Едно поздравче за Станко...за интелигентни хора-Витас.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r3yfFOq_CFQ[/youtube]
Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
А така и не разбрах защо „Луноходец арена“ няма лиценз за УЕФА?
Нали направихте нов стадион или почти нов де?
Литекс как си играха и груповата фаза в Ловеч...?
А за плейофите не се косете,то и Звезда на времето играеше в ШЛ на Армията но това не пречеше на навиячите да са с отбора си
Нали направихте нов стадион или почти нов де?
Литекс как си играха и груповата фаза в Ловеч...?
А за плейофите не се косете,то и Звезда на времето играеше в ШЛ на Армията но това не пречеше на навиячите да са с отбора си

You`re My Wicked Live
Parmalat написа:Еми майната му на концерта.Да го преместят на друг софийски стадион.Лудогорец трябва да играе домакинството си в България.Учуден съм от тази новина.Нали уж стадиона на Литекс има лиценз за груповата фаза на Шампионската Лига?Май УЕФА не иска български отбор в турнира на богатите...Ама и Домусчиев си е виновен.Трябваше да си довърши стадиона в Разград още преди 1 година.
Направо УЕФА са виновни...че в България нямаме един нормален стадион! Не ни искат и това е абсолютната конспирация - нарочно Мишел Платини се е наговорил с Бойко Борисов и затова оня си смени мнението 100 пъти за нов национален стадион, та да се замотаме и да не сме домакини и на Евро 2020. Целият свят ни е виновен, само ние сме невинни!
- shotgun blues
- Контакти:
Роджър Уотърс - великан
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m7MsnxnJRUw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m7MsnxnJRUw[/youtube]
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
siniq_fen написа:CTAHKO написа:Parmalat написа:Уау даже му забравих името на концерта на тоя.Не ми пука![]()
Момче,това е музика за интелигентни хораТи не си сред тази таргет група
Не виждам как музиката, която слушаш, може да те определи като високо или нискоинтелигентен
Не е изненада, че не виждаш! Иначе ако слушаш музика, в която има 5 ноти и 2 изречения, определено си готов за доктор по философия и си свръх-интелигентен - то е ясно!
siniq_fen написа:CTAHKO написа:Parmalat написа:Уау даже му забравих името на концерта на тоя.Не ми пука![]()
Не виждам как музиката, която слушаш, може да те определи като високо или нискоинтелигентен
Когато го осъзнаеш,тогава може и ти да минеш от другата таргет група

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
botev1921 написа:siniq_fen написа:CTAHKO написа:Parmalat написа:Уау даже му забравих името на концерта на тоя.Не ми пука![]()
Не е изненада, че не виждаш! Иначе ако слушаш музика, в която има 5 ноти и 2 изречения, определено си готов за доктор по философия и си свръх-интелигентен - то е ясно!
Ако съм фен на Левски съм още по-интелигентен

Само Левски!
siniq_fen написа:Ако съм фен на Левски съм още по-интелигентен
Добре си се насочил

Последна промяна от CTAHKO на 07 авг 2013 18:17, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
botev1921 написа:siniq_fen написа:CTAHKO написа:Parmalat написа:Уау даже му забравих името на концерта на тоя.Не ми пука![]()
По принцип си прав за музиката,ама аз познавам хора дето слушат почти и само класическа музика и с нищо не са по-умни от мен

На тия 30-40 хиляди за концерта дали и пука за Лудогорец?
Върни се в “Футбол - България”