Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубове!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубо

Мнениеот petko.h.markov » 17 сеп 2015 17:53

Der Führer написа:
petko.h.markov написа:Всичко базирате на хипотези.Колко щели да дойдат,какви ще приходите и разходите,какви са опасностите.Па това е толкова мач без значение.Защо да не е празник
за града,хората построили този стадион.Ще дойдат левскари/колкото и да са/ще си гледат мача заедно и толкова.Ако този мач е опасен,как ще се играят другите
които ще са за успешно класиране-все на Лазур ли?

Ми той стадиона в Поморие е на Митко Събев , както и този в Лазур . :)
Колкото това което казвам са хипотези , толкова са хипотези и твърденията , че феновете на Левски ще гледат мача мирно и тихо . Особено , ако съдията вземе че сбърка в тяхна вреда . Неприятно е за поморийци , но пак казвам - полицията щеше да откаже да охранява мача там . Това поне мога да ти го гарантирам .

Те полицията така охраняват мачовете,че нямам думи.Аз когато ходя в сектор А,ме опипват като престъпник,а тези в сектор Г как пренасят цял арсенал от пиратки
факли и други такива,не знам.Това е само протоколен мач,не е война.Но явно говорим на различни езици,имаме различно мислене.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2015 17:58

Red_Neck написа:Идеята за дирижиран жребий + домакинство на отборите от по-долни дивизии в тази фаза на турнира, уж е за популяризиране на играта.
Ако е така, решението е скандално!
ОК, разбирам, че за агитката им има 250 места. Недостатъчно, факт. Нима останалите левскари не могат да изгледат един мач ( с непретенциозния според тях Поморие) нормално в останалата част на сектора?
Нямало как да се охранява ..... Че какво толкоз има да се охранява? Играете с Поморие! Какво толкоз таите в себе си, че и те станаха врагове?
250 души агитка спокойно се охраняват с десетина полицаи, ..... но на Лазур ще доста по-различно.
Какво толкова ще загубят феновете на Левски дори да не могат да присъстват всички желаещи на двубоя? За тях той е протоколен, но за Поморие е мача на годината.
Защо Поморие да не приеме 500-1000 госта (пък и почивни дни, някой може и да реши да остане за ден-два да хване някой зарган :) ), които ще хапнат, ще пийнат, пари ще оставят след себе си? Вместо това ще правят разходи за мач в Бургас ....
Всеки ден се чудя от къде се събира толкова омраза и злоба у някои от вас - това е само една игра и би трябвало да я гледаме за удоволствие.

Хипотетично - то може и въобще да няма полиция на мача и да няма проблеми . Само че когато полицията се ангажира да охранява дадено събитие , се изхожда от най-лошия възможен вариант . Иначе казано - колко полицаи ще са нужни за да спрат тълпа от 500 човека ( примерно ) . И второ - може ли да се обезопаси тази тълпа от всички страни . На стадиона в Поморие няма място да се направи кордон между агитката и терена . Това е основния проблем . Плюс факта , че загражденията са мобилни ( стават за хвърляне ) . И не на последно място - в агитката на Левски има определен брой индивиди които не ходят на мачове за забавление а със съвсем друга цел . Не говоря като фен , а като човек който дълги години се е занимавал организиране и осъществяване на охрана .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2015 17:59

petko.h.markov написа:
Der Führer написа:
petko.h.markov написа:Всичко базирате на хипотези.Колко щели да дойдат,какви ще приходите и разходите,какви са опасностите.Па това е толкова мач без значение.Защо да не е празник
за града,хората построили този стадион.Ще дойдат левскари/колкото и да са/ще си гледат мача заедно и толкова.Ако този мач е опасен,как ще се играят другите
които ще са за успешно класиране-все на Лазур ли?

Ми той стадиона в Поморие е на Митко Събев , както и този в Лазур . :)
Колкото това което казвам са хипотези , толкова са хипотези и твърденията , че феновете на Левски ще гледат мача мирно и тихо . Особено , ако съдията вземе че сбърка в тяхна вреда . Неприятно е за поморийци , но пак казвам - полицията щеше да откаже да охранява мача там . Това поне мога да ти го гарантирам .

Те полицията така охраняват мачовете,че нямам думи.Аз когато ходя в сектор А,ме опипват като престъпник,а тези в сектор Г как пренасят цял арсенал от пиратки
факли и други такива,не знам.Това е само протоколен мач,не е война.Но явно говорим на различни езици,имаме различно мислене.

Тук вече съм съгласен ... моето мислене е "професионално деформирано" :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 сеп 2015 18:00

bold написа:Голяма драма. От Поморие до Бургас е 10 минути с кола,така че не виждам какъв е проблема. Да не говорим, че повече хора могат да посетят мача.

