Стана ,възможно най-доброто за Локо (Сф)! Гигов сдаде .
"В" група и на чисто.
СВОБОДЕН ЛОКОМОТИВ!!!!
УЕФА не дава лиценз на Локо Сф
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: УЕФА не дава лиценз на Локо Сф
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:Стана ,възможно най-доброто за Локо (Сф)! Гигов сдаде .
"В" група и на чисто.
СВОБОДЕН ЛОКОМОТИВ!!!!
С това АД и във В не сте на чисто,но вашите дългове не са големи така,че успех.
ЦСКА ще се завърне в А група и пак ще мачкаме всички!
ЦСКА на ММ може да почне от В група , но с 30 милиона дълг.ЦСКА на Божков за да почне от В група трябва да закупи правото на участие за В група от Витоша Бистрица,Конелиано Герман или София 2010.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
dzhambov написа:FLANKER написа:Стана ,възможно най-доброто за Локо (Сф)! Гигов сдаде .
"В" група и на чисто.
СВОБОДЕН ЛОКОМОТИВ!!!!
Благодаря!
Последна промяна от FLANKER на 23 юни 2015 21:12, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
samatoranaga
- Контакти:
В интерес на истината днес е празник за българският футбол, защото един от двата тумора е изрязан и светва лъч светлина. Такива недоразумения като книжните столични грандове нямат работа в този си формат и история в А група. Единственото с което някой ги свързва е с подарени изкуствени титли на чужд гръб, които и собствените им фенове не признават предвид празните им стадиони.
Сигурен съм, че и собствените им фенове се радват и едно чисто влизане в А група след някоя година ще им донесе повече радост от всичката изкуствена история и подарени титли.
Сигурен съм, че и собствените им фенове се радват и едно чисто влизане в А група след някоя година ще им донесе повече радост от всичката изкуствена история и подарени титли.
FLANKER написа:dzhambov написа:FLANKER написа:Стана ,възможно най-доброто за Локо (Сф)! Гигов сдаде .
"В" група и на чисто.
СВОБОДЕН ЛОКОМОТИВ!!!!
Блгодаря!
Дано Гигов ви остави футболистите с няколко продажби и стегната организация ще изплувате бързо.
Тепърва ще усетят липсата на ЦСКА,където в hd вариант ще гледат празните сектори.И по форумите ще настъпи идилия,като го няма дразнителя,както казват фенове на лудогорец,славия,пирин,монтана дал господ.
dzhambov написа:Дано Гигов ви остави футболистите с няколко продажби и стегната организация ще изплувате бързо.
Ще остави дръжки.Тоя идиот е направил договори между него и някой от футболистите, а не към клуба.Той лично им държи правата.Смятай колко е долен и колко му пука за Локомотив.
Още преди 2 седмици им казвах, че това ще е в техен интерес, а те ми скачаха вкупом да ми обясняват колко съм бил прост.Сега друга песен запяха.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Re: Окончателно:А група остава с 10 отбора за новото първенс
samocska1 написа:И тва ще е велика а група,честито гледайте си я!
Разбира се-както преди 1948
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Върни се в “Футбол - България”