Бербатов задмина Стоичков по голове в Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Бербатов задмина Стоичков по голове в Европа

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 яну 2011 22:17

Gretna, имаш някакво лично негативно отношение към Стоичков, аз така го разбирам, каквото и да говорим е най-успелият БГ футболист ;)
Изображение

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 27 яну 2011 22:22

Да ме е срам? Ти болен ли си? Марадона и Стоичков са идентични като характер и като темперамент. Стоичков псуваше съдиите, Марадона стреляше по журналистите с пушка. Стоичков настъпи един съдия в Испания, Марадона премаза крака на един журналист с гумата на колата си. Марадона няколко пъти си тръгва от нац.отбор и се връща...Как така Марадона изпълни твоите толкова изискани критерии за човещина а Стоичков не ги изпълва? Е ли това лицемерие?
Последна промяна от Hrabar на 27 яну 2011 22:30, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 27 яну 2011 22:24

Viktor4o_Rs написа:Gretna, да играеш за родината си не е работа, това е чест, признание и голяма отговорност, но Берба явно го е чувствал точно като работа наистина ...
За Стоичков - помня този случай, да наистина лоша постъпка, но той си е такъв - буен и невъздържан, и не особено възпитан :lol: :lol: :lol: Важното е като се вурна какво направи :)

Като се върна стана 4-ти в света и голмайстор на първенството с цели 6 гола.

Сега да отдадем заслуженото на Балъков и Лечков. За това, че България играеше много добър футбол.
Сега да свалим шапка на Костадинов за двата гола срещу Франция. Браво Емо! - моят герой.

Стоичков дали черпи Емо всеки път като го види, не знам. Ако не беше гения на Ицата едва ли щяхме да се класираме на това СП.

Сега да похвалим и защитата на СП-то ( срещу Аржентина безупречен и четиримата, срещу Мексико без Кременлиев ( нали него изгони онзи арабски тюфлек, великолепни, срещу Германия превъзходни).

Сега да кажем браво и на Наско, че направи 3 от 4 дузпи и като сложим, че вкара и още два гола не знам. Стоичков вкара на Мексико вярно страхотен гол и на Германия. Наско вкара на Аржентина и на Италия. Нещо не разбирам колко голям е Ицата с 4 дузпи и два гола. Голям колкото Марадона както каза едно момче по-горе. Абе какво ви разправям и аз. Има една поговорка - българска е: Роди ме майко с късмет по ме хвърли на смет. Айде стига толкова че темата е за Бербатов а аз за Марадона почнах да пиша.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 27 яну 2011 22:26

Hrabar написа:Стоичков е най-великият футболист който България е раждала. Стоичков беше голям и в ЦСКА и в Барселона и в Националният отбор. Навсякъде където игра бе голям, независимо от съотборниците си. И Бербатов и Аспарухов са големи, но просто няма база за сравнение между тях и Стоичков. Много големи футболисти съм гледал и Стоичков го поставям на едно ниво с Марадона и Ван Бастен.
П.П. Някой спомена, че Гунди има 7-мо място за "Златната топка" и понеже го постигнал, като футболист на "Левски е ненадминато постижение. Това не е вярно! Най-доброто постижение на Гунди е 8-9-10 място, които си поделят с по 9 точки с Алесандро Мацола и Валери Воронин. Това е през 1965 г. Тогава 7-ми е Джани Ривера с 10 точки. Иначе най-доброто постижение на футболист от вътрешното първенство е класирането на 9-то място на Петър Жековс с 14 точки, през 1969г. Той заема еднолично 9-тото място, като футболист на ЦСКА разбира се. Забележете нещо много важно. За Гунди гласуват българският журналист Жорж Милчев, който е бивш член на УС на "Левски". Жорж Милчев поставя Гунди на 1-во място в неговата листа и това дава 5 от точките. Другите 4 са от португалският журналист, който поставя Гунди на 2-ро място. Няма друг журналист, който да гласува за Гунди. За Петър Жеков гласуват: В. Салинер (Испания)-поставя го на 2-ро място, Ж. Милчев (България)-2 място("българинът"!!!) и трети места в тези на В. Либерт (Швеция) и Л. Филатов (СССР). Историята не трябва да се преиначава!

Евала пич ЕВАЛА ! Фен съм ти .

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 27 яну 2011 22:27

Hrabar написа:Да ме е срам? То болен ли си? Марадона и Стоичков са идентични като характер и като темперамент. Стоичков псуваше съдиите, Марадона стреляше по журналистите с пушка. Стоичков настъпи един съдия в Испания, Марадона премаза крака на един журналист с гумата на колата си. Марадона няколко пъти си тръгва от нац.отбор и се връща...Как така Марадона изпълни твоите толкова изискани критерии за човещина а Стоичков не ги изпълва? Е ли това лицемерие?

