Пловдивското или Софийското дерби??

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

zavinagicska
Контакти:

Re: Пловдивското или Софийското дерби??

Мнениеот zavinagicska » 24 авг 2010 12:33

hetfield написа:
zavinagicska написа:Абе не разбрахте ли че вие на 30 години ставате шампиони и на 20 играете финал за купа за европа не говрим че спецялно на Ботев непомнят кога за последно са играли, ами естествено тогава да отиде целия град на мач като е на 100 години един път.
Що като играете в софия не идвате по 5000 ами до 1000 ако докарате е добре.Аман от комплекси Пловдивчаните все за най великите се имат ма само на приказки го докарват.

Искаш да ми кажеш,че в София само местни ходят?Или гостуванията са само софиянци.Ми едно гостуване в Пловдив масата е Пазарджик и околието.

Е нали сте много велики са аз какво съм виновен че ЦСКА има 900 фен клуба в страната имайте и вие ма като феновете са ви само от Пловдив това е вие сте си локални докато ЦСКА и Левски са навсякъде.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 авг 2010 12:34

Ама велики сте бе, дербито в пловдив е най-велико, вие сте с най хубавата хореография. Успяхте да ме убедите. Продалжавайте да правите великите си хореографии на разпадналите ви се стадиони, докато ние правим нашите по европейските.

П.С. Прекръстете темата на локо ботев кой е по велик
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 авг 2010 12:38

Вие имате ли стадион?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 авг 2010 12:39

[offtopic]Спартак-Инжстрой/Спартак(Тополите)[/offtopic]Жалко,че съм на работа в неделя и няма да го гледам на Коритото. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 24 авг 2010 12:42

"столичани" подскачат като ущипани моми :mrgreen: Не се учудвам на промитите мозъци...
Почва първенството и Гонзо и Костадинов викат "шампони сме" :mrgreen: България има шампион и носител на купата ама забравих кои са... :?
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 24 авг 2010 12:46

zavinagicska написа:
Samoyl написа:Понеже четох,четох,четох...малко на зад във времето ще ви върна. Кое дерби е по велико и т.н, то е ясно че Пловдив и София ще си защитават своите дербита.А за гостуваща агитка ...1985г. http://vbox7.com/play:c20dead8.Вниманиеее !!! Мача се играе на стадион Народна Армия !!!Стадиона е пълен, като всички сектори са пълни с ЛЕВСКАРИ !!! Като се има на предвид че в момента "Армията" събира около 22-23000 със седалки с облегалка :) , правете сметка колко се е събирал тогава с правостоящи и обикновенните метални седалки :) А по темата, мачовете между Левски и ЦСКА винаги са и винаги ще събират повече зрители.

85 година са си седяли мешано хората и ЦСКА ри и Левскари

Абе колкото и да са седели "мешано" то пак се вижда :) Винаги е било така...ама айде да не го обръщаме на такава тема :D

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 24 авг 2010 12:48

b0b1 написа:
azzaro написа:Изображение

Бургас е на 260 км от пловдив !!! Направете си сметка

http://www.youtube.com/watch?v=bJonnmnja6s айде ние щото не може да се събереме много хора в България, се събрахме в Рим 4000.Феновете на Рома тогава признаха, че последните години не са виждали такава гостуваща агитка (може би ако изключим феновете на Лацио, но те там не гостуват).Та вие срещу Болтън колко се събрахте в Англия искам да попитам аз?

Пич,в Рим е пълно с Българи.Там беше и леля от Свищов и братчеда от Плевен и т.н.Така че не ми говори за фенове на Цска,а на БЪЛГАРИЯ.

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 24 авг 2010 12:48

LPFC_36 написа:"столичани" подскачат като ущипани моми :mrgreen: Не се учудвам на промитите мозъци...
Почва първенството и Гонзо и Костадинов викат "шампони сме" :mrgreen: България има шампион и носител на купата ама забравих кои са... :?
Бе защо се занимаваш с нас :lol: Гледай си отборчето

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 24 авг 2010 12:59

difeza написа:
b0b1 написа:
azzaro написа:Изображение

Бургас е на 260 км от пловдив !!! Направете си сметка

http://www.youtube.com/watch?v=bJonnmnja6s айде ние щото не може да се събереме много хора в България, се събрахме в Рим 4000.Феновете на Рома тогава признаха, че последните години не са виждали такава гостуваща агитка (може би ако изключим феновете на Лацио, но те там не гостуват).Та вие срещу Болтън колко се събрахте в Англия искам да попитам аз?

Пич,в Рим е пълно с Българи.Там беше и леля от Свищов и братчеда от Плевен и т.н.Така че не ми говори за фенове на Цска,а на БЪЛГАРИЯ.

Виж колко от тях са облечени в червено и ти става ясно колко са местните.Със сигурност е имало и такива, но от България тръгнаха огромни групи хора.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 авг 2010 13:03

Разбира се, че "Вечното дерби" е най-великото дерби в България :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - България”