Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Мнениеот MORSKI » 13 яну 2013 01:22

tsonpen написа:
MORSKI написа:http://topnovini.bg/node/38957 Не са 2000, но не са и 220 :lol:

Точно 220 си пише за новия завод. А цифрата 1700 е за целия Биовет, който има заводи и в още два града.

Moже и аз да съм се объркал ;) Но пише НОВИ 220 работни места. Не вярвам само толкова а работят в завода.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 яну 2013 01:23

Ествествено,че не можеш да повярваш на нещо,което не е минало през твоя анализ и одобрение.И аз докато не видя,лично подписан протокол от Домусчиев за това,колко са работещите от Разград във фирмите му и аз няма да повярвам ! Ти не можеш да сгрешиш,не съм аз последната инстанция,ти си ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 яну 2013 01:30

dunavfc написа:
Ха,е може ли да си толкова елементарен 8-) Страхотно извадка мога да си направя за вашите фенове,като ми даваш снимки от мачът с ПСВ,градското дерби със Спартак Вн,както и важният 1/2 финал с Калиакра,евала морски...

Нека и аз да ти предложа нещо...
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-28063
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-39550
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-50607
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-39574
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-50606
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-41218

ПП:Нещо не мога да се оправя с качването на снимките,ако не те мързи просто отвори линковете...

Това са единствените снимки,които открих,защото за съжаление,архивните снимки от форума ни са отдавна в небитието...

Елементарният си ти и то доста. С надеждата нещичко да ти влезе в главата се наложи да ти сляза на нивото. Уви пак не се получи. Значи сега като не му е удобно и като му се показват снимки от гостувания (с изкл'чения на мача със Спартак, който сложих, за да онагледя какви глупости говори за тях и как "любимците му" бяха по-малко от нас на техния стадион), понеже не му отърва и съвсем се срива тезичката му- сега пък били от важни мачове :lol: Нали сме били "Жалка картинка" на гостувания бе господин разбирач? Мача с ПСВ в Бургас какво е ? :lol: Ако бяхме "жалка картинка" щяхме ли да се изспием 10 000 човека. Колкото този стадион като гостуващи фенове е виждал само от Локо Пловдив, а? Елементарно се опитваш да избягаш, но не ти се получава. Нали ми даваш за пример титанично ваше гостуване на 60 километра до Разград! Е, реших и аз да ти демонстрирам близко гостуване, ама ТОЛКОВА СИ ...., ЧЕ КАВАРНА НЕ МОЖЕ ДА РАЗЛИЧИ ОТ ШУМЕН! :lol: Нищо, че съм му го написал даже! От Каварна снимки не съм ти показвал, но тотално ще се компрометираш, ако го направя. Там бяхме почти колкото домакините :lol: Значи голям си симпатяга- хем веднъж говори, че сме нямали гостуващи фенове едва ли не, хем след това като не му отърва почна да говори за разстоянията, а самият той ми дава за пример "титанично гостуване на 60 киломеътра?
Симпатяга я се опомни малко! Да не говорим, че снимките са ти все от важни домакински мачове,а тръгнал да ми говори за нашите с ПСВ! Че вие остана КАТО ДОМАКИН ДА НЯМАТЕ 5-6 хиляди със Спартак, Нефтохимик и другите претенденти. Че това е все едно ние с Левски, ЦСКА и Спартак да нямаме 5-6 хиляди! Нещо двоен стандарт усещам!

Като сме почнали с домакински снимки от хулиганса:
Изображение
Изображение

Изображение- гостуване в Търново, третото най- "близко"
и т.н....

ПС: Я ми кажи колко от феновете на Дунав са такива само на отбора! А не на Левски или ЦСКА. Нарочно те питам, защото аз знам отговора, но да те видя като си толкова отворен!

ПС:2 Кога ще дойдете във Варна повече от 30 човека?
Последна промяна от MORSKI на 13 яну 2013 01:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 13 яну 2013 01:37

А вие в София кога ще дойдете повече от 10?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 яну 2013 01:42

rsk написа:А вие в София кога ще дойдете повече от 10?

