Какво мисли Бербатов за критиците си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Какво мисли Бербатов за критиците си

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 09:09

Опасен чар написа:Бербатов е една дребна мижитурка, която си мисли че като търка пейката на Ман. Юн. е станал ВЕЛИК ЧОВЕК (за какъвто се самоопределя) и е постигнал НЕЩО ГРАНДИОЗНО... Ако Бербатов е велика личност, тогава какви са Руни, Меси, Роналдо? Богове? Не, те са едни обикновени хора, каквито са и хлебарят в кварталната хлебопекарна, учителката по литература, шофьорът на такси и т.н. и заслужават еднакво отношение. За пръв път виждам човек, който се сърди заради това че не го считат за достатъчно велик хахаха какъв комплексар е наш Митко, жалко че е от моя град и ни излага така....

Ей го типичния пример, за когото говори Ицо толкова години и за когото проговори Бербатов сега. Такива като теб няма как да проумеят, че Бербатов не се оплаква защото не го считат за достатъчно велик, а защото го плюят нонстоп и го изкарват виновен за състоянието на футбола ни. Посочи ми само един случай, в който след загуба да не е бил обвинен основно Бербатов. Само се говори за кукли Барби, мърда, мързел....
Кажи ми, какво ТИ си постигнал в сферата в която работиш? Ако въобще работиш, разбира се. Възможно е още да учиш. Бербатов получава критики от неуспели хора живеещи....съществуващи в еднообразието на живота си и завиждащи и злобеещи срещу всеки постигнал някакви успехи.
Освен вица за българите в ада, при нас важи и поговорката, че никой не е пророк в собствената си страна.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 09 мар 2010 09:10

Добре де, а това че от 2 години не е вкарвал за националния (като изключим Малта и Черна гора) ние ли си го измислихме ? Половината от головете му са срещу Люксембург, Малта и Марианската падина. Откакто отиде в Ман.Ю (скоро след мача с Босна) няма голове за националния (като изключим Малта и Черна гора), има само спъвания в топката. Никой не го мрази, защото е преуспял и взима по над 100 000 евро на седмица (това е увъртане на нещата, защо не спомена нищо за националния отбор в това изказване ???). Аз лично не го мразя, просто не искам да е титуляр в националния, защото последните години с нищо не е заслужил !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 09:10

baltimore написа:
emarkon написа:Гадно племе сме!Едно свестно нещо имаме и ние го плюем!Омразата е голямо нещо!!!!От такива като вас дет го плюят ме е срам да се нареча Българин...МИШОЦИ ЗАВИСТЛИВИ
п.п. Ако бях на негово място,мноооого одавна да се бех махнал от националния(все пак имаме толкова много добри нападатели) и да си цъкам в Англия,без да ми пука за нищо!

Ще ти задам един въпрос. Защо никой не се закача със Стенли ? И двамата играят за националния и в Англия.

Аз пък също ще ти задам въпрос - защо Стенли от години отказва всякакви интервюта на БЪЛГАРСКИ журналисти?
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 09:12

xWarden написа:Добре де, а това че от 2 години не е вкарвал за националния (като изключим Малта и Черна гора) ние ли си го измислихме ? Половината от головете му са срещу Люксембург, Малта и Марианската падина. Откакто отиде в Ман.Ю (скоро след мача с Босна) няма голове за националния (като изключим Малта и Черна гора), има само спъвания в топката. Никой не го мрази, защото е преуспял и взима по над 100 000 евро на седмица (това е увъртане на нещата, защо не спомена нищо за националния отбор в това изказване ???). Аз лично не го мразя, просто не искам да е титуляр в националния, защото последните години с нищо не е заслужил !

Според теб работата му в отбора е само да вкарва голове ли? Щом не е вкарал значи нищо не върши? Интересно защо в Манчестър са предоволни от играта му, въпреки малкото голове? Не знам кога ще проумеете, че освен голове има и други начини да покажеш, че си незаменим в един отбор!
[/center]

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 09 мар 2010 09:14

Все пак той е централен нападател и от него се иска най-вече това...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 09:23

xWarden написа:Все пак той е централен нападател и от него се иска най-вече това...

В Манчестър доста рядко играе на върха на атаката и се вижда, че точно това е правилното решение за поста му - зад нападателя. За всеки е очевидно, че силата му е да раздава пасове и да прави играта. А пък и там играе с желание, докато в националния се прави всичко възможно да се убие желанието на човек. Как да играе когато вижда какво ръководство има, какъв треньор и какви играчи се викат? С кой да играе Бербатов, със Сърмов ли!?!??! Тези две имена не трябва дори в едно изречение да присъстват, камо ли в един отбор!
[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 мар 2010 09:28

Боримечката написа:БЪЛГАРИНО,ако се чудиш защо си в такова окаяно положение и кой е виновен за това,моля ти се прочети тази тема!

