Кой е най-лошият терен в "А"група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Кой е най-лошият терен в "А"група?

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 01:58

Ти сега нарочно ли се опитваш да ме вбесиш или несъзнателно го правиш? Защо преиначаваш диумите ми така, както ти е удобно... На това му се вика провокация, а аз нямам намерение да се подавам нба такива неща...
За последен път ще се опитам да ти обясня като на разумен човек- къде видя да съм казал, че това, че го правят всеки домакински , а не само с вас не е селкса постъпка? Отговорих ти просто на поуста , за да ти покажа, че вие не сте нещо специално и тази практика не е специално заради мача с вас.... Къде съмн я опрвадавал ? Ти човек в затвора ще вкараш бе?
Чети ти казах преди да пишеш, мисли малко! Казах, че е селска постъпката и, че пречи и на нашия отбор и се чудя кога щше спрат да го правят- ти на това оправдаване ли му викаш? Мале мила... Обясних ти вече, че не защитих това, че е селска постъпката, а ти отговорих на поуста, че това не се прави само за мач с вас! Сега най-после стана ли ти ясно...
Токй затова и терена е толкова зле... Като го наводняват постоянно как да има трева като хората...
А това забившите военни отбори е от смешно по-смешно... Вие сякаш не сте били галеник на властта, хехе.... Айде без, а... Да не отваряме и тук тема за милицията.... Или викаш, щом е за милицията е друго, тя родната полиция ни пази :mrgreen:
Защо говоришп глупсоти, а? говориш за неща отпреди 30 години или като се чудиш какво да кажеш вадиш някакви безумни доводи? Като ще кажем А, да кажем и Б! Ние отбор на армоията(не по наше желание наложено)- вие на милицията..

А и още нещо- това със сателитите си го избийте от главата- бързо забравяте 2008 кой ви помогна за титлата! Бързо забравяте, а!!! И на мен много неща не са ми симпатични у вас, ама няма да се промените.., Нищо лично...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 02:08

Значисе разбрахме - аз казвам, че това с наводняването е селяня и ти се съгласяваш.ОК?

Дай да видим галеника на власта. Чакам поне едно погалване на власта - дори и на слух съм съгласен, но да си стоиш зад думите.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 02:11

tprodanov написа:Значисе разбрахме - аз казвам, че това с наводняването е селяня и ти се съгласяваш.ОК?

Дай да видим галеника на власта. Чакам поне едно погалване на власта - дори и на слух съм съгласен, но да си стоиш зад думите.

Естествено, че се съгласявам... Това пречи на всички :evil: Но явно няма да се промени,.,... Това са някакви тарикатски приоми, които са неспортсменски и дори вече не помагат :mrgreen: Ако си мислиш, че ние феновете на Черно Море не желаем нов стадион по нормални изисквания явно си в грешка....
[offtopic]Искаш слух- много са на лична ще ти пратя някои неща, не е тази темата....
Искаш факти- нали не очакваш някой публично да си признае за това, че сте били подкрепяни ;)
И аз искам факти и доказателства за това, че сме били армейски отбор....
Иначе това за милицията ще го отрчеш ли? :shock:[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 02:12

MORSKI написа:
tprodanov написа:Значисе разбрахме - аз казвам, че това с наводняването е селяня и ти се съгласяваш.ОК?

Естествено, че се съгласявам... Това пречи на всички :evil: Но явно няма да се промени,.,... Това са някакви тарикатски приоми, които са неспортсменски и дори вече не помагат :mrgreen: Ако си мислиш, че ние феновете на Черно Море не желаем нов стадион по нормални изисквания явно си в грешка....
[offtopic]Искаш слух- много са на лична ще ти пратя някои неща, не е тази темата....
Искаш факти- нали не очакваш някой публично да си признае за това, че сте били подкрепяни ;)
И аз искам факти и доказателства за това, че сме били армейски отбор....
Иначе това за милицията ще го отрчеш ли? :shock:[/offtopic]

Искам в темата да ми ги напишеш, не на лични. Искам да е видно от всички. Притеснява ли те нещо? Ти пиши, пък ще видиш какво ще отричам.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 02:25

[offtopic]Нищо не ме притеснява., но не е това темата! Модераорите трябва да спазваме собствените си правила, а не да спамим в темите! Ако искаш отвори отделна тема, макар че ще стане мазало и всеки ще нарежда другия.... Искам и аз факти и аргументи, слухове и т.н за твоите думи... Вече ти отговорих на лична....[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 02:31

MORSKI написа: Нищо не ме притеснява., но не е това темата! Модераорите трябва да спазваме собствените си правила, а не да спамим в темите! Ако искаш отвори отделна тема, макар че ще стане мазало и всеки ще нарежда другия.... Искам и аз факти и аргументи, слухове и т.н за твоите думи... Вече ти отговорих на лична...

