Може ли да има силен БГфутбол без силни Левски и ЦСКА?АНКЕТА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Love in blue
- Контакти:
Re: Може ли да има силен БГфутбол без силни Левски и ЦСКА?АНКЕТА
"НЕ" Много писане по доста тъпа тема(извинявам се на автора), но наистина безсмислена! Това че в момента тези два отбора са в това положение, защото въпреки победите на ЦСКА над Левски са факт, и двата отбора са слаби в момента (защото какво като си бил Левски а си паднал от Любимец)? А и..това не значи че и сега тези които са във форма и на предни места ще са все така.Не искам да омаловажавам постигнатото от тях и дано не е временно но историята познава и такива случаи. Така че пак казвам твърдо НЕ, не може без тези два отбора !
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
- atanas7510
- Контакти:
Да видя се тази година на Евротурнирите че Лудогорец и Ботев се справиха и без силен Левски и Цска.
- Unforgiven_M
- Контакти:
Напоследък мачовете между Левски и ЦСКА вече не представляват интерес за хората, понеже и двата отбора от много време вече не играят футбол. Едните изкуствено ги спасяваха неколкократно и сега се опитват да ги реанимират, което не е сигурно дали ще стане, другите методично и за съжаление не бавно вървим надолу и нямаме нищо общо с отбора, на който станах фен преди 25 години в началото на 90-те, отбор който радваше окото с игра, докато сега... всички виждаме...
Без силен Левски и ЦСКА силен футбол ще има. И аз пак ще ги гледам моите и ще чакам да победят, само не знам наркоманчетата и комплексарчетата какво ще правят, като не им е интересно вече на стадиона и като не могат припознавайки се в отбора си да се правят на "ние сме най-добрите" поне тук, че иначе в живота не сме...
Без силен Левски и ЦСКА силен футбол ще има. И аз пак ще ги гледам моите и ще чакам да победят, само не знам наркоманчетата и комплексарчетата какво ще правят, като не им е интересно вече на стадиона и като не могат припознавайки се в отбора си да се правят на "ние сме най-добрите" поне тук, че иначе в живота не сме...
-
- Контакти:
boabbb написа:ticha i vladislav написа:Български футбол е имало преди да се създадат Левски,и преди другарите да измислят Цдна.Щом децата около терените започнаха да искат автографи от футболистите на Лудогорец,не на тези от Левски и Цска ,значи има бъдеще и без тези два еднакви изкуствено фаворизирани софийски отбора.Щом дори пристрастните софийски коментатори започнаха вместо Вечно дерби да го наричат най-голямото софийско дерби,значи има оздравително приземяване и връщане към корените.Решението на проблемите е още години София да оставя без шампион и още по-добре трябва да се координират останалите извънсофийски отбори срещу денонощното и всеобхатно синъо-червено облъчване.
Кажи честно, че някой ще предпочете да гледа корида от "Тича", вместо мач на Левски или ЦСКАДа си чул за фен-клуб на "Черно море" от София или друг град
М
Днес може да няма фен-клуб на ''Черно море'' от друг град, но е имало времена,не фен-клубове а, цели спортни клубове са се кръщавали в чест на ''Тича'' или ''Владислав''.
Само една справка, когато през 1944 ''Левски'' и Пощенски клуб ''150'' се обединяват. Първото име на този ''150'' е било...''Владислав'', защо са се кръстили така...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
HEATSEEKER написа:boabbb написа:ticha i vladislav написа:Български футбол е имало преди да се създадат Левски,и преди другарите да измислят Цдна.Щом децата около терените започнаха да искат автографи от футболистите на Лудогорец,не на тези от Левски и Цска ,значи има бъдеще и без тези два еднакви изкуствено фаворизирани софийски отбора.Щом дори пристрастните софийски коментатори започнаха вместо Вечно дерби да го наричат най-голямото софийско дерби,значи има оздравително приземяване и връщане към корените.Решението на проблемите е още години София да оставя без шампион и още по-добре трябва да се координират останалите извънсофийски отбори срещу денонощното и всеобхатно синъо-червено облъчване.
Кажи честно, че някой ще предпочете да гледа корида от "Тича", вместо мач на Левски или ЦСКАДа си чул за фен-клуб на "Черно море" от София или друг град
М
Днес може да няма фен-клуб на ''Черно море'' от друг град, но е имало времена,не фен-клубове а, цели спортни клубове са се кръщавали в чест на ''Тича'' или ''Владислав''.
Само една справка, когато през 1944 ''Левски'' и Пощенски клуб ''150'' се обединяват. Първото име на този ''150'' е било...''Владислав'', защо са се кръстили така...
Заради Владислав II Ягело - един от малкото дръзнали да скочат на турците след завладяването на полуострова ни

Леевски, оле

-
- Контакти:
boabbb написа:HEATSEEKER написа:boabbb написа:ticha i vladislav написа:Български футбол е имало преди да се създадат Левски,и преди другарите да измислят Цдна.Щом децата около терените започнаха да искат автографи от футболистите на Лудогорец,не на тези от Левски и Цска ,значи има бъдеще и без тези два еднакви изкуствено фаворизирани софийски отбора.Щом дори пристрастните софийски коментатори започнаха вместо Вечно дерби да го наричат най-голямото софийско дерби,значи има оздравително приземяване и връщане към корените.Решението на проблемите е още години София да оставя без шампион и още по-добре трябва да се координират останалите извънсофийски отбори срещу денонощното и всеобхатно синъо-червено облъчване.
