Моята прогноза, без да гледам на всички програмата е следната:
1.Каризмата

Така ще приляга най-много на показаното през сезона и същевремено ще се обезсмислят напълно и плейофите и ще ни приляга и на посредствената футболна действителност!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
dembi написа:Явно неможеш да четеш,не става дума за бази,нали?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
dreben23 написа:1.Каризмата2. Каузата 3. Берое 4. Литекс 5 Локомотив сф 6 Черно море
![]()
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
BadBoy написа:Ботев до края ще вземат още три точки, дали ще има стигнат за първата шестица не зная.
Цецо Чука написа:dreben23 написа:1.Каризмата2. Каузата 3. Берое 4. Литекс 5 Локомотив сф 6 Черно море
![]()
Само изключително заблуден от собствените си фенски пристрастия човек може да постави Левски извън първата шестица.
Спешно ти е нужен риалити чек за съвременните постановки в т.нар. български футбол.
dreben23 написа:съберете чековете от всеки форумен член и ми ги пратете ако може на лично съобщение в Швейцарски банков клон!
sirakov77 написа:Погледнато реално нашата програма е най-тежка, гостуваме на Лдогорец от където почти сигурно няма да вземем нищо! След паузата следва домакинство на Марек и мача хич, ама хич не е ясен, следва градско дерби на Лаута, мач който няма как да се прогнозира и домакинство на ЦСКА, за които всеки мач е на живот и смърт и ще се борят с всички средства! Честно казано аз не съм оптимист за попадането ни в шестицата, дано не съм прав!
dembi написа:Браво,един поне има трезво-мислещ! Дано влезите,но вашата програма наистина е най-трудна,дори ако се погледне реално ние имаме повече шанс,но не ни трябва в този вид да играем там!
Цецо Чука написа:BadBoy написа:Ботев до края ще вземат още три точки, дали ще има стигнат за първата шестица не зная.
Да вържем ли басче че ше са повече от 3?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта