Грозна история: Домусчиев скача на журналист

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Грозна история: Домусчиев скача на журналист

Мнениеот angelco77 » 11 авг 2014 17:26

Sith написа:Единствените комплексари са тук в тази тема! Имам чувството, че колкото повече мразите толкова повече ви го набива съдбата с тези успехи на Лудогорец :mrgreen:

:mrgreen:
Нали.И ако Лудите влязат в ШЛ колко ли помия има да се изсипе,направо не ми се мисли. :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 авг 2014 17:28

Pichichi написа:Никой не може да натрапва кауза на други хора нито да им вика небългари щото не се интересували от отбора му, така мисля аз!
Който се интересува от футбол и харесва Лудогорец хубаво, който не се интересува и не им следи мачовете не е небългарин, дори и тези
които ще подкрепят Стяуа и са подкрепили Лацио, всеки си има собствени интереси и предпочитания.

Точно! Никога не съм искал Лудогорец да отпадне в Европа, но това натрапване за нац. кауза и изкуствен патриотизъм ми идва в повече.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 авг 2014 17:52

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/kiri ... rin-292133
Взе да става страшно!Вече трябва да сме благодарни на олигарха,че гледаме първенството(въпреки,че мачовете не ги дават)и въобще ,че има футбол в България!Тоя вече ми е противен колкото ахмет доган!
п.п.Ако е от некачествени наркотици бих го оправдал!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 авг 2014 17:53

angelco77 написа:
Sith написа:Единствените комплексари са тук в тази тема! Имам чувството, че колкото повече мразите толкова повече ви го набива съдбата с тези успехи на Лудогорец :mrgreen:

Нали.И ако Лудите влязат в ШЛ колко ли помия има да се изсипе,направо не ми се мисли. :lol:

Виж сега, факт е, че има малко по-крайни мнения срещу Лудогорец, вероятно породени от злоба и т.н., но е факт също така и че от ответната страна има не по-малко заядливи и дребнави подмятания! Абстрахирайки се от тези две крайности обаче виждам един самозабравил се президент, който си е въобразил, че е месията в родния ни футбол и че неговото мнение е най-меродавно от всички. Най-лошото е, че този модел на поведение лека-полека започва да се предава и на феновете, които подкрепят Лудогорец... Всяко по-различно мнение от общоприетото се атакува моментално. В случая коментатора, дори не е употребил някакви по-остри думи срещу Лудогорец, но самият факт, че се изказва малко по-сдържано, веднага дава основание да бъде упрекнат, че не е съпричастен с "каузата".

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 авг 2014 18:06

"Спомнете си коментаторите от миналото, чийто гласове още ми звучат в ушите. Тогава те защитаваха българското. Това е лично мнение и не карам никой да мисли като мен. Когато ме питат, си имам право на мнение", допълни още босът на "орлите".

"Искам да ме разберете правилно. Не слагам под един знаменател всички журналисти. Има много достойни хора в тази професия. Никой обаче не може да ми забрани да си казвам мнението за даден коментар или даден журналист. Да не говорим, че това не е само мое мнение. Дали съм прав или не, си е проблем на този, който го чете", заяви още Домусчиев.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 11 авг 2014 18:12

BRF написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/kiril-domuschiev-svobodata-na-slovoto-e-konstitucionno-pravo-na-vseki-bylgarin-292133
Взе да става страшно!Вече трябва да сме благодарни на олигарха,че гледаме първенството(въпреки,че мачовете не ги дават)и въобще ,че има футбол в България!Тоя вече ми е противен колкото ахмет доган!
п.п.Ако е от некачествени наркотици бих го оправдал!