По това,че им липсва възпитание си приличат. Прав си. Аз си мислех, че футболни качества говориш. Извинявай не съм те разбрал. Като сбъркам мога и да се извиня.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 яну 2011 22:30

Точно Стоичков е за България това, което е Марадона за Аржентина ;) Върти го, сучи го, късмет бил имал , не знам си какво, когато фактите говорят - и боговете мълчат 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 27 яну 2011 22:33

Hrabar написа:Да ме е срам? Ти болен ли си? Марадона и Стоичков са идентични като характер и като темперамент. Стоичков псуваше съдиите, Марадона стреляше по журналистите с пушка. Стоичков настъпи един съдия в Испания, Марадона премаза крака на един журналист с гумата на колата си. Марадона няколко пъти си тръгва от нац.отбор и се връща...Как така Марадона изпълни твоите толкова изискани критерии за човещина а Стоичков не ги изпълва? Е ли това лицемерие?

Марадона направи Аржентина СП и за малко ако не беше отишъл в Италия щеше да повтори на следващото СП.

Марадона направи Наполи ( НАПОЛИ бе не БАРСА - два пъти шампион на Италия сам)

Марадона галеше топката така като никога ама никога никой не го е правил ( дано Меси продължава все така и да го мине дебелия наркоман)

Мародона е невъзпитан също като Стоичков, но той е ............. нямам думи

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 27 яну 2011 22:42

Viktor4o_Rs написа:Точно Стоичков е за България това, което е Марадона за Аржентина ;) Върти го, сучи го, късмет бил имал , не знам си какво, когато фактите говорят - и боговете мълчат 8-)

Не е така.

Ами не е така. Ти по-горе го каза. Аз се чувствам лично обиден от Стоичков. Махни факта, че излезе с номер 4 само и само да ни дразни. аз никога няма да харесам човека и футболиста Христо Стоичков. Харесвам Бербатов, харесвам Костадинов но Стоичков никога. Пишем си, джавкаме си се. Това е. За мен Христо Стоичков е долна душица с много късмет ( вкарал гол)

Той ли ни класира на СП 94 или щото беше много голям трябваше да чакаме Франция да падне два порени пъти у дома за да не се класира ( и какво участие взе Ицето в това)

Как стан ГМ на СП - с 4 дузпи ( е може да вкарва дузпи ева ла + 1 фаул)

Как взе КЕШ - с един силен отбор на късмет ( да е жив и здрав Куман)

Колко пъти стана шампион на Италия с Парма ???

Колко гола вкара за Парма???

Писна ми - все едно само Ицо ни е направил 4-ти в света и сам си е вкарал 6-те гола, Все едно сам е победил Сампдория през 1992 и все едно е спечели сам всички купи с Барса. Добър е но е леке. Иван Колев и Петър Жеков да не са по-слаби от Стойчков. Ми не по-добри са. Не са умрели млади, и по-добре де за да станат като Гунди легенди. Стойчков да си седи в Барса и да учи Английски а не да се излага за пореден път пред цял свят.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 27 яну 2011 22:45

Стоичков направи България бронзов медалист от САЩ'94. Това повече няма да го бъде никога. Понеже пак ще забиеш към това с какви футболисти бил играл...една част от тези футболисти ги гледахме и на Мексико'86. Стоичков направи Барселона Европейски шампион за първи път. С напрактика почти идентичен състав на отбора в сравнение с предните 1-2 сезона. Стоичков когато тръгнаше по крилото трибуните настръхваха а 100 000 на Камп ноу умираха от кеф. Стоичков е доказано най-известният българин в целият свят. Най-успелият футболист...най-най-най! За Стоичков се говори единствено и само в превъзходна степен.
Иначе наблегнах на еднаквият им характер защото точно този техен характер ги прави най-големи. Бил Стоичков голям ама бил хилиган. Ако не беше хулиган, нямаше да е най-голям. Щеше да е като Бербатов и да му викате Барби...е не е!
Последна промяна от Hrabar на 27 яну 2011 22:47, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 27 яну 2011 22:47

Viktor4o_Rs написа:Gretna, имаш някакво лично негативно отношение към Стоичков, аз така го разбирам, каквото и да говорим е най-успелият БГ футболист ;)

Измерено в желязо е така.
Измерено в любови почит ти си помисли.

Сега избери кое смяташ за о голямо постижение.

Да умреш забравен сам и отритнат с цяла стена с медали.
Или на погребението ти да има 100 000 плачещи човека.

Не казвам, че за Стойков няма да плачат много, но казвам, че на много повече ще им е безразлично.

Върни се в “Футбол - България”