Sinite ot Sofia написа:milen.hristov написа:ogrizko написа:На какво основание на Левски се предоставят повече места на трибуните за Финала за Купата, че и при това по-хубавите места! Това е повече от безобразие бих казал! Защо трябва да се бута единия отбор към спечелване на купата и шансовете да става 60:40 % ??? Абсолютен цирк и безобразие! Може да имаме по-малко фенове, но дори и така да е билетите пак трябва да са 50 на 50 за такъв мач!!! Ако останат билети тогава да се пускат в свободна продажба и така ....направо недоумявам как това е възможно ???![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам, по email-и ли да спамим, какво да правим, че да се осъзнаят малко тия там и да оправят нещата![]()
![]()
Основният проблем е изобщо защо се делят по този начин местата, а не се пускат всички билети в свободна продажба и всеки да си седне където поиска. Това отново ми прилича на съобразяване с престъпните организации наречени фенклубове.
Момче, разсмя ме искрено!
Що бе пич, какво ти пречи да седнеш до мен на пример ? Това е спорт, не е махленска война на тинейджъри.