Когато вие дойдете във Варна повече от автобус хора! И спрете да разчитате на Ултра Варна, Русе, Силистра, Дулово, Аксаково и т.н :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 яну 2013 01:49

MORSKI написа:
dunavfc написа:
Ха,е може ли да си толкова елементарен 8-) Страхотно извадка мога да си направя за вашите фенове,като ми даваш снимки от мачът с ПСВ,градското дерби със Спартак Вн,както и важният 1/2 финал с Калиакра,евала морски...

Нека и аз да ти предложа нещо...
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-28063
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-39550
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-50607
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-39574
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-50606
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-41218

ПП:Нещо не мога да се оправя с качването на снимките,ако не те мързи просто отвори линковете...

Това са единствените снимки,които открих,защото за съжаление,архивните снимки от форума ни са отдавна в небитието...

Елементарният си ти и то доста. С надеждата нещичко да ти влезе в главата се наложи да ти сляза на нивото. Уви пак не се получи. Значи сега като не му е удобно и като му се показват снимки от гостувания (с изкл'чения на мача със Спартак, който сложих, за да онагледя какви глупости говори за тях и как "любимците му" бяха по-малко от нас на техния стадион), понеже не му отърва и съвсем се срива тезичката му- сега пък били от важни мачове :lol: Нали сме били "Жалка картинка" на гостувания бе господин разбирач? Мача с ПСВ в Бургас какво е ? :lol: Ако бяхме "жалка картинка" щяхме ли да се изспием 10 000 човека. Колкото този стадион като гостуващи фенове е виждал само от Локо Пловдив, а? Елементарно се опитваш да избягаш, но не ти се получава. Нали ми даваш за пример титанично ваше гостуване на 60 километра до Разград! Е, реших и аз да ти демонстрирам близко гостуване, ама ТОЛКОВА СИ ...., ЧЕ КАВАРНА НЕ МОЖЕ ДА РАЗЛИЧИ ОТ ШУМЕН! :lol: Нищо, че съм му го написал даже! От Каварна снимки не съм ти показвал, но тотално ще се компрометираш, ако го направя. Там бяхме почти колкото домакините :lol: Значи голям си симпатяга- хем веднъж говори, че сме нямали гостуващи фенове едва ли не, хем след това като не му отърва почна да говори за разстоянията, а самият той ми дава за пример "титанично гостуване на 60 киломеътра?
Симпатяга я се опомни малко! Да не говорим, че снимките са ти все от важни домакински мачове,а тръгнал да ми говори за нашите с ПСВ! Че вие остана КАТО ДОМАКИН ДА НЯМАТЕ 5-6 хиляди със Спартак, Нефтохимик и другите претенденти. Че това е все едно ние с Левски, ЦСКА и Спартак да нямаме 5-6 хиляди! Нещо двоен стандарт усещам!

ПС: Я ми кажи колко от феновете на Дунав са такива само на отбора! А не на Левски или ЦСКА. Нарочно те питам, защото аз знам отговора, но да те видя като си толкова отворен!

ПС:2 Кога ще дойдете във Варна повече от 30 човека?

Пак казвам,изключително елементарен и инфатилен си,жалко че си изгубих времето да се опитвам да водя нормален,обективен диалог с човек,който мисленето му е като на 16 год. пъпчив тинейджър...Изключително жалък събеседник си,казвам ти го без никакви лоши чувства,просто да си го знаеш.Логическата ти мисъл,отсъства изобщо,което е много лошо.Трябва да ти обяснявам,като на малоумник,че 3-те примера които си ми дал ( ПСВ,Калиакра и Спартак Вн ) не могат да бъдат извадка,защото в тия мачове има нещо особено,нещо което не се случва всеки ден ? Не вярвам,да си ми отворил линковете,които ти дадох но на един от тях,се вижда как на приятелският мач с Левски градският стадион е препълнен и какво трябва да заключа аз ? Че на всеки мач сме толкова ? Че винаги на домакиснките си мачове имаме 15 хил. ? Що не ми покажеш снимки от гостуванията ви в Пловдив,София,Стара Загора,Перник,Монтана ? Щото не ти изнася нали ?

http://www.vbox7.com/play:4096deb0&start=27 - Тука нещо,как е съотношението на публиката,не е ли същото,както твоите снимки от гостуванията ви на Коритото ?

