peliforewer написа:AN71 написа:А русия и peliforewer и те ли са перничани

Не съм перничанин,в тази тема имам точно три кратки мнения в които искам отговори на някои мои въпроси,но за съжаление не ги получавам.Въпросите ми бяха ..Какво общо има Барселона с мача Левски-Литекс...,...Кое от написаното от Зарков е лъжа в този коментар....,...Барселона и Ман.Юн. защо не са велики отбори,само защото в тях са играли Стоичков и Бербатов ли.Тези към които бяха отправени се покриха и не ми отговориха.Сега виждам че съм неудобен и на АН71,защото задавам въпроси и имам мнение което не ви харесва ли.Аз имам рамене на главата си и мога да преценя за какво става въпрос,даже и когато са толерирали съдиите ЦСКА,поне съм си замълчавал.А тука някои хора се опитват да ме убедят че Ахмед бил изключителен съдия,нямало вдигнат флаг за засада ,имало лек досег между Цветков и Карвальо,но Ахмед пак не го свири и чак като видял че топката влиза във вратата свирил,защото усетил че има нещо нередно.Има и такъв коментар по горе,всички гледат видеото а никой не коментира ЗАЩО КАТО СВИРИ АХМЕД В ПЪРВИЯ МОМЕНТ ПОСОЧИ ЦЕНТЪРА,ТОВА НА ФУТБОЛЕН ЕЗИК ЗНАЧИ ГОЛ.Не знам защо съм неудобен на някои ,може би защото не псувам,не обиждам,а само изкарвам факти и задавам въпроси.И само да напомня за онзи отменен гол във Варна,там Левски загуби с 1:4,как този гол е бил решаващ за отпадането,на другия ден Боби Михайлов разпусна Съдийската комисия,аз не помня за друг отбор да е правен такъв жест.
Кое не е вярно в статията на ли?
1. Чорни не обещавал никакви 100 хил долара на Гонзо, обещал му беше джипа си "Мерцедес" ,който най-вероятно струва повече от 100 хил долара. Интересно как съдиите са помагали на Гонзо като са свирили дузпи за Левски след като дузпите се изпълняваха от Иванков ,а не от Гонзо. Аз лично не виждам нищо нередно един собственик на клуб да дава подаръци на играчи на клуба.
2. Като е написал статията Зарков е пропуснал отбора на Литекс - най-съдийския отбор в нашето първенство. Аз мога да посоча доста по-фрапантни грешки на съдии на Герена на мачове между Левски и Литекс примерно бих посочил мач между двата отбора през 2000 когато защитник на Литекс спря умишлено с ръка влизаща в опразнената врата топла ,дори самия играч спря да играе очаквайки дузпа,но такава не последва. Или мач през 2001 когато на точката на дузпата пред същата врата на стадиона защитник на Литекс държа топката с две ръце повече от 2 секунди ами и тогава дузпа не последва. Тук няма да коментирам съдийството на Н.Йорданов през есента на 2009 на мач между същите 2 отбора. Тогава отново се показа доста странни критерии и ако за удар без топка се показваше червен картон просто Литекс нямаше да завърши мача.
3. Как като е свирил Ахмед е посочил центъра след като в момента който свири топката не е още във вратата на записа ясно се чува той свири в момента когато топката достига до Карвальо и влезна във вратата доста след това (Карвальо игра 3 пъти с топката пред нескопасано да я изчисти) и как е посочил центъра след като е с лице към вратата на Левски? Явно гледаме различни записи защото на този който аз гледам той е с лице към вратата на Левски и сочи играч на Литекс , центъра е в противоположна посока.
4. За отменения гол във Варна - той е при резултат 1:1 ,ако беше признат ставаше 1:2 за Левски отделно след него беше показан червен картон на играч на Левски.Ако това не влияе на крайния резултат ,не знам какво влияе. Преди това беше показан още един червен картон на играч на Левски(Рабех) , а беше спестен такъв на играч на Черно море за удар с юмрук в лицето на играч на Левски(Минев) при спряла игра в следствие на удара имаше дори течаша кръв по лицето на играча на Левски- ако това не е червен картон аз не знам какво е червен картон? Ако си спомняш още преди мача от Левски дадоха песконференция на която заявиха ,че имат съмнения относно обективното съдийство на съдията,който въобще не беше между водещите съдии ,но беше известен с близостта си с Д.Момиров,които си позволи абсолютно недопустимо поведение като шеф на съдийската комисия- на мач между Черно море и Черноморец да гледа мача от скамейката на Черно море или да ползва черен джип "Лексус" , собственост на ТИМ. След въпросния мач Д.Момиров си позволи да каже на Ив.Йосифов и Л.Спасов да си свалят сините очила, като човек от по-старото поколение и помнеш какъв съдия беше Ив.Йосифов и какъв съдия беше Л.Спасов и какъв беше Д.Момиров ,то последния не е достоен на другите двама да им носи дори багажа, само ще ти напомня ,че единия от другите двама е бил съдия на финал от ЕКТ,а другия на полуфинал от ЕКТ,а къде беше Момиров?
5. Интересно как чуждите съдии не полудяват на Герена? И как би коментирал че при мачовете свирени от чужди съдии Левски има смазващо превъзходство независимо срещу които и да е български отбор?
6. как би коментирал че за един сезон А.Генов е свирил срещу Левски повече дузпи и е показал повече червени картони отколкото в ЕКТ за повече от 10 години са свирени срещу Левски ( през които Левски е изиграл над 70 мача)
7. как би коментирал ,че чужди съди свирят срещу Литекс дузпи или показват червени картони на играчи на Литекс около 15 ПЪТИ по-често отколкото срещу Левски?