Понеже тук някои младежи коментират Гунди въз основа на материали, прочетени в интернет, ще кажа само: Деца, аз имах щастието да го гледам на живо няколко години, по времето когато бях ученик. Гунди беше и си остава най-големият.![]()
В(е)рвайте ми.Това се признаваше от всички, включително от "враговете" от ЦСКА (тогава най-добрите ми приятели в гимназията бяха цесекари, ходехме заедно на мачове, заедно бяхме и на погребението на Гунди и Котков). И само едно въпросче: По онова време (1964-1966) Рудолф Витлачил беше треньор и на "Левски". Не е ли малко странно, че точно той няма да иска своя голмайстор в националния отбор?!
ми аз не съм го гледал,но наистина беше много тъпо да ми вади някаква статия и да ми говори за него

При нас лумпените са повече, бъдете сигурни!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Абе малко не усещата ли, че го докарахте дотам да казвате, че всички лъжат и говорят какви ли не глупости, а вие сте правите. Ок, книги защо четете..хората изобщо защо ги пишат, та нали според вас всички е лъжа, измама

[quote="Himym"]Абе малко не усещата ли, че го докарахте дотам да казвате, че всички лъжат и говорят какви ли не глупости, а вие сте правите. Ок, книги защо четете..хората изобщо защо ги пишат, та нали според вас всички е лъжа, измама
[/quote
ей фенче !!! горе човека ти го каза ясно или не можеш да четеш и възприемеш,че фен на ЦСКА може да отиде на погребението на Гунди , а не да му надраска паметника
ти ли ще се изказваш за хора,които не си гледал, а много други са и никой без значение от отбора казва,че е велик засрами се пубер 

ей фенче !!! горе човека ти го каза ясно или не можеш да четеш и възприемеш,че фен на ЦСКА може да отиде на погребението на Гунди , а не да му надраска паметника

- Синьо сърце
- Контакти:
Те понеже с престъпността се оправиха,та хулиганите...Държавата се разпада-вие гледате две знамена,кво пишело на тях!Тез кръстове от години се веят от половината агитки у нас,и какво?И кво от туй,че някой си вее знаме със свастика?Да си го вее- голям праз...Лошото е,че с това беззаконие и растящата циганска наглост,все повече хора ще се стичат под подобни знамена-и това не е проблем на футболните клубове,а на обществото!Свастиката,както и звездата със сърп и чук са неделима част от историята,независимо дали на някой това му харесва или не...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Jorkorazporko
Мръсни нещастници
! Това е изключително гнусна постъпка, а хората които са го направили имат психични отклонения! Аз предлагам да се организираме ЦСКАрите и да отидем да възстановим мемориална! А за изродите от 14 затвор! Не ги искам тия нещастници в сектор Г!

Това е абсолютна олигофренщина.Тези хора са българи преди всичко, а и освен това са мъртви.Дори почит към мъртвите ли няма в тази червена агитка.Във Фейсбук доскоро имаше група под надслов - Гунди е разложен труп, която беше събрала един куп фенове.ОТВРАТИТЕЛНО.Под паметника пише - от българите....тези които са го направили определено не са от тях!!!
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