Нефтохимик влезе в "А" група!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Нефтохимик влезе в "А" група!

Мнениеот емо73канар » 09 май 2013 08:34

Пожелавам,да намерите един серьозен спонсор и много рекламодатели.Да направите и един добър и боеспособен отбор,и с ваша,наша,на Литекс и Лудогорец помоща да разбием двуполюсният модел на мишките от БФС.Ице1306,ще черпиш,няма начин. :lol: :) :lol:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 май 2013 08:48

Честито!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2013 09:43

Честито, Нафта! Заслужавате да сте в елита!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2013 09:45

емо73канар написа:Пожелавам,да намерите един серьозен спонсор и много рекламодатели.Да направите и един добър и боеспособен отбор,и с ваша,наша,на Литекс и Лудогорец помоща да разбием двуполюсният модел на мишките от БФС.Ице1306,ще черпиш,няма начин. :lol: :) :lol:

Защо да чакаме до следващия сезон? Гората - шампион, Берое с купата, в София ... те помнят заръката на Пенев и супата! ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: НЕФТОХИМИК Е В "А" ГРУПА!

Мнениеот subzero » 09 май 2013 11:23

milen86 написа:
subzero написа:Иначе,честито !! Колкото да не обичам феновете на отбора,не мога да скрия бургаската си душа. ;) Все пак съм бил част пълните стадиони(естествено без пари и заради кебапчетата :mrgreen: ) ) и съм се радвал за този отбор.
Добре дошли и дано оцелеем и не се мразим.

Хахаха ей колко смешна таранка си. Точно ти ли намери да говориш за кебапчета. Срама няма те ей. Май забрави как акулата шарки ви раздаваше безплатните билети по центъра на Бургас и по училищата. А томболите и колите които ви раздаваха и тях ли забрави ? Мишки стойте си по дупките и кротувайте че да не изядете дръвчето. Първия кръг сe падаме срещу вас слагаме ви една тройка и ви закриваме. ЛЕГЕНДАТА НЕФТОХИМИК СЕ ЗАВЪРНА :!:

Дали нарочно или просто толкова ти е акъла,но явно не си схванал шегата. Простено ти е,това 86 казва всичко. Няма да влизам в стилистиката ти,щото не си ми на нивото.
Бат Ицо,алкохола не е добър съветник.
Успех на отбора,макар че не заслужавате.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 09 май 2013 11:53

Бат Ицо,алкохола не е добър съветник.

Нито си ми копал лозето, нито си ми варил ракията, че да ми броиш чашите ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Първо се научи да ходиш на мачовете на отбора си и тогава давай съвети ! Аман от учители !

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 09 май 2013 12:53

Честито на всички фенове на НЕФТОХИМИК! Изстрадахме 7 години по "Б" и "В" групите! Сега заслужено се завръщаме там където ни е мястото - А ГРУПА!! Не мога да опиша каква радост изпитва всеки един от нас в този момент :P
Сините недоразумения знам, че ги боли и то си и личи. Плюнчите се в интернет, а по улиците никакви ви няма. Ако имате претенции знаете начина ;) Все пак виждам, че има и такива, които са по-нормални и ни поздравяват.

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 09 май 2013 15:46

И ние и хората с чорбата имахме много тежки гостувания в Бургас по времето на автентичния Нефтохимик,когато Порточанов гонеше съдиите с пистолет из "Лазур" ;)

Къде ще домакинствате?
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 май 2013 15:48

hristo1306 написа:Бат Ицо,алкохола не е добър съветник.

Нито си ми копал лозето, нито си ми варил ракията, че да ми броиш чашите ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Първо се научи да ходиш на мачовете на отбора си и тогава давай съвети ! Аман от учители !

E, стига де наборе! Така като гледам кога си почнал с коментарите, разбирам че и ти не си бил в Шумен та да даваш подобни съвети ;)
[offtopic]Пък за алкохола..... и аз постоянно предупреждавам да се внимава с количествата :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”