Мнениеот Готвача » 31 май 2013 18:15
Аз ще засегна малко по различна гледна точка,относно намаляването на отборите в А група.В момента от 16 отбора-4 са от София.Няма лошо ще кажете вие,щом отговарят на изискванията.Но това все пак са 25% ОТ ОТБОРИТЕ.При група от 12 отбора нещата се променят и всеки трети отбор е от столицата.При група от 10 за каквато си мечтаят повечето пишещи тук,нещата отиват съвсем на зле в това отношение.40% от отборите са от един град/пък бил той и столицата на България/.Ще говорим за феърплей,или за нещо друго е въпроса.Всички видяхме за какво става въпрос тази година.БФС впрегнаха всичките си ресурси за да спасят отбора на Гигов.Гледам мачове вече половин век и мога да си направя точно изводите кога ще изпадне отбор от столицата.Имаше даже моменти,когато в А група имаше 6 отбора от столицата.Нищо чудно,да се опитат да повторят този успех и сега.Кому е нужно това?Ами според мен никому.Но ако трябва да се решава титла и купа в подобна обстановка от 10 отбора,на кого биха полегнали софийските отбори?Или другояче казано-кому биха помогнали?С цялото ми (не)уважение към тези отбори от София,не мисля че е редно това да се случва.Но има разбира се и друг път.Например силните хора извън столицата да си организират алтернативна група.Може в края на краищата да се окаже,че това е начина футбола в БГ да стане по честен и по чист.С други думи да се върне към корените си.А софийските отбори да си излъчват шампион и носител на купата и да не се страхуват от изпадане.
А относно гледането на мачове от родното първенство си има особен чар.Аз като човек живеещ в родината на футбола,правя всичко възможно да си гледам нашите мачове и не ми пука за английските такива.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"