Да се хвалиш,че си отишъл на 100 км. да гледаш мач на любимият си отбор срещу ПСВ е толкова смешно и нелепо,че дори да ти обясня,сигурно няма да зацепиш.Освен това,10 хил. души бяха общо на стадиона през лятото,колко ли са били феновете на Черно море и колко ли са били обикновените бургазлии и хората,които по това време са били на море :roll:

Как е възможно да сравняваш зарадя на нашите мачове със Спартак Вн и Нефтохимик с тези на вашите мачове с ЦСКА и ЛЕВСКИ :shock:

ПП:1 Казва ми го човекът от градът в който са едни от най-големи фракции на ЦСКА и Левски в цялата страна ;)

ПП:2 Когато имаме възможност за това.Със Спартак Вн,последният път бяхме не повече от 15-20 човека,това е факт.Да ви видя вас във "Б" група по колко ще ни идвате ;)

Лека вечер ти пожелавам и предпочитам да спрем дискусията си до тук,защото виждам,че обективността е нещо крайно далечно от твоята съшност,а аз с ограничени хора,не обичам да дискутирам,каквото и да е било ;)

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 13 яну 2013 02:06

Само да вметна че фен страницата на Спартак Плевен има 4,458 члена
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 яну 2013 02:34

Пак казвам,изключително елементарен и инфатилен си,жалко че си изгубих времето да се опитвам да водя нормален,обективен диалог с човек,който мисленето му е като на 16 год. пъпчив тинейджър...Изключително жалък събеседник си,казвам ти го без никакви лоши чувства,просто да си го знаеш.

Много се радвам, че написа това мнение. 1:1 с това което мисля аз за теб. Няма как да ме обидиш, просто защото няма как да взема и една от думите казани от теб на сериозно. Далеч си от истината за всичко, а и такъв човек като теб няма как да ме обиди, освен да му се смея :lol: . Така че няма за какво да се извиняваш. Имах някакви бегли впечатления от теб преди това, но те се затвърдиха след тази "дискусия". Между впрочем това мислят голяма част от потребителите в този форум за теб. Рядко се среща дискусия във форума, в която някой да не ти покаже, че мислиш елементарно и, че ти липсва интелект. Примери колкото искаш. Честно, даже докато спорех с теб си писах с едно момче от форума, което ме посъветва да спра да ти обръщам внимание и да не ти отговарям, тъй като си е загуба на време поради ниското ти ниво на интелигентност. Явно е бил прав. Загубих си времето с теб за което съжалявам. Отдавна не си бях писал с толкова елементарен човек. Щях да го кажа дори да не беше написал твоето мнение. Ти не само отказваш, ти не можеш да вникнеш в нещата, които ти се пишат, а на всичкото отгоре гледаш толкова повърхностно, че даже да си бях писал с психично нестабилен щях да имам по-голяма успеваемост! Което говори за тотална липса на интелект! Значи първо пише, че сме били "жалка гостуваща публика" без да уточнява нищо- нито да даде конкретни факти, нито конкретни снимки, абе нищо., Просто защото така си е наумил. След което като му се покажат снимки от ГОСТУВАНИЯ, НЕЗАВИСМО КАКВИ СА ТЕ, НА КОИТО СЕКТОРИТЕ СА ПЪЛНИ С ТАЗИ "ЖАЛКА ГОСТУВАЩА ПУБЛИКА", почва да се чуди за какво да се хване и се хваща за това, че видиш ли мачовете били по-различни и имало заряд! ЕВРИКА ДУНАВЕ! Не думай не се бях сетил за това. Толкова си елеметарен, че чак ми става жал, че трябва да ти се обяснява! АМИ МНОГО ЯСНО, ЧЕ СА ПО-ВАЖНИ! САМО ЧЕ АКО КАКТО ТИ КАЗВАШ "СМЕ ЖАЛКА ПУБЛИКА" НИКОГА, ПОВТАРЯМ НИКОГА НЯМАШЕ ТЕЗИ 10 000 ЧОВЕКА ДА СИ ДИГНАТ ЗАДНИЦИТЕ ДО БУРГАС НА 120 КИЛОЕМТРА! ПЪРВО ЗАЩОТО, АКО ЕДНА ПУБЛИКА Е "ЖАЛКА" ТЯ НЯМА ДА СЪБЕРЕ 10 000 ЧОВЕКА И ВТОРО ДА СИ ДИГНЕ ЗАДНИКА НА 120 КИЛОМЕТРА, А ЩЕ СИ СЕДИ ВКЪЩИ ДА ГО ГЛЕДА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА!
Любимите ти Лудогорец, които така хвалиш, че чак минети само дето не им направи, ЗАЩО НА ПЪРВИЯТ СИ ИСТОРИЧЕСКИ ФИНАЛ В БУРГАС БЯХА ПО-МАЛКО ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ? ЗАЩО БЯХА ПО-МАЛКО ОТ НАС? И ЗА ТРЕТИ ПЪТ ТИ ПИША- МАЧ ОТ КАВАРНА НЕ СЪМ ТИ ПОКАЗВАЛ БЕ "УМНИК"!
МАЧЪТ Е ОТ ШУМЕН!
Продължавам да му показвам снимки - мач в Сливен!

