Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот bnborisov » 17 дек 2010 12:32

... обратното броене на създаването на Локомотив до къде стигна? Може би вече сте 18** година? Попълни звездичките, моля те ...

стигнали са до 1911 и не им трябвало повече.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 дек 2010 12:33

Нещо като не ви харесва и се започва:

"Аз пък искам да попитам..."
"А вие пък през..."

и още 10тина заучени фрази. Спестете ни ги, тях ги знаем - не са издържани нито фактологично, нито исторически, нито морално. Помислете как ще обясните на следващите поколения, на които предавате историята си по разваления телефон как през 2010г. сте създали дружество от 1912г. :) Споко, след 10тина години ще ни писне да се бъзикаме с това в Пловдив :) Тия 10 години много ви се иска да ги нямаше, но вината за тях си е изцяло ваша. Щото не става само с "бюджет за ПР", лъгане за посещаемост и Интернет присъствие, иска се ходене по мачове и отстояване на позиция - нещо непонятно вам. Не сме в режим на диктатура и няма как някой факти просто да изчезнат или да се променят както ви се иска.

Интересното в случая е при положение, че Ботев Пловдив е изключен от футболната карта на България, кой е отбора, който играе във В група и как е записан в регистрите на БФС :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 17 дек 2010 12:35

plovdivram написа:
Един град-един отбор написа:Ще коментирам само това ...

О т една страна ги разбирам фенчетата на новото сдужение което купи(открадна) лиценза на Металик за да рита незаконно във В група...

Искам да попитам само как вие от 7ми в Б група как изведнъж така заиграхте в А ? Иии още един въпрос имам ... обратното броене на създаването на Локомотив до къде стигна? Може би вече сте 18** година? Попълни звездичките, моля те ...

:mrgreen: :lol: :mrgreen:

Един град-един отбор, мога ли да те попитам дали знаеш има ли отбор в историята на БГ футбола, който е получил "право на участите" в "А" група с изиграването на един приятелски мач?!

Бих ти отговорил на въпроса ако не ми отговаряш с въпрос на моя такъв :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 17 дек 2010 12:39

Ице,ти най-малко трябва да говориш за ходене по мачове и стоене пред компютъра.Пловдив не е толкова голям и се знаем.Едно време ходеше с кожени ръкавици по мачове,а сега с фред перито.Ей на това му се вика прогрес.Какво ви бърка Ботев.Темата е за Ботев,не е свързана с вас,а вие се навъдихте като мухи на .....Вие общо толкова мнения нямате за 10 ваши теми.Направете теми за Коко,Моко,трансфери ,селекции .... и там си говорете колко сте велики,как мачкате "жълтИте" и как взимате знамена в бой 2 локомотивеца срещу 20 жълти,а всъщност крадете знамена.Никой няма да ви обърне внимание.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 17 дек 2010 12:42

Един град-един отбор написа:Ще коментирам само това ...

О т една страна ги разбирам фенчетата на новото сдужение което купи(открадна) лиценза на Металик за да рита незаконно във В група...

Искам да попитам само как вие от 7ми в Б група как изведнъж така заиграхте в А ? Иии още един въпрос имам ... обратното броене на създаването на Локомотив до къде стигна? Може би вече сте 18** година? Попълни звездичките, моля те ...

:mrgreen: :lol: :mrgreen:

И да ми триеш мненията и да не ми ги триеш не можеш да промениш фактите. Даже по-добре, че ми изтри мнението! Защо да ви отварям очите - нека си ви лъжат, нека все такива нови рейсове да ви докарват, радвайте се на новата ви емблема която повече прилича на пътен знак и основния и цвят е червен, посрешнете с отворени обятия турските пари на Цецо Василев, радвайте се че ритате по селата с лиценза на отбор от друг град. Само няма да се сърдите като ви казваме МеталикЪ, защото само благодарение на това име все още ви има! :idea: А щях да забравя...Защо боядисахте централната трибунка с това смешно лимонено жълто? Доста грозно стои, на фона на оградата на стадиона. :idea:
Изображение

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 17 дек 2010 12:42

Да бе и аз тва викам ... поне да си бяха сложили темата във форум Локо Пловдив, че така или иначе са извън ТОП 5 по коментари ... въпреки доброто представяне през есенния полусезон никой не ги отразява и новините за тях са малко както и фенската маса ... кофти работа :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 дек 2010 12:44

sky1 написа:ИРландецо да не си роднина на един водещ от СКАТ,който за всичко са му виновни комунистите.И всеки враг е наречен комунист.Всички се извъдихте дисиденти,а преди 89 сте били на сладки службици.Вероятно ако не бяха комунистите щеше да си цар,нали?.Преди всичко потърси първо нещата в себе си.Ама като ви гледам речника на повечето ваши гуру и се правя изводи за цялата ви шайка.Единия във всеки пост по 50000 пъти майна,а другия по 50000 пъти -комунисти.Вие нещо различно от това има ли да кажете,това вече го разбрахме.

Хаха, майна, трудно е когато си бил от страната на намазалите, да разбереш колко много си намазал. За речник с нас няма да спориш, нашият речник не се състои от думи за квалификация и обида на опонента, както на вас май. С лъжи не се градят събития, момко.

Пък и на вас трябва да ви се повтаря, щото сте с трудно развитие от началото си, уж бебето е родено 12 година, ама проплаква чак 17. Проблеми с ранното развитие ли е, умствено изоставане ли е не знам. Някой хора с бели престилки на латински трябва да се изкажат.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 17 дек 2010 12:45

Защо боядисахте централната трибунка с това смешно лимонено жълто? Доста грозно стои, на фона на оградата на стадиона. :idea:

Комплексите ти до там ли са стигнали, че да ходиш на стадиона да гледаш лимонено-жълтото :lol: Или не излизаш от темите за Ботев и не изпускаш нито една новина и възможност да си избиеш комплексите ?! Смешни сте :) Ако щете не МеталикЪ, ами квото искате викайте ... за нас, за цяла България ще останете " Цигани от Пловдив шаляляля " 8-)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 дек 2010 12:47

Един град-един отбор написа:Да бе и аз тва викам ... поне да си бяха сложили темата във форум Локо Пловдив, че така или иначе са извън ТОП 5 по коментари ... въпреки доброто представяне през есенния полусезон никой не ги отразява и новините за тях са малко както и фенската маса ... кофти работа :)

Бройката не прави качеството, ама вие това не го разбирате. Вие сте тези, които процедирате с много никове и "спонтанни" кампании, тайно организирани между вас си. Айде моля ти се.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 17 дек 2010 12:49

Бройката не прави качеството, ама вие това не го разбирате. Вие сте тези, които процедирате с много никове и "спонтанни" кампании, тайно организирани между вас си. Айде моля ти се.

бати и безсилието

Върни се в “Футбол - България”