Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 16:51

Pupper_ написа:
plovdivram написа:Аз не отричам, че го има обратното... Точно и затова немога сложа думата ЛЮБОВ до очевадната ПОДЛОСТ!!! А не да се опитвате да обяснявате едното с другото... За тази разлика ти говорех... наистина ще е лошо, ако не си ме разбрал още първият път!!!

Естествено, че ми е трудно да те разбера! Очевидно имаме огромни разминавания в подкрепата към отборите. Аз обичам Ботев, ходя на мач ЗАРАДИ Ботев, пея ЗА Ботев, и защитавам ЧЕСТТА на Ботев! Аз нямам нужда, да се сравнявам с останалите, защото в сърцето ми Ботев е НАЙ- във всяко едно отношение! Ти на луната да напишеш Локо, пак няма да ме прекършиш. Затова не приемам намеците, че видиш ли, като се отправят обвинения и нападки, това е признак на злоба.(с думи твои: подлост) Дразги и закачки винаги е имало, има и винаги ще има. Въпрос на лично възпитание е, как ги изговаряш и как ги възприемаш. Ако се връзваш на всеки ред, определено ще имаш проблеми със съня ;)

А, аз съм убеден, че много, ама много добре ме разбираш!!! Не на 100, ами на 1001%!!! Ти си от хората, които имат повече в главата си, когато се включват във форумните дискусии и се опитваш да мислиш и представяш нещата по различне начин!!! Това, което не ми харесва обаче е, че и ти се "подаваш" и опитваш да ги "въртиш", когато имаш срещу себе си човек, който много добре разбираш какво иска да ти каже!!! Това е разбираемо предвид това, че всички сте от Ботев, т.е. защитавате една и съща кауза...
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 окт 2013 16:53

Thurman Murman написа:
Това със сергията отдавна не е актуално, а се оказва, че и никога не е било. За справка - питай Мод Жоро. И все пак, дори и сергияджиите в Изгрев, със сигурност плащат повече данъци от гастарбайтерите-кенефочистачи :idea:

Боли ме кое е актуално в Изгрев или Долни Воден. Кои са тези "гастарбайтерите-кенефочистачи"? Изгрев бойс?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 16:55

staria написа:
Thurman Murman написа:
Това със сергията отдавна не е актуално, а се оказва, че и никога не е било. За справка - питай Мод Жоро. И все пак, дори и сергияджиите в Изгрев, със сигурност плащат повече данъци от гастарбайтерите-кенефочистачи :idea:

Боли ме кое е актуално в Изгрев или Долни Воден. Кои са тези "гастарбайтерите-кенефочистачи"?

Ами ти какъв си бе, лилав "берлинчанин"?!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 16:57

Thurman Murman написа:
staria написа:
Thurman Murman написа:

Боли ме кое е актуално в Изгрев или Долни Воден. Кои са тези "гастарбайтерите-кенефочистачи"?

Стари, не те ли кефят майна?!! :mrgreen:
Никой не ги знае те кои са, но те "знаят" всичко за нас!!! :mrgreen: ДС.... ДС.... ДС.... ДС.... :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 17:02

plovdivram написа:
Thurman Murman написа:
staria написа:
Thurman Murman написа:

Никой не ги знае те кои са, но те "знаят" всичко за нас!!! :mrgreen: ДС.... ДС.... ДС.... ДС.... :mrgreen:

Сервитьорче, на остроумен ли ще ми се правиш или ще ми отговориш на някой от по-горните постове? Бъди така добър, опитай да използваш по предназначение "нещото" в черепната ти кухина и ще те черпя сандвич в МакДоналдс. Знам, че обичаш да похапваш тамошните полуфабрикати и гадории.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 17:07

Thurman Murman написа:
plovdivram написа:
Thurman Murman написа:
staria написа:
Thurman Murman написа:

Сервитьорче, на остроумен ли ще ми се правиш или ще ми отговориш на някой от по-горните постове? Бъди така добър, опитай да използваш по предназначение "нещото" в черепната ти кухина и ще те черпя сандвич в МакДоналдс. Знам, че обичаш да похапваш тамошните полуфабрикати и гадории.

"Сервитьорче", "изрезка".... :mrgreen: даже знаеш и какво обичам да похапвам.... :mrgreen: Ха-ха.... То това моето даже май не е "остроумие", макар да бе опит за такова, ами ще се окаже май баш ИСТИНА!!! :mrgreen: Ай' кажи ми ти 'що за човек трябва да си за да се опитваш да ПрОУЧВАШ човек, с който дискутираш по форумите теми, които са свързани с любимия футболен клуб, а?!!! И много ми се иска да попитам Пупъра... И ТОВА ЛИ Е ЛЮБОВ?!!! :mrgreen:

Кажи си ВЪПРОСА Търмане?!!! Явно съм го проуснал... и аз като вас, понякога пропускам ВАЖНИ неща!!!
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 17:12

plovdivram написа:Кажи си ВЪПРОСА Търмане?!!! Явно съм го проуснал... и аз като вас, понякога пропускам ВАЖНИ неща!!!