Не сме народ, не сме народ, а мърша,

хора, дето нищо не щат да вършат.

Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!

"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.

И не знаем, не можеме, не щеме

да работим за себе си със време.

Само знаем и можеме, и щеме

един други злобно да се ядеме...

Помежду си лихи, буйни, топорни,

пред други сме тихи, мирни, покорни...

Все нас тъпчат кой отдето завърне,

щот сме туткун, щото не сме кадърни...

Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -

а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,

пак ще кажа и с това ще да свърша.

Поетът го е казал,а годината е 1875г

"Народе????"

обаче накрая всички се тупат в гърдите и си приписват успехите на тези, дето ги плюят - голям народ сме били... Бербо не се раздавал за националния - че то 1/2 от хората във форума атакуват много активно националния без да им се е налагало заради някакви некадърници да се унижават и да падат 1-4 от Кипър. Вие стоите пред монитора и плюете националния, искате Бербатов да играе и да се усмихва все едно нищо не е станало. И нали сме българи и няма значение слаб силен ит.н за националния трябва да се играе със сърце - еми покрепяйте го със сърце без да има значение колко е слаб и заради кои точно некадърници е така (искате от някой да е идеален, а не гледате себе си...)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 09 мар 2010 09:55

Открих изречението от изказването на Бербатов, което най-много дразни "злобните" и "завистливите", както ги определя самият той:
"Трябва да игнорираме и забравим всички тези хора, проповядващи тези качества, защото рано или късно и това ще стане. Те ще бъдат забравени."

И как да не ги подразни, та нали по този начин обезмисля техните действия! Те се стремят точно към това, да бъдат чути, да бъдат забелязани! Какво друго им остава в техния мизерен животец? А той - Бербатов иска да им го отнеме това право.

Правилно - да се откаже от националния, гласувам с двете ръце! Защото човек оценява какво е имал, едва когато го загуби!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 мар 2010 10:10

Аз смятам, че наистина това изказване е пресилено. Но от друга страна, да постигнеш неща, за които малко футболисти биха могли и да мечтаят, в същия момент да се сблъскваш постоянно с някаква критика, къде обективна, къде породена от завист (основно такава), рано или късно нервите ти не издържат и казваш подобни неща. Наистина откакто Бербатов е в Леверкузен, Тотнъм и сега в Ман. Юн., се наслушах на много повече критики, отколкото реални мнения за него. Видях за пореден път, каква завист и злост изпълват ежедневието ни и душите ни, за да не оценяваме постиженията му, а да виждаме само и единствено грешки. Далеч съм от мисълта да хваля или критикувам Бербатов, тъй като не съм по-голям капацитет от Алекс Фергюсън, който е футболен мениджър номер 1 за всички времена. Когато Бербо не е във форма, просто не го пускат, когато е във форма е в игра. Толкова е ясно. Критиците, когато са субективни (не казвам, че винаги са субективни, напротив), да се замислят кой и кога ще може да достигне там, където Митко е стигнал, преди да квалифицират изказванията му, които не оправдавам, но същите със сигурност са породени от завистливия негативизъм към него, а не от голямото му самочувствие. Доколкото съм виждал, Бербатов винагби се държал скромно и ненадменно, като винаги е прецизирал изказванията си, които за разлика от много други футболисти не са звучали неграмотно и не на място.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 мар 2010 10:22

Pro-European написа:
delqnski47 написа:За кво му е на Берба миризливия национален отбор,дето почна да пада и от Кипър( И ТО С 1:4!СРАМ!!!) и от всякакви анонимници с разлика даже!От както стана Мърито селекционер и ги зарязах мачовете на националния!Гледах му 2,3 мача и ми писна да гледам как някакви анонимци се гаврят с този отбор!
И той Бербатов има най-много голове за националния кво го плюете бе?И кво като повечето голове са му срещу слабаци!?!Че то като се класираме на световно или европейско и ще вкарва на големите отбори,нали?Той ли е виновен че защитата ни е слаба и топките минават между краката на защитниците ни,а?Я ми отговорете като толкова знаете...

Това естествено не заслужава коментар.
Така като чета, някои може би бъркат националния отбор с непраните си чорапи.

И не съм ли прав според теб?
Това че е национален оправдава ли го?Това че Азис е звезда примерно оправдавали го че е ПЕДАЛ?Гледайте реално на нещата,ако обичате става ли?И кво като този отбор е представител на БЪЛГАРИЯ?Че мен ме е срам от него!Аз не обиждам по този начин БЪЛГАРИЯ!Аз обиждам тия,които не дават и 5 пари за националния отбор и го правят МИРИЗЛИВ!
Не си затваряйте очите само и само защото това е националния отбор на България и трябва да приемаме за нормално падане от Сърбия с 1:6(контрола,но кво толкова) или падане от Кипър с 1:4!Това за мен не е нормално,впредвид целите,които са си поставили националите!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Футбол - България”