Е да, ама така поморийските чичаци няма да могат да се нажулят с ракия преди мача, а след като ги обрулим подобаващо, да се донапият псувайки безпричинно съдията и хулейки междугалактическите завери срещу скромния им тим. :roll: Демек, Левски им пречи на чашката, а това, че от нашия клуб никой нищичко не е споменал за стадиона - домакин, не е важно ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 17 сеп 2015 18:00

Точно така, тема след тема в ущърб на гранда Левски от знайни и незнайни отборчета и симпатизантите им. Треперим от поморие :mrgreen: Левски е най - обичаният и най - мразеният отбор в България. Така ще бъде винаги и нека така да остане. Левски София генерира най - сериозен интерес от всички институции в страната, било то и отрицателен. Левскар да си братко е чест.. съжалявам ви, че не можете да усетите от тази магия.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2015 18:06

Sinite ot Sofia написа:Точно така, тема след тема в ущърб на гранда Левски от знайни и незнайни отборчета и симпатизантите им. Треперим от поморие :mrgreen: Левски е най - обичаният и най - мразеният отбор в България. Така ще бъде винаги и нека така да остане. Левски София генерира най - сериозен интерес от всички институции в страната, било то и отрицателен. Левскар да си братко е чест.. съжалявам ви, че не можете да усетите от тази магия.

Понамали малко ентусиазма ... за нормалните хора едва ли ще е голяма чест , да се оприличават на надрусани психопати , защото и такива левскари съм виждал .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 сеп 2015 18:11

Sinite ot Sofia написа: Левски София генерира най - сериозен интерес от всички институции в страната, било то и отрицателен...

Кога си прав, прав си! ..... Признавам.
Всички лягаме и ставаме с една институция на уста :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 17 сеп 2015 18:12

Извинявам се, ако в предишните стотина мнения по темата някой е задал въпросите, които и аз ще задам, ама няма време да се чете всичко:

1.Има ли значение колко са местата за гостуващи и колко е гостуващата агитка?
- Ако има значение, защо се играят мачове на стадиона в Коматево, където няма трибуна за гостуващи?
- Ако няма значение, защо ЦСКА не гостува на отборите на стадионите им?

Според мен мачът трябва да се играе в Поморие.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 17 сеп 2015 18:23

Der Führer написа:
Sinite ot Sofia написа:Точно така, тема след тема в ущърб на гранда Левски от знайни и незнайни отборчета и симпатизантите им. Треперим от поморие :mrgreen: Левски е най - обичаният и най - мразеният отбор в България. Така ще бъде винаги и нека така да остане. Левски София генерира най - сериозен интерес от всички институции в страната, било то и отрицателен. Левскар да си братко е чест.. съжалявам ви, че не можете да усетите от тази магия.

Понамали малко ентусиазма ... за нормалните хора едва ли ще е голяма чест , да се оприличават на надрусани психопати , защото и такива левскари съм виждал .

Във всяка голяма маса от хора има всякакви. Публиката на Левски София е огромно множество и както има лекари, адвокати, професори, учители и т.н.. има и клошари, наркомани, безделници. Що се правите на ударени?! Повярвай, всеки левскар е горд! Знаеш ли колко левскари има в този регион ( и не само, разбира се)? На колко мачове на Левски могат да присъстват те през годината? Истината е, че където и да се играе мача интерес към Левски ще има и съответно тези 250 билета няма да стигнат за левскарите от даден бургаски квартал, например. Кой от ПФК Левски изрази мнение, че мача не трябва да се играе в Поморие?!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2015 18:30

Sinite ot Sofia написа:
Der Führer написа:

Във всяка голяма маса от хора има всякакви. Публиката на Левски София е огромно множество и както има лекари, адвокати, професори, учители и т.н.. има и клошари, наркомани, безделници. Що се правите на ударени?! Повярвай, всеки левскар е горд! Знаеш ли колко левскари има в този регион ( и не само, разбира се)? На колко мачове на Левски могат да присъстват те през годината? Истината е, че където и да се играе мача интерес към Левски ще има и съответно тези 250 билета няма да стигнат за левскарите от даден бургаски квартал, например. Кой от ПФК Левски изрази мнение, че мача не трябва да се играе в Поморие?!

Или не четеш , или бъркаш човека ... По назад на няколко пъти обяснявах , защо мача НЕ ТРЯБВА да се играе в Поморие . Колкото до гордоста - предполагам всеки един човек има повод да се гордее с нещо . Аз например съм много горд , че не съм фен на нито един от казионните отбори ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Футбол - България”