Национален стадион в Пловдив!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Национален стадион в Пловдив!

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2010 17:28

cska_90 написа:А колко мислиш,че струва терена-горорим за дренаж,отоплителни,отводнителни ситеми!!!
Терена на Левски струваше над 1 млн,при все че не е най-модерния!!!

Намери инфо за новия терен на стадион Лазур и ще си отговориш ;)
Всички тези неща ги има и на него.

Ремонта на стадиона в Балгоевград. Терена е с всички екстри + прилежаща инфраструктура + видео стена, Галчев след мача с Литекс каза, че всичко е излязло 300 000лв.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 17:29

PFC Litex написа:
loko2004 написа:Според екстрите цената на един стадион варира от 1 000 000 - 3 000 000 евро на всеки 1000 места, предполагам има значение и кяде че се строи едно е в Германия друго в Бг

Не е така и не зная по какъв начин си стигнал до подобен извод.

cska_90 стига с тези 200 милиона, 300 милиона, това са нереални стойности за нивото на България.
Дадох ти вече пример, пък ако на теб ти се струва този стадион, че е далече от модерен е въпрос на вкус.

Ето ти цяла тема а стадиона в Кайзери, пък ти сам си преценявай колко е модерен
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=406936

ОК -разбрах те!!

Но и аз ти дадох няколко примера!!!

Но дори и да построй-пак казвам-НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН НЕ НИ ТРЯБВА!!!!
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 мар 2010 17:30

PFC Litex написа:
cska_90 написа:А колко мислиш,че струва терена-горорим за дренаж,отоплителни,отводнителни ситеми!!!
Терена на Левски струваше над 1 млн,при все че не е най-модерния!!!

Намери инфо за новия терен на стадион Лазур и ще си отговориш ;)
Всички тези неща ги има и на него.

Ремонта на стадиона в Балгоевград. Терена е с всички екстри + прилежаща инфраструктура + видео стена, Галчев след мача с Литекс каза, че всичко е излязло 300 000лв.

Същия Галчев преди месец каза,че само осветлението излиза към 800,само дето не е ремонт а наново ;)

П.П. Доста се отклонихме от темата ми се струва...
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2010 17:33

cska_90 написа:Но дори и да построй-пак казвам-НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН НЕ НИ ТРЯБВА!!!!

Някъде да споменавам определението национален? - не.
Просто решават в кой град и строят.

Blue_Lion, зависи от модела осветление.
С четири пилона каквито са у нас, струва далече по-малко от тези стойности.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 17:37

PFC Litex написа:
cska_90 написа:Но дори и да построй-пак казвам-НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН НЕ НИ ТРЯБВА!!!!

Идеята ми е проста-Национала да играе на клубните стадиони,които да се модернизират!!Оттам натаък е проблем на клубовете дали ще дадат 50 или 500 млн за нов стадион!!!В тази ситуация-най-глупаво ще е държавата да харчи Луди пари за стадион!!Има далеч по важни неща!!НИе нямаме една свястна магистрала-стадион ще строим!!
Изображение

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 10 мар 2010 17:41

Стадион "Пловдив" не трябва да се бута за да се строи нов.Само трябва да продължи започнатия ремонт.Така ще е много по евтино.А и има доста място за паркиране.
Последна промяна от анто маина на 10 мар 2010 17:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2010 17:42

cska_90 написа:Идеята ми е проста-Национала да играе на клубните стадиони,които да се модернизират!!

Съгласен съм, проблема е там, че като изключим стадион Лазур, друг клуб в България в следващите 5 години НОВ стадион няма да има и за това БФС трябва да мисли, какво да прави за националните отбори.

Примерно нов стадион на ЦСКА - то докато се разберат за имоти и т.н. ще мине една година. Като зная у нас с какви темпове се строи мъка ми става.

Само в едно съм сигурен, а именно, че участниците ни в ЕКТ през 2012 година, няма да играят домакинските мачове в България.
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 мар 2010 17:42

PFC Litex написа:

Аз само цитирам Галчев ! Иначе,няма да излезне скъпо реконструирането на един стадион,но в България трябва да се бутнат повечето,и да се построят наново като най-вероятно ще се построят и много други екстри към въпросните стадиони и там именно ще потънат доста финанси и затова казвам суми от порядъка на няколко-стотин милиона ! Друг е въпроса,дали ще се осъществят тези проекти :)
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 17:47

PFC Litex написа:
cska_90 написа:Идеята ми е проста-Национала да играе на клубните стадиони,които да се модернизират!!

Съгласен съм, проблема е там, че като изключим стадион Лазур, друг клуб в България в следващите 5 години НОВ стадион няма да има и за това БФС трябва да мисли, какво да прави за националните отбори.

Примерно нов стадион на ЦСКА - то докато се разберат за имоти и т.н. ще мине една година. Като зная у нас с какви темпове се строи мъка ми става.

Само в едно съм сигурен, а именно, че участниците ни в ЕКТ през 2012 година, няма да играят домакинските мачове в България.

Това е и проблема.Ама така трябва-като се забрани да се играят мачове тука-да видиш как ще се размърдат всички!!Българина не е ли е допрян на стената -не си мърда задниа!! :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 10 мар 2010 17:48

Предлагам да се построи национален стадион извън София - Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Благоевград, Враца и Плевен!!! Така ще имаме седем нови национални стадиона и дано всички да мирясат, а населението в "тази гадна София" ще понамалее и "гадните софиянци" да може да дишаме по-спокойно - поне докато се строят стадионите, `щото после инвазията отново ще е факт...

Върни се в “Футбол - България”