Защо ми е да подавам жалба?
Големия съдник е времето.
Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Avanti_Ragazzi написа:bobo_13 написа:emo_75 написа:Avanti_Ragazzi написа:Правят се 12 пакета с цена 3.96 лв. всеки един от който носи името на един от отборите в А група и толкова. И като отидеш да плащаш просто си избираш искам еди кво + пакет Левски (за мен) и се приключват нещата.
Само, че тогава за отборчето на Домуса и 1000 човека няма да се абонират. Нищо, че разправя че те били най-гледани!
Ето това е най-честното нещо, тогава никой няма да може да каже и копче а парите ще отидат точно така както трябва. Ама хора като Домуса и Бат Венци никога не биха позволили да се случи нещо подобно.
Така изглежда справедливо,но според мен най-справедливия начин за разпределение,ще е някакъв комбиниран модел.Например:Общите пари по договора се разделят на 3 части.1-та част са парите от акумулираните приходи от абонаментите,които ние ще плащаме за да гледаме А група.Те да се разпределят както казваш ти,всеки фен казва в кой клуб да отиде неговия абонамент.Но приходите за клубовете няма да дойдат само от тези абонаменти.Затова останалата част от парите се разделя на 2,като едната половина се разпределя от рейтинга и гледаемостта,а другата според класирането,така за всеки клуб ще има значение дали е 1-ви,2-ри,3-ти,7-ми или 12-ти.По този начин ще бъдат обхванати всички критерии и мисля,че ще е най-справедливо.
Абе не разбрахте ли, че тези 4 лв или абонаменти НЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ. Това са пари оставащи в Нова ТВ, за да си покрие разходите. От тия 4 лв, клубовете ще получат 0
Абе не става дума за конкретно тези пари от този абонамент които си отиват в Нова, а този абонамент който избираш да се взима за калкулация при определяне на % пари за клубовете. Отбора който има най-много абонаменти да взима най-много пари а тези с най-ниски най-малко. Ето затова става дума!
Точно,това имах предвид и аз АВАНТИ.Просто да се взима предвид при разпределението на парите.Може би и аз не се изразих правилно.Но определено ми се струва,че така по 3 критерия ще е най-добре и най-справедливо.
Долно уйно написа:Защо ми е да подавам жалба?
Големия съдник е времето.
Ами да, точно заради това ЦСКА и Левски са на това дередже, съдбата си знае работата и сега от двата клуба не спират да вият на умряло всяка година. Факт.

|Добре де. Мача Левски - Лудогорец примерно се гледа от 100 000 абоната. От тях 99500 са левскари. Да де но те гледат защото Лудогорец е силен отбор и мача ще е интересен. В този смисъл феновете на Левски не гледат само своя отбор, щото мача ако беше срещу Хасково едва ли щеше да генерира такава гледаемост.
Най-добре ще е парите да се раздават според класирането. Това ще е прекрасен стимул за отборите след 4-то място
Най-добре ще е парите да се раздават според класирането. Това ще е прекрасен стимул за отборите след 4-то място
Долно уйно написа:matador1 написа:Жалки синьо-червени фенчета.
Много ясно, че Лудогорец е най-гледан. То друго в А група не си струва да се гледа, освен, разбира се, изцепките на Стойчо.
Лудогорец ще е интересен докато е на върха, след това всичко ще му обърне гръб, не е като да няма идеален пример.
Ест., че ще е така. Нали същото стана и с Левски и ЦСКА. В момента обаче нещата си стоят така - имаме само един отбор с някаква стойност.
bobo_13 написа:Avanti_Ragazzi написа:
Абе не става дума за конкретно тези пари от този абонамент които си отиват в Нова, а този абонамент който избираш да се взима за калкулация при определяне на % пари за клубовете. Отбора който има най-много абонаменти да взима най-много пари а тези с най-ниски най-малко. Ето затова става дума!
Ами аз искам да гледам всички мачове от А група.......12 x 4 лв ли трябва да плащам(щом всеки отбор да си има отделен пакет)? Както ще бъдат и 90% от хората в провинцията. Защо феновете на Ботев или ХАсково да не гледат мачове на Берое, Черно море и т.н.?
Най чистият вариант е Pay per View....всеки мач да е кодиран, пращаш СМС за 0.30 лв и ти пращат кода и пей сърце....така ще се види кой мач е най-гледан, и ще се умува заради кой отбор.
Ей тва е истината,пращаш СМС и гледаш който и когато си искаш мач.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Долно уйно
- Контакти:
matador1 написа:Ест., че ще е така. Нали същото стана и с Левски и ЦСКА. В момента обаче нещата си стоят така - имаме само един отбор с някаква стойност.
Какво е станало с тях, хем са несъстоятелни, хем всеки втори за тях говори, ако Лудогорец е в тяхното състояние, то за него ще се пишат по една статия на 3-4 дена.
Долно уйно написа:matador1 написа:Ест., че ще е така. Нали същото стана и с Левски и ЦСКА. В момента обаче нещата си стоят така - имаме само един отбор с някаква стойност.
Какво е станало с тях, хем са несъстоятелни, хем всеки втори за тях говори, ако Лудогорец е в тяхното състояние, то за него ще се пишат по една статия на 3-4 дена.
Абе виждам колко само за тях говорят....нон стоп всички плюят Гела и Лудогорец, а във форума сини и червени фенове все теми за Лудогорец пускат. Вижда се за кого се говори.
Като имат най-голяма фенска маса Левски и ЦСКА защо са в най-окаяно финансово положение и на мач ходят по 2-3 000 човека?
Интериорни врати - Врати хармоника
Домуса ако някой му прати линк за тая тема ще се скъса да се смее. Подхърля некви левчета и тука ще се изтрепят за тях 

- Долно уйно
- Контакти:
bobo_13 написа:Като имат най-голяма фенска маса Левски и ЦСКА защо са в най-окаяно финансово положение и на мач ходят по 2-3 000 човека?
Те лесно могат да се оправят, но друг отбор ако изпадне в тяхната несъстоятелност единственото нещо е фалит.
Обичани или не, такива са реалностите.
Върни се в “Футбол - България”