А Група 10-12 отбора ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: А Група 10-12 отбора ?

Мнениеот Кашчей » 12 ное 2009 07:27

stannn написа:Аз съм за тази идея. Идеалната група е от 10 отбора играят по 3 мача всеки срещу всеки. 2 отбора отпадат, 1 играе бараж с третия от Б група. А тия които са против явно им се гледа как нашите отбори падат от пакистанци и инциянци. Защото ако продължаваме така до там ще я докараме. И защо сравнявате България с Англия, Германия и другите развити страни. Просто сме на светлинни години зад тези страни. Нямаме стадиони, нямаме бази. Общо взето нищо нямаме. Имаме само едно самочувствие което вече е без никакво покритие.

Как се играят 3 мача всеки срещу всеки, при разменено гостуване :mrgreen: Кой ще бъде два пъти гост, или третият мач ще е на неутрален терен :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 12 ное 2009 09:53

Само моля ви да не сравнявате Швейцария и в частност Базел с който и да било български клуб. Базел са отбор, в който се работи целенасочено години наред, с перфектен вътрешен ред и администрация точна като швейцарски часовник. Точно това казвам. Българските отбори трябва да насочат усилията вътре в себе си да подобраят структурите си в административно и спортно-техническо отношение. Базел инвестираха пари в отбора си, защото хората знаят, че парите и тяхното добро управление правят още повече пари. В България е точно обратното. Работи се на парче, ако има инвестиции те са хаотични без никаква дълготрайност. Ето това е големият проблем, не колко да бъде групата. Вместо да давате примери с Англия, Швейцария и т.н., по-добре погледнете малко на север от Дунав. Там хората не рязаха отбори, а си седнаха на задниците и си казаха, че ще правят футбол като хората. Федерацията им създаде условия, които се нравят на големите компании. Има прозрачност, няма задкулисни игрички, не си играят на вземи-дай ми и т.н. и вече няколко сезона имат интересно първенство, с тотално разбит двуполюсен модел и съответно успехи в Европа. В България всичко се върти около двата ни "гранда" и всички решения целят да обслужват техните интереси.
Има и друго. Изглежда супер нагло от големите отбори да почват да претендират как в малките не се плащало, били неизрядни. Мисля, че в последните дни им лъснаха задниците на всички измислени футболни босове що за мошеници са. Когато се научат да си плащат данъците, да водят коректно счетоводство, да са прозрачни, тогава да пищят за намаляване на групата.
И понеже наще грандове са толкова пък силни, що не бият Перник, Берое, що не се разхождат през Сливен, защо Монтана и Своге ги мъчат? Нали било безсмислено да имат няколко сериозни мача за година. Еми да го докажат и покажат на терена, не на масите в заведенията. През последните 3-4 години вижте какви отбори влязоха от Б група с каква база и направете проверка дали са били боксова круша? Интересно, нали?
Цялата история е определена групи отбори (президенти) да приберат парите от ТВ правата. Да не мислите, че на някой му пука за футбола от тая шайка в БФС. Хеле па Валентин Михов, който по цял ден се чуди откъде да открадне.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 ное 2009 11:36

най-добре ше е в А група да ограят 0 отбора! :mrgreen:

Nasko 1
Контакти:

Мнениеот Nasko 1 » 12 ное 2009 11:58

И аз първоначално бях за идеята за "А" група с 10 отбора, които да играят по 4 пъти по между си. По този начин ще има по-качествени мачове на по-добри терени и повече дербита!
Обаче, правейки анализ кои отбори евентуално биха играли в елита, мнението ми се разколеба.
Ето кои отбори биха играли в "А" група с 10 отбора.
Левски
ЦСКА
Литекс
Локо Сф
Славия
Черноморец
Черно море
Несебър
Академик Сф /Банско/
Миньор /Пирин, Берое/
Това означава, че София ще има почти половината отбори от елита и половината мачове ще се играят пред празни трибуни, защото отборите с най-малко публика /Славия, Локо Сф, Литекс, Несебър и евентуално Академик Сф/ ще останат в "А" група. Тези факти ме накараха да се разколебая.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 ное 2009 12:04

за нивото на футбола и факторите в момента, като залагания на тотото, е най-добре да няма никаква нито А,нито Б група. По-добре да има аматьорски Конференции, подобно на НБА. Така автоматично отпада залаганията на мачовете в легален световен букмейкър. София ще си определя един отбор,в централна България ще мачка Литекс, калифорнийската конференция ще е най заплетена и по морето ще има Бургас-Варна-Каварна :mrgreen: победителите от конференциите си правят турнир, който ще се играе като хората, а всички отбори победители в конференциите играят в евротурнирите :mrgreen:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 ное 2009 22:06

