Честито на Своге!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Честито на Своге!!!

Мнениеот fr3ak_boy » 18 юни 2009 09:31

Защо казвате, че Спортист Своге са селяни? Аз съм от Габрово - води се голям град. Сега да ви кажа малко факти за нашия отбор. Този сезон завършихме 4ти във нашата северозападна В група. Отбора е в толкова дълбока финансова криза, че няма пари за треньор и капитана на отбора Христо Кирилов се превърна в играещ треньор. През зимната почивка имаше предложение към общината да издържат отбора, но те отказаха. Така че според вашите тук трябва да се играе силен футбол, но не е така. Не обиждайте Своге да не стане с вашите "грандове" така както със ЦСКА в Сливен.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 18 юни 2009 10:31

fr3ak_boy написа:Защо казвате, че Спортист Своге са селяни? Аз съм от Габрово - води се голям град. Сега да ви кажа малко факти за нашия отбор. Този сезон завършихме 4ти във нашата северозападна В група. Отбора е в толкова дълбока финансова криза, че няма пари за треньор и капитана на отбора Христо Кирилов се превърна в играещ треньор. През зимната почивка имаше предложение към общината да издържат отбора, но те отказаха. Така че според вашите тук трябва да се играе силен футбол, но не е така. Не обиждайте Своге да не стане с вашите "грандове" така както със ЦСКА в Сливен.

Пич навсякъде е така,Казанлък е най-големия необластен град в България,а вече 5-тагодина ги няма в футболната карта.Началото бяхме лидери с 5-6т преднина,и си пролича как си продаваха мачовете и накрая завършихме 5 или 6.
Всичко се опира до парите.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юни 2009 11:44

Митко Събев жертва Нафтекс, за да вкара ДПС Своге в "А" група

София. Митко Събев потвърди днес разкритието на Sportline.bg, че ще жертва Нафтекс, за да пусне в "А" група протежираният от ДПС тим на Спортист (Своге). Застъпник на отбора от крайсофийския регион е областният Емил Иванов, назначен от квотата на Ахмед Доган. Спортист победи с дузпи Нафтекс на баража за "А" група, за да се избегнат проблемите от масови залози на победа на свогенци в редовното време.
Както агенцията ни информира от доста време, Събев не иска втори тим в елита, като дори вече стартира по препоръка на Красимир Балъков заличаване на един от най-уважаваните отбори в България, който биеше Левски под път и над път. Неслучайно днес на стадиона в Ловеч двамата бяха призовани от агитката на Нафтекс да си изнасят мазните задници (както пишеше на плакатите) от Бургас. Вчера копоите на Събев вече обясниха на над 200 момчета в Нафтекс, че школата им спира да съществува. До дни предстои същата съдба и на клуба.
--------------------------------
Събев,Балъков и фесовете-гробокопачите на футбола в Бургас.Защо този циганин Събев сега не го подведат под отговорност за уреждане на мачове(баража Нафта-Спортист)?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 юни 2009 11:47

Sagittarius написа:--------------------------------
Събев,Балъков и фесовете-гробокопачите на футбола в Бургас.Защо този циганин Събев сега не го подведат под отговорност за уреждане на мачове(баража Нафта-Спортист)?

Ти да не би да вярваш в Дядо Коледа, че си се размечтал за такива неща?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юни 2009 11:59

Аз да попитам бе :lol: .Все пак нали говорим за големите европейци Митьо Събев(Митьо Селския-2) и Балъков и европейските им методи на работа :? .Добре е,че има 1-2 медии,които редовно разобличават смешниците Събев и сие-подлогите на ДПС
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Shark
Контакти:

Мнениеот Shark » 18 юни 2009 12:34

Що не отговаряш на въпроса от предната страница бе или не можеш ?
Shark написа:Дай едно класиране от "зоните" да го видим къде е ,хем ще си затвърдиш теорията :lol:

:roll:

Потребителски аватар
FCH

На вниманието на всички запътили се към А група!!!

Мнениеот FCH » 18 юни 2009 13:47

РЕШЕНИЕ НА ОС НА БФС - БЛАГОЕВГРАД
--------------------------------------------------

В ОБЛАСТНА ГРУПА - "А" ЩЕ УЧАСТВАТ ОТБОРИТЕ С

- ТРЕВИСТО ИГРАЛНО ПОЛЕ С НЕОБХОДИМИТЕ РАЗМЕРИ, СЪБЛЕКАЛНИ ЗА ДОМАКИНИ,ГОСТИ И СЪДИИ, УСЛОВИЯ ЗА ПУБЛИКАТА - ТРИБУНИ И ПЕЙКИ.

В ГРУПА "Б" ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТБОРИ

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 юни 2009 15:57

Честито на Своге и стига сте писали простотии :!:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 юни 2009 16:36

защо написа:Честито на Своге и стига сте писали простотии :!:

Точно!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”