Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от БТВ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от

Мнениеот volf » 16 май 2015 10:45

FLANKER написа:
volf написа:Честита титла!
Отборът играе футбол от високо ниво, каквото никога досега не бе присъствало по българските стадиони!
Който го може, го може - изглежда още дълго Лудогорец ще властва по терените.
Хилавичък е Кирето! - Трябваше на онзи папарак - олигофрен да му завре микрофона на отзад!
Хората празнуват, пумияра скимти отстрани и търси провокации - Бой по папарака мръсен..... :mrgreen:
Да се радва че не попадна на мен, ама ми се струва че няма да му се размине - ще го изкъртят!

Волф ,какво високо ниво бе ,приятелю? Високо ниво е имало някога.Просто другите са слаби и нямат финансовата мощ на този наркоман.
Е затова няма да се оправим ,защото всичко гледаме да оправим с псувни и бой ,вместо тази държава да се вземе в ръце и такива "бизнесмени на прехода" да ги тикне в един хубав хотел с решетки.Какъвто и да е журналиста ,тоя няма право да постъпва така.Нали иска да бъде европеец,ами да вземе пример от президентите на големите европейски отбори.

Аз не съм от "последователите" на Кирчо, но съм твърде обективен при оценка на футболните достойнства!
Ако Кирчо ме дразни с непълноценния си егоцентризъм, дваж пъти повече ме дразнят "дребни душици" търсещи оправдание за собствената си несъстоятелност в провокации около шампионите!
Не е достойно, разбираш ли?!
Победителят трябва да бъде поздравен! - Каквито и да са причините, той е най добрият! - Такива са правилата!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 16 май 2015 10:48

Да кажеш,че е първия обидил журналист да се скандализира човек, ама толкова много преди това са обиждани, а Стоичков ги и биеше, какво толкова фатално е станало за нашите ширини?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 май 2015 10:49

Преди години,мисля че беше изявлението за Супата от Любо-българските журналисти не отразяваха националния отбор.Онзи национален отбор!Като няма журналисти да си защитят колегата да го духат!Аз не бих позволил така да се отнасят с моите колеги!
Колкото до гелчето,не съм изненадан от тоя боклук!Във фейсбук видях снимка от мача и то по време на игра!Трибуната,мисля че беше А си беше празна на 60%!Може да е било в началото на мача-не знам!Има снимки и на билети с цена 0лв.Както споделих и вчера,имам познати от Бургас,които отидоха за концерта на Цеца!25лв за тази изпълнителка не били много,така ми казаха!А феновете?Да го духат феновете :lol: !Цялото му интервю е арогантно и безочливо и биха го подкрепили или тъпи богаташи забогатяли като него или дребни душици!
БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПОНЕ ТОВА,КОЕТО Е ОСТАНАЛО ОТ НЕЯ!Изходите май са два-Калотина и Терминал 2!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 май 2015 10:50

stoyankd написа:
IvailoRz написа:Айде стига бе ! Цяла пролет се води акция срещу Лудогорец . Нали всеки ден имам почивка от 1ч на обед и си вземам тема спорт .. Не спряха да плюят по всички параграфи , и да говорят че едва ли не Лудогорец е най-слабия отбор в първата шестица . Едва ли не държавата е финансирала трибуната а въобще не е така . Човека каза , кандидатствайте с проекти , пари от еврофондове има . Ама нали е по лесно да си тъпчем на дъното вместо да следваме хубави примери . Не защитатавам Домусчиев , в случая трябваше въобще да не го отрази тоя провокатор , така обидата щеше да е по-голяма .

Трибуната е изградена така http://darikfinance.bg/novini/113520?&order=asc. А за поведението на Домусчиев е редно да се произнесе прокуратурата. Има ли право да обижда и да гони журналисти, или който и да е от общинска собственост е напълно различен въпрос. Тук не става въпрос за Лудогорец или футболистите му, а за поведението на неговия собственик. И още нещо, дали министрите са разгледали сектора за гости на стадиона?

Вчера феновете на Локомотив Сф не бяха в клетката,явно домакините са решили да не се излагат пред гостите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 май 2015 10:56

Аахахахах, Киката издивява :mrgreen: :mrgreen: Аз пък не виждам нищо фрапиращо :roll: Човека си беше на поне 3 големи шербета :mrgreen: Вие какво очаквате, след като оня го провокира, очевидно нарочно ... Киката е последния човек, който бих защитил, но тука реакцията му е нормална. Това, че има пари не значи, че е паднал от Марс - той си е същия селянин като всички нас :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 16 май 2015 10:56

bobo_13 написа:
samo_levski написа:
Alexx написа:Какво коментирате поведението на човек, който питаше кой е тоя Роджър Уотърс,а сега е на концерт на Цеца ...