Кашчей написа:Как се играят 3 мача всеки срещу всеки, при разменено гостуване :mrgreen: Кой ще бъде два пъти гост, или третият мач ще е на неутрален терен :mrgreen:

Спокойно, датчаните играя по тази схема (пъти един срещу друг) и не виждам нивото им да е по-ниско от нашето. Стига нашите да решат да намалят А група, ще измислят и останалите подробности.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 ное 2009 22:46

RUSE написа:Само моля ви да не сравнявате Швейцария и в частност Базел с който и да било български клуб. Базел са отбор, в който се работи целенасочено години наред, с перфектен вътрешен ред и администрация точна като швейцарски часовник. Точно това казвам. Българските отбори трябва да насочат усилията вътре в себе си да подобраят структурите си в административно и спортно-техническо отношение. Базел инвестираха пари в отбора си, защото хората знаят, че парите и тяхното добро управление правят още повече пари. В България е точно обратното. Работи се на парче, ако има инвестиции те са хаотични без никаква дълготрайност. Ето това е големият проблем, не колко да бъде групата. Вместо да давате примери с Англия, Швейцария и т.н., по-добре погледнете малко на север от Дунав. Там хората не рязаха отбори, а си седнаха на задниците и си казаха, че ще правят футбол като хората. Федерацията им създаде условия, които се нравят на големите компании. Има прозрачност, няма задкулисни игрички, не си играят на вземи-дай ми и т.н. и вече няколко сезона имат интересно първенство, с тотално разбит двуполюсен модел и съответно успехи в Европа. В България всичко се върти около двата ни "гранда" и всички решения целят да обслужват техните интереси.
Има и друго. Изглежда супер нагло от големите отбори да почват да претендират как в малките не се плащало, били неизрядни. Мисля, че в последните дни им лъснаха задниците на всички измислени футболни босове що за мошеници са. Когато се научат да си плащат данъците, да водят коректно счетоводство, да са прозрачни, тогава да пищят за намаляване на групата.
И понеже наще грандове са толкова пък силни, що не бият Перник, Берое, що не се разхождат през Сливен, защо Монтана и Своге ги мъчат? Нали било безсмислено да имат няколко сериозни мача за година. Еми да го докажат и покажат на терена, не на масите в заведенията. През последните 3-4 години вижте какви отбори влязоха от Б група с каква база и направете проверка дали са били боксова круша? Интересно, нали?
Цялата история е определена групи отбори (президенти) да приберат парите от ТВ правата. Да не мислите, че на някой му пука за футбола от тая шайка в БФС. Хеле па Валентин Михов, който по цял ден се чуди откъде да открадне.

За съседите на север от Дунав само ще ти кажа:Сърбия-Румъния 5-0 и ще гледат световното от там,откъдето гледаха и европейското.Айде дай някой друг пример,щото и те не са цъфнали и вързали.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 13 ное 2009 01:49

Nasko 1 написа:И аз първоначално бях за идеята за "А" група с 10 отбора, които да играят по 4 пъти по между си. По този начин ще има по-качествени мачове на по-добри терени и повече дербита!
Обаче, правейки анализ кои отбори евентуално биха играли в елита, мнението ми се разколеба.
Ето кои отбори биха играли в "А" група с 10 отбора.
Левски
ЦСКА
Литекс
Локо Сф
Славия
Черноморец
Черно море
Несебър
Академик Сф /Банско/
Миньор /Пирин, Берое/
Това означава, че София ще има почти половината отбори от елита и половината мачове ще се играят пред празни трибуни, защото отборите с най-малко публика /Славия, Локо Сф, Литекс, Несебър и евентуално Академик Сф/ ще останат в "А" група. Тези факти ме накараха да се разколебая.

Публика, глупако, публика! Знам я вашата публика-пумяри!
Какво искаш Локомотив и Славия да ги няма? Щото са със супер малко публика? Мислиш ли? Знаеш ли колко публика имат те? Знаеш ли кои са тези отбори, леке?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 ное 2009 09:36

unist_gp написа:най-добре ше е в А група да ограят 0 отбора! :mrgreen:

е тва е най-добре...поне да се знае, че сме едно голямо нищо! 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 13 ное 2009 09:50

Колко теми има за едно също нещо ?Йербатерото ,сеньор Монтезо .. заключете темата .

Върни се в “Футбол - България”