Изображение
И той ли е "специален"???
МАЧ В БУРГАС БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ
Изображение
МОГА ДА ТЕ ЗАРИНА С ТАКИВА СНИМКИ "РАЗБИРАЧ РУСЕНСКИ", ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ПЕРНИК ДАЖЕ!
ВИЕ В ПЕРНИК КОЛКО ЩЕ СТЕ БЕ ОТВОРКО?? Или в София! Странно защо ми даваш снимки само от домакинства! Защо ли!

Тука нещо,как е съотношението на публиката,не е ли същото,както твоите снимки от гостуванията ви на Коритото ?

А С ТОЯ КЛИП ДОКАЗА, ЧЕ ТОТАЛНО НЕ СИ В ЧАС! ТОЯ КЛИП СНИМА САМО ЕДНАТА ТРИБУНА. АМИ ДРУГАТА ПОД КОЗИРКАТА КАТО Я СЛОЖИШ! НА ТОЗИ МАЧ ИМАШЕ 6000 ЧОВЕКА- 1500 ОТ СПАРТАК И ОСТАНАЛОТО МОРЯЦИ! А НА КОРИТОТО, УМНИК ТАКЪВ ИМАШЕ 3000 ЧОВЕКА ОТ КОИТО ПОНЕ 1500 БЯХА ЗА ЧЕРНО МОРЕ!!!! КАК МОЖЕ ДА СРАВНЯВАШ ТОВА, КОЕТО СИ ПУСНАЛ, С ТОВА:
http://www.vbox7.com/play:fc2843c0
ТИ СЛЯП ДА СИ ЩЕ НАПРАВИШ РАЗЛИКАТА!