Thurman Murman написа:
plovdivram написа:
Thurman Murman написа:Изрезка, питаме в качеството си на хора, които си плащат данъците в този град! Данъци, от които вие, "неподвластни" просяци, искате още и още и още... За едно, за второ, за Н-то... Искате да харчите за кочината си И НАШИТЕ пари, но не искате да питаме за какво отиват те, колко ще ви дават... ПАК, не искате и шум да се вдига, за да може всичко да мине тихомълком. Без наше знание и съгласие, се превръщаме един вид във ваши СПОНСОРИ и имаш наглостта да питаш защо били въпросите.

Айде сега като вас... :mrgreen: ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА.... давай с примери и покажи, че ние сме получили нещо повече от Общината от вас и какво точно е това?!!! За какво и ПО КАКЪВ начин ние "просим" и какво точно просим?!!
Лесно е да говориш... трудно е да покажеш и докажеш!!!

Какво има да се доказва бе, Изрезка? Че то самите ВИЕ го казахте в прав текст - част от нещата, които сте "лапали" досега(в първия клип) и как искате тихомълком и без много-много шум да продължите "неподвластната" практика и Общината да ви задели И НАШИ пари от бюджет 2014(клип номер две).
Към изброените неща от зам-кмета - 60к за проект и 200к НАД ПРЕДВИДЕНОТО за осветление, сложи наемите от подлеза на гарата, ремонтите там извършвани пак с общински пари, козирката на централната ви трибуна, новата косачка пак с пари на Общината и т.н и т.н. Сега още няколко стотин хиляди чакате, или дори милиони, пак от данъкоплатеца. Гадни, крадливи мизерници сте, това е. Как не спря тая вашата ПРОСИЯ за чужди пари.
Вари го, печи го - манГалитет не се променя.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g2Q22YQGsQY[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CyaK06EWDFE[/youtube]

Thurman Murman написа:
plovdivram написа:Нали Джони говори за нашето осветление?! То поне се вижда.... Вашите пари бяха гласувани много преди нашите, но не сме видели нито седалките, нито ел. таблото!!! И точно това, че те за МОМЕНТА са НЕВИДИМИ дава право (явно) на такива като Джони да си мислят, че ние сме получили нещо повече оттова 'дето Общината дава и за вас....

Явно са ми много високи очакванията към едно сервитьорче! На срещата гледаше като гърмян заек, тук на голям капацитет се правиш. Многото думи не могат да скрият, че си хал-хабер.
Естествено, че сте получили повече. От парите за боклука би трябвало и вие и ние да вземем по 1 млн. Но в един момент се оказва, че вашия милион, всъщност бил... 1 200 000. Тоест 200к над това, което се говореше и беше съобщено на данъкоплатеца. 200к над това, което ще вземем ние, когато дойде време да се слагат седалки и табло.
За другите неща, които изброих по-горе, не отваряш дума. Не отваряш дума и за призива на ръководството на ПФК "Локомотив", цялата работа да мине без много-много да се шуми. Но както казах - манГалитет.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 окт 2013 17:12

plovdivram написа:
Thurman Murman написа:
staria написа:
Thurman Murman написа:

Караибрахима плаща на 2ма жълтура да висят по форумите и те от скука, хихи...
Тоше, ще ти обясня разликата между гастарбайтер и мен. На моя език гаст означава гост, т.е. като теб в Пловдив. Дошъл си тук да изкараш някой лев и т.н. В моя "Personalausweis" (ти ще си преведеш какво е това) си пише "Staatsangehörigkeit" - "Deutsch", в превод националност - германец, а не българин, циганин или гагауз. А сега ще ти обясня и нещо за кенефочистачите. Тоше, тук при нас се правят само кенефи, които се чистят сами, разбираш ли? За да може по-малко селски пръчки като теб да е работят тази работа и да си седят на село. Надявам се след някоя и друга година и в твоето село да има, но имам леки съмнения, затова ще трябва да напрегнеш малко фантазията си и да си го представиш. Поздрави на село.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 окт 2013 17:16

plovdivram написа: Ай' кажи ми ти 'що за човек трябва да си за да се опитваш да ПрОУЧВАШ човек, с който дискутираш по форумите теми, които са свързани с любимия футболен клуб, а?!!!

Това е Тошко туберкулозата бе майна. Тоя някой черно-бял гуй така е плякал, че от комплекси е ходил да събира имената на децата с небългарски имена в школата, за да ги пише тук???? Ти можеш ли да си представиш за каква утрепка става въпрос, духовният водач на долно-воденци.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 17:18

Търмане, моля те от това ВСИЧКОТО :mrgreen: , което си постнал да ми извадиш точно това, което те интересува и на което смяташ, че не си получил отговор!!! Просто от тази "боза", от толкова много постове се притеснявам :mrgreen: , че няма да бъда съвсем конкретен!!! Т.е. може да пропусна ОСНОВНОТО, за което толкова много настояваш!!!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”