Четвърфиналистите за Купата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Четвърфиналистите за Купата

Мнениеот dafquezz » 29 окт 2015 23:56

Би било глупаво да споря с фактите, затова ще си замълча. За съжаление има неща, които не мога да променя.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 29 окт 2015 23:58

Tommi написа:
dafquezz написа:Не знам дали ще ни се падне Левски и докъде ще стигнем, знам само, че не искам в никакъв случай да ни се пада Литекс... после ще слушаме глупости месеци наред, независимо кой бие. Върви обяснявай, че нямаш сестра...

Вие имате сестра. :lol:

Поне не сме с трима бащи! В един момент да не се окаже, че даже и рода не сте? Като Марешки: "И друг път съм купувал неща от които нямам нужда"! ;)

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 30 окт 2015 00:14

icko65 написа:ЦСКА-Созопол Черно море-ЛокоГО Берое-Левски Литекс-Монтана

Морски,нека няма повторение.Не че нещо,но съм фаталист.Забелязал съм , че във футбола никога или поне много рядко повторенията носят късмет.Нека е домакинство,отдавна не сме играли във Варна,но да е всеки друг.
Последна промяна от action66 на 30 окт 2015 00:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 30 окт 2015 00:19

sin4ec написа:Аз лично прогнозирам финал като тазгодишния, ако двата отбора не се паднат на по-ранен етап. И ако може-пак на Лазур! :)

Ако стане факт,нали не очакваш да играем както през първото полувреме от последния ни двубой? Това полувреме и заспалия летен мач ги забрави. Мисля,че и за двата отбора не е изгодно пак да се падат.Всеки иска Купата. Защо да си пожелаваме нещо,което носи несигурност?!

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 30 окт 2015 00:25

Берое - ЦСКА
Левски-Черно море
Монтана-Созопол
Литекс-Локо ГО

Финалът ще е Берое-Литекс
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 окт 2015 00:30

В крайна сметка който е заслужил - той е намерил място на 1/4 финалите. Отпадането на Лудогорец мен лично не ме изненадва. Те и в А група щяха да наредят още поне 3-4 загуби ако съдиите не ги бутаха толкова здраво, явно са подценили Локо Го и не са извикали техен човек да свири мача. Относно финалисти и носители на Купата е рано да се говори, не за друго, а заради това, че пилците ще ги броим напролет....едва когато се направят зимните селекции и се види кой накъде е. Лично аз не бих подценявал ЦСКА, отборът им като играчи и класа си е за средата на А група, т.е. като домакин спокойно могат да елиминират всеки един, а не се знае и след зимата колко ще се подсилят. Другите фаворити са ясни - явни и скрити. Междудругото - това, че върнаха формата в 1 мач спаси този турнир от обезличаване.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 30 окт 2015 01:09

ShooterMan написа:В крайна сметка който е заслужил - той е намерил място на 1/4 финалите. Отпадането на Лудогорец мен лично не ме изненадва. Те и в А група щяха да наредят още поне 3-4 загуби ако съдиите не ги бутаха толкова здраво, явно са подценили Локо Го и не са извикали техен човек да свири мача. Относно финалисти и носители на Купата е рано да се говори, не за друго, а заради това, че пилците ще ги броим напролет....едва когато се направят зимните селекции и се види кой накъде е. Лично аз не бих подценявал ЦСКА, отборът им като играчи и класа си е за средата на А група, т.е. като домакин спокойно могат да елиминират всеки един, а не се знае и след зимата колко ще се подсилят. Другите фаворити са ясни - явни и скрити. Междудругото - това, че върнаха формата в 1 мач спаси този турнир от обезличаване.

Стрелец лично мене този формат не ме радва, очаквам нов финал за морето и от догодина формата да е с една среща а финала да е с реванш на неутрални терени. Искам да сме домакини след жребия на 3ти :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 окт 2015 02:11

Е сега като всички искаме да сме домакини - как ще се разберем? :lol: За да има "чар", да е пълен майтапа/цирка - ЦСКА приема Литекс, Черно море отива на гости на Локо за кърваво дерби в ГО, Левски продължава безкрайната морска приказка с гостуване край Созопол, а Берое - "шампионския поход" към Третата в Стара Загора срещу Монтана :lol: Доволни? Добър ли е сценария? :mrgreen:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 30 окт 2015 02:46

RockSeeker написа:Е сега като всички искаме да сме домакини - как ще се разберем? :lol: За да има "чар", да е пълен майтапа/цирка - ЦСКА приема Литекс, Черно море отива на гости на Локо за кърваво дерби в ГО, Левски продължава безкрайната морска приказка с гостуване край Созопол, а Берое - "шампионския поход" към Третата в Стара Загора срещу Монтана :lol: Доволни? Добър ли е сценария? :mrgreen:

Перфе :) :geek:
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 окт 2015 03:55

Ето - значи имало начин да се разберем :lol: Знаех си, че трябва да заложа на гост Литекс, за да си "спечеля" домакинство на Армията - шансът някой да се появи и възпротиви е най-малък :roll: упс... :?
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”