За последен път ще се опитам да ти обясня като на разумен човек- къде видя да съм казал, че това, че го правят всеки домакински , а не само с вас не е селкса постъпка? Отговорих ти просто на поуста , за да ти покажа, че вие не сте нещо специално и тази практика не е специално заради мача с вас.... Къде съмн я опрвадавал ? Ти човек в затвора ще вкараш бе?
Чети ти казах преди да пишеш, мисли малко! Казах, че е селска постъпката и, че пречи и на нашия отбор и се чудя кога щше спрат да го правят- ти на това оправдаване ли му викаш? Мале мила... Обясних ти вече, че не защитих това, че е селска постъпката, а ти отговорих на поуста, че това не се прави само за мач с вас! Сега най-после стана ли ти ясно...
Токй затова и терена е толкова зле... Като го наводняват постоянно как да има трева като хората...
А това забившите военни отбори е от смешно по-смешно... Вие сякаш не сте били галеник на властта, хехе.... Айде без, а... Да не отваряме и тук тема за милицията.... Или викаш, щом е за милицията е друго, тя родната полиция ни пази

Защо говоришп глупсоти, а? говориш за неща отпреди 30 години или като се чудиш какво да кажеш вадиш някакви безумни доводи? Като ще кажем А, да кажем и Б! Ние отбор на армоията(не по наше желание наложено)- вие на милицията..
А и още нещо- това със сателитите си го избийте от главата- бързо забравяте 2008 кой ви помогна за титлата! Бързо забравяте, а!!! И на мен много неща не са ми симпатични у вас, ама няма да се промените.., Нищо лично...