Ще спре ли БФС картотеките на ЦСКА или пак ще се наведе?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

venom

Re: Отново мафията победи

Мнениеот venom » 22 юни 2013 22:57

Винаги ще го има! Без ЦСКА няма български футбол! Всички други сте аматьори!

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 22 юни 2013 22:59

venom написа:А Бойко да ви търси спонсор това честно ли е ? Бакърджиев да ви подари базите честно ли е, при положение, че другите отбори чакат с години за концесия? Левски последмите 20 години си прави каквото си иска и всички му помагат, а ЦСКА за да просъществува е принуден да прави невъзможни лупинги, ама сега със Стоичков заедно с Гриша Ганчев и Емил Димитров зад гърба ще имате много здраве! А окръжна, ама само в мечтите ви сини.

Защо все си мислите, че света се върти около тези 2 отбора!

Ако може и 2-та да се закрият, тогава футболът ни ще тръгне напред, нямаме нужда от мафиотски организации!

venom

Мнениеот venom » 22 юни 2013 23:13

stanislav89 написа:
venom написа:А Бойко да ви търси спонсор това честно ли е ? Бакърджиев да ви подари базите честно ли е, при положение, че другите отбори чакат с години за концесия? Левски последмите 20 години си прави каквото си иска и всички му помагат, а ЦСКА за да просъществува е принуден да прави невъзможни лупинги, ама сега със Стоичков заедно с Гриша Ганчев и Емил Димитров зад гърба ще имате много здраве! А окръжна, ама само в мечтите ви сини.

Защо все си мислите, че света се върти около тези 2 отбора!

Ако може и 2-та да се закрият, тогава футболът ни ще тръгне напред, нямаме нужда от мафиотски организации!

Къде си тръгнал да пускаш теми като си нямаш и понятие от футбол? Ако не искаш да гледаш ЦСКА, Левски, Ботев и Локото ходи на мачове от Б група и надолу.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 22 юни 2013 23:34

Аз футбол следя от много време и ходя на мачове на всички нива, ти който не знам как си станал фен на цска и от кога ги следиш и въобще интересуваш ли си от детски, юношески футбол и т.н. да ми казваш, че аз си нямам понятие е смешно!

Ако цска искат да са един нормален отбор, нека започнат от аматьорският футбол и да си извървят пътя, ако ли не, стават едно уродче, може би помниш черноморец бургас софия ...

venom

Мнениеот venom » 22 юни 2013 23:51

stanislav89 написа:Аз футбол следя от много време и ходя на мачове на всички нива, ти който не знам как си станал фен на цска и от кога ги следиш и въобще интересуваш ли си от детски, юношески футбол и т.н. да ми казваш, че аз си нямам понятие е смешно!

Ако цска искат да са един нормален отбор, нека започнат от аматьорският футбол и да си извървят пътя, ако ли не, стават едно уродче, може би помниш черноморец бургас софия ...

Като ми кажеш "ЦСКА и Левски трябва да се закрият" и си ми ясен. ЦСКА и Левски взети заедно имат в пъти повече фенове от общо всички български отбори, не само от А група.

Черноморец Бургас (София) бяха сателита на ЦСКА - Конелиано (Герман), обаче понеже по правилник отбор и сателита му не могат да играят в една и съща група продадоха лиценза на Ивайло Дражев, който роди този знаменит отбор.

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Re: Ще спре ли БФС картотеките на ЦСКА или пак ще се наведе?

Мнениеот S1914 » 23 юни 2013 11:46

Какъв морал от отбор създатен от БКП, за да обслужва комунизма, отбор който иска да вземе лиценза на един отбор, играчите на втори, историята на трети, треньора на четвърти....и да играе в А група и нагло да плюе по конкурентите и да говори за морал. Но най-лошото е безочливото, брутално и нагло антибългарско прецакване на Ботев и изобщо правото на 4-ти БГ отбор да играе за родината в ЕКТ. Това е престъпление.

И сега типично като наследниците на основателите им - агентите на ДС от чумата Бсп-дпс, кагато хората с основание ги плюят си мислят, че дъж вали. Точно в стил Доган-СерГей-Олигарски-Бареков и т.н., които вече 10-ти ден не са разбрали, че над 100000 души са на улицата всяка вечер да ги уволнят и скандират червени боклуци!

Затова и вечното дерби на България е Левски:Ботев, а не с участието на комунистическото отборче.

Затова и да се остави цска в А група е престъпление и Уефа ще накаже цялата ни федерация и националния отбор.

Върни се в “Футбол - България”