Виж сега - ти започна с обвинение към моя отбор, и смятам че е редно сам да си го защитиш - ако искаш до разкажи тук, ако искаш в отделна тема, но е редно да си защитиш думите и то не на ЛС. Това, което ми написа на ЛС е от типа - чух, че стринка ми казала на леля ми. ОК, ще го приема. Отвори тема и да си поговориме за обвиненията ти. Редно е.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 02:36

tprodanov написа:
MORSKI написа: Нищо не ме притеснява., но не е това темата! Модераорите трябва да спазваме собствените си правила, а не да спамим в темите! Ако искаш отвори отделна тема, макар че ще стане мазало и всеки ще нарежда другия.... Искам и аз факти и аргументи, слухове и т.н за твоите думи... Вече ти отговорих на лична...

Виж сега - ти започна с обвинение към моя отбор, и смятам че е редно сам да си го защитиш - ако искаш до разкажи тук, ако искаш в отделна тема, но е редно да си защитиш думите и то не на ЛС. Това, което ми написа на ЛС е от типа - чух, че стринка ми казала на леля ми. ОК, ще го приема. Отвори тема и да си поговориме за обвиненията ти. Редно е.

[offtopic]Ти това искаше- ти написа, че отбора ми е бил подчинен на армията, ами докажи го! Ти започна първи, поеми инициативата... Сам ти казах, че ако подобна тема се отвори няма да има дълъг живот по обянсими причини и ти го знаеш, че вътре ще се напълни с обиди! Затова на ЛС, а и това е между теб и мен... Темата на всичкото отгоре е съвсем друга... Искаш от мен малки доказателства, пратих ти ги на лична... Сам каза, че дори и слухове стават, нали.... Сега аз искам, от теб...В момента нарочно се опитваш да ме подведеш... Ако искаш още аргументи утре ще се поровя.... Но ти в момента гледаш сеир и аз нямам намерение да участвам! На всичкото отгоре тезата си не я защити по никакъв начин дори и със слухове...[/offtopic]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 23 сеп 2010 02:40

Определено е този на Монтана, терен който няма дренаж и е много по-крив от "ТИЧА" в момента. Там ако не вали и е сухо топката отскача на 2 метра а ако падне върху бабуна не се знае в коя посока ще отиде... пък недай си боже да вали...... гледах мача им с Берое миналата година и отлагането на мача им с Локо сф.
Сините фенове са афектирани от мача в понеделник и естествено е да казват за нашия стадион, ВСЕКИ ТЕРЕН СЕ ПОЛИВА ПРЕДИ МАЧ! това че вие не сте ходили 4-5 часа преди мач да видите какво се прави си е ваш проблем! Нашият дом изглежда така заради изгорялата трева на която в момента корените и са много слаби и затова се получава тази грозна кафява гледка, на мача с левски зимата тревата беше в пъти по-зелена от колкото е сега!!! надявам се ръководството да вземе адекватни мерки за което...
Относно "tprodanov" пич ти някога играл ли си футбол? или си дебел мазен тюфлек който седи по цял ден пред компа? обуй си едни бутони и отиди да бягаш на асвалта или някоя суха и корава като камък нива да те видя после дали ще можеш през следващите 3-4 дена да не ходиш като настъпан!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 23 сеп 2010 02:43

колега погледни внимателно ако обичаш http://bsfc.18.forumer.com/index.php?ac ... t&id=24176
това е за аватар на МОРСКИЯ ето това беше "ТИЧА" и преди да изгори това лято...
Последна промяна от morqche на 23 сеп 2010 02:45, променено общо 2 пъти.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 02:44

MORSKI написа:
tprodanov написа: Ти това искаше- ти написа, че отбора ми е бил подчинен на армията, ами докажи го! Ти започна първи, поеми инициативата... Сам ти казах, че ако подобна тема се отвори няма да има дълъг живот по обянсими причини и ти го знаеш, че вътре ще се напълни с обиди! Затова на ЛС, а и това е между теб и мен... Темата на всичкото отгоре е съвсем друга... Искаш от мен малки доказателства, пратих ти ги на лична... Сам каза, че дори и слухове стават, нали.... Сега аз искам, от теб...В момента нарочно се опитваш да ме подведеш... Ако искаш още аргументи утре ще се поровя.... Но ти в момента гледаш сеир и аз нямам намерение да участвам! На всичкото отгоре тезата си не я защити по никакъв начин дори и със слухове...

На лично спор не искам да водя - предпочитам да е на открито. Не знам какво те притеснява. И не знам защо реши, че ще се пълни с обиди. Искаш доказателства, че тима ти е подчинен на армията - учудвам се, че не го знаеш - заповядай? http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%BD%D0%B0)

ТВой ред е да си защитиш думите. И в това не виждам нищо обидно, това е факт.

Върни се в “Футбол - България”