Много насериозно се взе, дори си направи нещо като Б отбор в А група- Славия!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 11 авг 2014 18:16

RedeviL написа:
angelco77 написа:

Виж сега, факт е, че има малко по-крайни мнения срещу Лудогорец, вероятно породени от злоба и т.н., но е факт също така и че от ответната страна има не по-малко заядливи и дребнави подмятания! Абстрахирайки се от тези две крайности обаче виждам един самозабравил се президент, който си е въобразил, че е месията в родния ни футбол и че неговото мнение е най-меродавно от всички. Най-лошото е, че този модел на поведение лека-полека започва да се предава и на феновете, които подкрепят Лудогорец... Всяко по-различно мнение от общоприетото се атакува моментално. В случая коментатора, дори не е употребил някакви по-остри думи срещу Лудогорец, но самият факт, че се изказва малко по-сдържано, веднага дава основание да бъде упрекнат, че не е съпричастен с "каузата".

Абсолютно съм съгласен с казаното!
Бих добавил само разочарованието си, че една дребна подобност като коментарът за мача се превръща в нещо, на което е отделено тоолкова много време и коментари и се превръща в нещо централно. Дори да не му е харесал коментарът, на кой му пука изобщо?!
Постъпката като че ли за пореден път доказва, че самозабравянето не води до позитивни резултати.
Подкрепям Лудогорец, радвам се, че вървят напред и постигат някакви резултати за себе си и за българския футбол като цяло, но не трябва да сме безкритични към отбора. Още по- малко да се съгласяваме и да потвърждаваме колко са извънземни и добри. Ами не са, излишните коментари на собственика им, както и смяната на треньора така внезапно (лично според мен) говорят за илюзия за авторитаризъм на мнението на собственика и самозабравяне...
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 авг 2014 18:19

"Мисля, че аз най-малкото заслужавам Съюзът на журналистите да ме критикува, при положение, че българското първенство се излъчва благодарение на това, че извадих 2 милиона от джоба си, за да може да има нормално излъчване по телевизията."
Не знаех ,че е спонсор на първенството!

"Не мога да приема някой да ми забранява да изказвам мнение, при положение, че си давам парите и журналистите коментират мач, който се е случил благодарение на средствата, нервите и енергията, които разходвам."
Явно наистина футболът в България започва и свършва с олигарха!А до колкото си спомням,никой не му е забранявал да се изказва!

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 авг 2014 18:30

Браво на Кирето ! Сега абсолютно всички които не са фенове на апчетата ще са против Лудогорец благодарение на него !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 11 авг 2014 18:31

Captain Stottlemeyer написа:
bobo_13 написа:
vayk написа:Смешен вой на Домусчиев. Гледах мача - съвсем нормален коментар. човекът не изпадаше в някакъв делириум, като Иво Ангелов на мача ЦСКА - Леверкузен да речем, но в никакъв случай не е оставил впечатление за негативно отношение към Лудогорец. Все пак в Диема по-принцип имат по-сдържан начин на коментиране.

Той човека не ти говори за делириуми. Иво Ангелов си е фен на ЦСКА и Бразилия и на всички тяхни мачове изпада в екстаз като коментира. Затова в БНТ си има само връзкари. Домуса говори за съвсем други неща. При всичките повторения на удара с/у Безяк се видя ясно(дори и в реално време) само коментатора се усъмни, а че коментираше нон стоп за пари си беше факт. Много ниско качество на коментаторите в тази медия. На техния фон ботевските, левкарските и чорбарски коментатори в ТВ7 са направо цвете....

1. Иво Ангелов е фен на "Локомотив" - София. Хубаво е да знаеш това, преди да даваш оценки. Човекът просто се опитва да подражава (не особено успешно) на някои други коментатори от близки и далечни нам страни. ;)
2. Що се отнася до предишния ти коментар за статистиката по време на мача "Ман Сити" - "Арсенал", прав си, но май за първи път гледаш мач с коментар на "момчетата от "Диема" - та това е техен стил от години. :lol: С ненужна и излишна статистика те печелят време, за да не кажат някоя глупост, коментирайки мача... 8-)

Иво Ангелов е фен на цска,
повтарям фен е на цска.

Върни се в “Футбол - България”