М
Заради Владислав II Ягело - един от малкото дръзнали да скочат на турците след завладяването на полуострова ни
Виждам,че яко се правиш на гръмнат.След като ''Владислав'' става шампион, клубове от София, Пловдив, Стара Загора,и други градове...
http://bgclubs.eu/teams/Vladislav2004(Dzhulyunitsa)..има детелина, досущ като на оригиналния ''Владислав''.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- Love in blue
- Контакти:
"Без силен Левски и ЦСКА силен футбол ще има. И аз пак ще ги гледам моите и ще чакам да победят, само не знам наркоманчетата и комплексарчетата какво ще правят, като не им е интересно вече на стадиона и като не могат припознавайки се в отбора си да се правят на "ние сме най-добрите" поне тук, че иначе в живота не сме..."
Имам чувството че това с наркоманчета и комплексарчета , е най лесното с което може да се справи най-вече полицията, на която също се плаща но ..при тези наши закони???
Имам чувството че това с наркоманчета и комплексарчета , е най лесното с което може да се справи най-вече полицията, на която също се плаща но ..при тези наши закони???
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
- Bartolomej
- Контакти:
Без Левски и цска футбола в България минава на по-високо ниво .Стига с това робуване , че нямало футбол , нямало интерес .
Двата тима вървят ръка за ръка през всичките години на тоталитарен режим в България . Сега когато я няма онази власт и държавата се отдръпна от двете си отрочета футбола се разпространи в много повече градове .Лека по лека това централизиране на футбола в София спира .
Двата тима вървят ръка за ръка през всичките години на тоталитарен режим в България . Сега когато я няма онази власт и държавата се отдръпна от двете си отрочета футбола се разпространи в много повече градове .Лека по лека това централизиране на футбола в София спира .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
- Контакти:
1. Няма отбор в света, без когото футбола да не може да съществува.
2. Сложете си ръка на сърцето и кажете,че тръпката да играеш срещу Левски и Цска e като тази срещу Лудогорец и Литекс. Всъщност няма нужда да го правите. Посещаемостта на стадионите ви срещу гореизброените отбори говори сама за себе си. Когато видя стадион Тича например, толкова пълен срещу Ботев Пловдив, колкото е срещу нас и чорбата, тогава ще повярвам,че вече сме "никои", "минало", "история"и т.н.
3. Минаха 17 години от както Литекс навлезе с грим и трясък в елита на българския футбол. Печелеха се титли, купи, игра се в евротурнири редовно, мачкаха се разни "книжни грандове", нооо фенската им маса не се повиши и с един човек. Даже сега на стадиона им ходят по-малко хора, от колкото в началото.
4. Основната разлика между Левски и Цска от една страна и всички останали от друга е, че за нас винаги ще се намери някой,който да издържа отбора.Ние не зависим от настроението на един единствен човек, който като си тръгне и всичко свършва.
2. Сложете си ръка на сърцето и кажете,че тръпката да играеш срещу Левски и Цска e като тази срещу Лудогорец и Литекс. Всъщност няма нужда да го правите. Посещаемостта на стадионите ви срещу гореизброените отбори говори сама за себе си. Когато видя стадион Тича например, толкова пълен срещу Ботев Пловдив, колкото е срещу нас и чорбата, тогава ще повярвам,че вече сме "никои", "минало", "история"и т.н.
3. Минаха 17 години от както Литекс навлезе с грим и трясък в елита на българския футбол. Печелеха се титли, купи, игра се в евротурнири редовно, мачкаха се разни "книжни грандове", нооо фенската им маса не се повиши и с един човек. Даже сега на стадиона им ходят по-малко хора, от колкото в началото.
4. Основната разлика между Левски и Цска от една страна и всички останали от друга е, че за нас винаги ще се намери някой,който да издържа отбора.Ние не зависим от настроението на един единствен човек, който като си тръгне и всичко свършва.
- Red Warrior
- Контакти:
Когато държавата е издържала ЦСКА и Левски тя е издържала и всички останали отбори. Докато сега държавата, или олигарси спечелили парите си ОТ държавата, финансират избираеми отборчета като Берое, Литекс и Ботевъ Пловдив 2010. Ако си мислите, че Караибрахим щеше да поеме Ботев без ходатайството на Бойко Борисов - много се лъжете! Левски също получи експресно спонсори от Кремъл по негова поръчка. Казвате, че комунистите ни докарали най-добрите български футболисти. Интересно комунистите, Милко Балев и Добри Джуров ли ни доведоха Бербатов, Мартин, Стилиян, Манчев, Иван Иванов, Сашо Тонев и т.н.?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Върни се в “Футбол - България”