Бунт нa клубовете срещу БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Бунт нa клубовете срещу БФС

Мнениеот Old_death » 20 мар 2011 14:32

от DrAvalanche на 19 Мар 2011 18:34

Old_death написа:
Нас са ни рязали,режат ни и пак ще ни режат,но не сме оревали форумите.

Вие не сте хора, а желязо. Три дена да Ви бият, ни дума, ни стон. С по 7 и 8 гола да Ви бият, най-много да си отрежете гредите.

Ако правилно съм те разбрал, това ръководство и начина по който се ръководи футбола на теб ти харесват.

Явно не си ме разбрал,или избираш избирателно. :oops: Никога не съм одобрявал или харесвал Перуци като щеф на БФС.Съставих това мнение още тогава,когато видях как след изборите Сираков се радваше,все едно е спечелил джакпота.Тогава разбрах в чия полза ще са решенията на Изпълкома.Негативното ми мнение се затвърди от действията ми по времето на Лицензгейт.Няма фен на ЦСКА,който да харесва Перуката,като ръководител на футболната ни централа!
Прочети предишния ми пост,сложи ръка на сърцето си и ми кажи,дали с вашия отбор са се гаврили при управлението на Перуци така,както се гаврят с ЦСКА!Само за справка ще ти напомня за реакцията на тая централа и комисиите към нея след загубата ви в мача за купата от Черно море в един мач,в който съдията грешеше и в двете посоки.Призна ви нередовен гол и ви отмени 100%-ов чист!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - България”