Да се хвалиш,че си отишъл на 100 км. да гледаш мач на любимият си отбор срещу ПСВ е толкова смешно и нелепо,че дори да ти обясня,сигурно няма да зацепиш.Освен това,10 хил. души бяха общо на стадиона през лятото,колко ли са били феновете на Черно море и колко ли са били обикновените бургазлии и хората,които по това време са били на море

10 000 БЯХА ОБЩО, АМА ДРУГ ПЪТ! ЧЕТИ МАЛКО ОФИЦИАЛНИ СТАТИСТИКИ И Т.Н ТИ СЕ КАЗА ПРЕДИ ДА СЕ ИЗЦЕПВАШ! Ама то за целта трябва малко да имаш акъл! На стадиона имаше общо 14 500- 15 000 човека! Целият сектор "В" беше зелено-бял, в Сектор "А" половината бяха наши фенове- страничните сектори бяха с други фенове... Имаше точно 10 000 човека от ВАРНА, А задръстването на отиване почваше от Слънчев Бряг! Това "жалката публика кат гост го прави"., Толкова си елементарен, че повече няма накъде.... Останалото за това защо ти дадох пример за мача с ПСВ вече съм го обяснил горе! Но то трябва да имаш малко мозък, за да можеш да го разбереш! Ти май освен всичко друго и не можеш да четеш...

Как е възможно да сравняваш зарадя на нашите мачове със Спартак Вн и Нефтохимик с тези на вашите мачове с ЦСКА и ЛЕВСКИ

Мисли малко, ако ти е свойствено бе! Мисли! Никой не ти казва, че с Левски, ЦСКА и Спартак е едно и също като да играеш с Нефтохимик! А ЧЕ ВИЕ ДА НЯМАТЕ ПО 5,6 ХИЛЯДИ НА МАЧ С ПРЯК КОНКУРЕНТ Е ВСЕ ЕДНО НИЕ ДА НЕ НАПЪЛНИМ СТАДИОНА С ТЯХ! ТО дете в предучилишната да беше по-лесно щеше да схване от теб!

ПП:1 Казва ми го човекът от градът в който са едни от най-големи фракции на ЦСКА и Левски в цялата страна.

И които НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ И СПАРТАК, КАКТО И ТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТЯХ! ЗА РАЗЛИКА ОТ ДВОЙНИТЕ ФЕНОВЕ НА ДУНАВ! И пак елементарен и повърхностен отговор даваш! Не се учудвам! 90% от нещата са ти такива! Да не говорим, че в града ни има само 1 голяма фракция на друг отбор освен нашия и Спартак и това са Ултра Варна!
ПП:2 Когато имаме възможност за това.Със Спартак Вн,последният път бяхме не повече от 15-20 човека,това е факт.Да ви видя вас във "Б" група по колко ще ни идвате

Отново елементарен отговор! Казах ти вече - имам приятели фенове на Дунав! От снимките, с които ти ми се пъчиш колко сте велики и как пълните стадиона си в Русе, на гостувания във Варна идват точно 25- 30 човека! Не само последният път със Спартак, вие редовно си идвате толкова! Смях в залата и той ще ми говори кой имал жалка публика като гост?

Лека вечер ти пожелавам и предпочитам да спрем дискусията си до тук,защото виждам,че обективността е нещо крайно далечно от твоята съшност,а аз с ограничени хора,не обичам да дискутирам,каквото и да е било.

Това е последният ми отговор към теб, тъй като със стената да бях спорил, щеше да има по-голям ефект. Наистина рядко съм попадал на по-меко казано неинтелигентен събеседник в този форум! Така че си свободен да продължаваш да лееш глупостите си на килограм. Вече ще имам едно на ум като ти видя ника просто да ти прескачам мненията! И аз не желая да комуникирам с хора като теб. Вредно е.

САМО ЦСКА
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА » 13 яну 2013 03:35

гарфилд написа:Относителни резултати,защото много като мен,нямат фейсбук.И нямам желание да си правя профил там.

+1 И аз нямам и нямам и намерение да си правя. Тва е просто един клюкарник, освен това могат и да следят всяка твоя крачка, чрез него.

САМО ЦСКА
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА » 13 яну 2013 03:48

pepi262 написа:Нормално е ЛЕВСКИ да има най-голяма фенска маса,все пак е отбора на народа

Това го измисли Лафчис, щото нямаше с какво друго да се похвалите, че сте най, иначе е абсолютна измислица.

Върни се в “Футбол - България”