... обратното броене на създаването на Локомотив до къде стигна? Може би вече сте 18** година? Попълни звездичките, моля те ...
стигнали са до 1911 и не им трябвало повече.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
... обратното броене на създаването на Локомотив до къде стигна? Може би вече сте 18** година? Попълни звездичките, моля те ...
plovdivram написа:Един град-един отбор написа:Ще коментирам само това ...О т една страна ги разбирам фенчетата на новото сдужение което купи(открадна) лиценза на Металик за да рита незаконно във В група...
Искам да попитам само как вие от 7ми в Б група как изведнъж така заиграхте в А ? Иии още един въпрос имам ... обратното броене на създаването на Локомотив до къде стигна? Може би вече сте 18** година? Попълни звездичките, моля те ...
![]()
![]()
Един град-един отбор, мога ли да те попитам дали знаеш има ли отбор в историята на БГ футбола, който е получил "право на участите" в "А" група с изиграването на един приятелски мач?!
Един град-един отбор написа:Ще коментирам само това ...О т една страна ги разбирам фенчетата на новото сдужение което купи(открадна) лиценза на Металик за да рита незаконно във В група...
Искам да попитам само как вие от 7ми в Б група как изведнъж така заиграхте в А ? Иии още един въпрос имам ... обратното броене на създаването на Локомотив до къде стигна? Може би вече сте 18** година? Попълни звездичките, моля те ...
![]()
![]()
sky1 написа:ИРландецо да не си роднина на един водещ от СКАТ,който за всичко са му виновни комунистите.И всеки враг е наречен комунист.Всички се извъдихте дисиденти,а преди 89 сте били на сладки службици.Вероятно ако не бяха комунистите щеше да си цар,нали?.Преди всичко потърси първо нещата в себе си.Ама като ви гледам речника на повечето ваши гуру и се правя изводи за цялата ви шайка.Единия във всеки пост по 50000 пъти майна,а другия по 50000 пъти -комунисти.Вие нещо различно от това има ли да кажете,това вече го разбрахме.
Защо боядисахте централната трибунка с това смешно лимонено жълто? Доста грозно стои, на фона на оградата на стадиона.
Един град-един отбор написа:Да бе и аз тва викам ... поне да си бяха сложили темата във форум Локо Пловдив, че така или иначе са извън ТОП 5 по коментари ... въпреки доброто представяне през есенния полусезон никой не ги отразява и новините за тях са малко както и фенската маса ... кофти работа
Бройката не прави качеството, ама вие това не го разбирате. Вие сте тези, които процедирате с много никове и "спонтанни" кампании, тайно организирани между вас си. Айде моля ти се.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта