Нефтохимик влезе в "А" група!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- емо73канар
- Контакти:
Re: Нефтохимик влезе в "А" група!
Пожелавам,да намерите един серьозен спонсор и много рекламодатели.Да направите и един добър и боеспособен отбор,и с ваша,наша,на Литекс и Лудогорец помоща да разбием двуполюсният модел на мишките от БФС.Ице1306,ще черпиш,няма начин.

Честито, Нафта! Заслужавате да сте в елита!
емо73канар написа:Пожелавам,да намерите един серьозен спонсор и много рекламодатели.Да направите и един добър и боеспособен отбор,и с ваша,наша,на Литекс и Лудогорец помоща да разбием двуполюсният модел на мишките от БФС.Ице1306,ще черпиш,няма начин.![]()
![]()
Защо да чакаме до следващия сезон? Гората - шампион, Берое с купата, в София ... те помнят заръката на Пенев и супата!
Честито!
Re: НЕФТОХИМИК Е В "А" ГРУПА!
milen86 написа:subzero написа:Иначе,честито !! Колкото да не обичам феновете на отбора,не мога да скрия бургаската си душа.Все пак съм бил част пълните стадиони(естествено без пари и заради кебапчетата
) ) и съм се радвал за този отбор.
Добре дошли и дано оцелеем и не се мразим.
Хахаха ей колко смешна таранка си. Точно ти ли намери да говориш за кебапчета. Срама няма те ей. Май забрави как акулата шарки ви раздаваше безплатните билети по центъра на Бургас и по училищата. А томболите и колите които ви раздаваха и тях ли забрави ? Мишки стойте си по дупките и кротувайте че да не изядете дръвчето. Първия кръг сe падаме срещу вас слагаме ви една тройка и ви закриваме. ЛЕГЕНДАТА НЕФТОХИМИК СЕ ЗАВЪРНА
Дали нарочно или просто толкова ти е акъла,но явно не си схванал шегата. Простено ти е,това 86 казва всичко. Няма да влизам в стилистиката ти,щото не си ми на нивото.
Бат Ицо,алкохола не е добър съветник.
Успех на отбора,макар че не заслужавате.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- hristo1306
- Контакти:
Бат Ицо,алкохола не е добър съветник.
Нито си ми копал лозето, нито си ми варил ракията, че да ми броиш чашите !
Първо се научи да ходиш на мачовете на отбора си и тогава давай съвети ! Аман от учители !
Нито си ми копал лозето, нито си ми варил ракията, че да ми броиш чашите !
- Green Fighters
- Контакти:
Честито на всички фенове на НЕФТОХИМИК! Изстрадахме 7 години по "Б" и "В" групите! Сега заслужено се завръщаме там където ни е мястото - А ГРУПА!! Не мога да опиша каква радост изпитва всеки един от нас в този момент
Сините недоразумения знам, че ги боли и то си и личи. Плюнчите се в интернет, а по улиците никакви ви няма. Ако имате претенции знаете начина
Все пак виждам, че има и такива, които са по-нормални и ни поздравяват.
Сините недоразумения знам, че ги боли и то си и личи. Плюнчите се в интернет, а по улиците никакви ви няма. Ако имате претенции знаете начина
[center]
[/center]
БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК
[/center]БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК
И ние и хората с чорбата имахме много тежки гостувания в Бургас по времето на автентичния Нефтохимик,когато Порточанов гонеше съдиите с пистолет из "Лазур"
Къде ще домакинствате?
Къде ще домакинствате?
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
hristo1306 написа:Бат Ицо,алкохола не е добър съветник.
Нито си ми копал лозето, нито си ми варил ракията, че да ми броиш чашите !![]()
![]()
Първо се научи да ходиш на мачовете на отбора си и тогава давай съвети ! Аман от учители !
E, стига де наборе! Така като гледам кога си почнал с коментарите, разбирам че и ти не си бил в Шумен та да даваш подобни съвети
[offtopic]Пък за алкохола..... и аз постоянно предупреждавам да се внимава с количествата
[center]
[/center]
[/center]Върни се в “Футбол - България”