ахахахахххахах, тоя момент го бях позабравил. тоя мръсен селянин сереше кръв покрай концерта на роджър на националния, едни каузи бяха, едни чудеса.

---

домуса е един обикновен селянин с достъп до пари, дадени му от комунягите и брутални комплекси.

Еми нормално, само феновете на Пинк Флойд знаят това име. Аз не виждам как ако слушаш рап, траш, пънк, фънк, блус, джас и т.н. ще знаеш името на някакъв пенсионер. Ти като се замислиш, половината от тези които слушат напр. Металика не знаят имената на членовете на бандата.

Всеки човек си има вкус и собствени интереси. Всеки сам си решава какво иска да научи, а и не всеки е фен на музиката и слуша музика по цял ден. Особено пък ако бачкаш по 12 часа на ден

не ми мрънкай оправданя бе, чалгар мръсен.

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 май 2015 10:57

Вълна от недоволство по повод обидните реплики на Кирил Домусчиев
Киро Гела/Високият/Велисипеда/Парахода и т.н. в действие.Много бързо забрави , че точно тази медия му лижеше нааканият задник !
А относно Рождър Уотърс - на неговата музика не може да друсат кюбеци и тя не е за "високо" ентелегетни хора като Кирето и неговите ритнитопковци.
Виж ако музиката на Роджър се пускаше в СинСити със сигурност щеше да знае кой е.А и между другото да сте чули Кирето да е ставал спонсор на културно мероприятия.
Няма значение какво щото аз не съм.И в едно съм сигурен , че тези индивид за последното е ходил на театър/кино/концерт(не на чалгопододбни) в 7/8 клас.Защото ги е завела класната и е нямал избор(с целият клас).
Последна промяна от iliyan на 16 май 2015 11:04, променено общо 3 пъти.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 май 2015 10:59

Нагъл БОКЛУК!!! Още като олегна на Левски ми се доповръща от грозната му мутра, но снощи е прекалил. Не искал да го виждал повече....абе КЪВ СИ ТО БЕ ОЛИГОФРЕН? Ти ли ще казваш в тази държава кой къде да седи и да ходи бе? Кой какво да говори? ПОМИЯР! Направил си сюнет смешника и вече много му порасна егото. Тази отрепка не е далече деня в който ще я опяват, убеден съм в това, прекалено много си е повярвал. Може Боко Тиквоча да му е приятелка, но за другите, за следващите - не се знае. Впрочем - Боко Тиквата долетял с....военен вертолет. В Армията няма пари, самоелтите не летят....но ТИКВАТА 3 часа летял с военен вертолет. Цялата тая сюнетчийска пасмина може да докара човек до повръщане от гнус :(
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 16 май 2015 10:59

Жълто-черен Пловдив написа:
hd29 написа:
valero80 написа:То Гришата Ганчев никога през годините не си е позволявал подобно поведение. На Киро-амфетамина или парите са му замаглили погледа прекалено много. Или дрогата която взима не му влиея добре.

Ти за ''къщичката за пиленца'' чувал ли си :?:

Чувал съм, но лафът е 10 пъти по-мек от определението "олигофрен" и гоненето от стадиона. Гришата, макар и мутра, никога не е падал на нивото на Кирчо.

Не искам да оправдавам Домусчиев,но на Гришата подобни провокацийки никой не си позволявал да прави.Не че и по неговия Литекс не се изсипваше тонове помия,но тогава бяха други времена ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 май 2015 11:00

IvailoRz написа:Айде стига бе ! Цяла пролет се води акция срещу Лудогорец . Нали всеки ден имам почивка от 1ч на обед и си вземам тема спорт .. Не спряха да плюят по всички параграфи , и да говорят че едва ли не Лудогорец е най-слабия отбор в първата шестица . Едва ли не държавата е финансирала трибуната а въобще не е така . Човека каза , кандидатствайте с проекти , пари от еврофондове има . Ама нали е по лесно да си тъпчем на дъното вместо да следваме хубави примери . Не защитатавам Домусчиев , в случая трябваше въобще да не го отрази тоя провокатор , така обидата щеше да е по-голяма .

Какви еврофондове, бе паляк!? Парите до стотинка идват от държавния бюджет на България или казано накратко- от бълраския данъкоплатец. Че и още два милиона им дали на наглярите. "Кандидадствайте и вие"... Имало за всички било, ама друг път. Все едно не знаем, как стават нещата в България и как се разпределят порциите!

Върни се в “Футбол - България”