tsonpen написа:MORSKI написа:http://topnovini.bg/node/38957 Не са 2000, но не са и 220
Точно 220 си пише за новия завод. А цифрата 1700 е за целия Биовет, който има заводи и в още два града.
Moже и аз да съм се объркал
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
tsonpen написа:MORSKI написа:http://topnovini.bg/node/38957 Не са 2000, но не са и 220
Точно 220 си пише за новия завод. А цифрата 1700 е за целия Биовет, който има заводи и в още два града.
dunavfc написа:
Ха,е може ли да си толкова елементаренСтрахотно извадка мога да си направя за вашите фенове,като ми даваш снимки от мачът с ПСВ,градското дерби със Спартак Вн,както и важният 1/2 финал с Калиакра,евала морски...
Нека и аз да ти предложа нещо...
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-28063
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-39550
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-50607
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-39574
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-50606
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-41218
ПП:Нещо не мога да се оправя с качването на снимките,ако не те мързи просто отвори линковете...
Това са единствените снимки,които открих,защото за съжаление,архивните снимки от форума ни са отдавна в небитието...

- гостуване в Търново, третото най- "близко"rsk написа:А вие в София кога ще дойдете повече от 10?
MORSKI написа:dunavfc написа:
Ха,е може ли да си толкова елементаренСтрахотно извадка мога да си направя за вашите фенове,като ми даваш снимки от мачът с ПСВ,градското дерби със Спартак Вн,както и важният 1/2 финал с Калиакра,евала морски...
Нека и аз да ти предложа нещо...
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-28063
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-39550
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-50607
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-39574
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-50606
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-41218
ПП:Нещо не мога да се оправя с качването на снимките,ако не те мързи просто отвори линковете...
Това са единствените снимки,които открих,защото за съжаление,архивните снимки от форума ни са отдавна в небитието...
Елементарният си ти и то доста. С надеждата нещичко да ти влезе в главата се наложи да ти сляза на нивото. Уви пак не се получи. Значи сега като не му е удобно и като му се показват снимки от гостувания (с изкл'чения на мача със Спартак, който сложих, за да онагледя какви глупости говори за тях и как "любимците му" бяха по-малко от нас на техния стадион), понеже не му отърва и съвсем се срива тезичката му- сега пък били от важни мачовеНали сме били "Жалка картинка" на гостувания бе господин разбирач? Мача с ПСВ в Бургас какво е ?
Ако бяхме "жалка картинка" щяхме ли да се изспием 10 000 човека. Колкото този стадион като гостуващи фенове е виждал само от Локо Пловдив, а? Елементарно се опитваш да избягаш, но не ти се получава. Нали ми даваш за пример титанично ваше гостуване на 60 километра до Разград! Е, реших и аз да ти демонстрирам близко гостуване, ама ТОЛКОВА СИ ...., ЧЕ КАВАРНА НЕ МОЖЕ ДА РАЗЛИЧИ ОТ ШУМЕН!
Нищо, че съм му го написал даже! От Каварна снимки не съм ти показвал, но тотално ще се компрометираш, ако го направя. Там бяхме почти колкото домакините
Значи голям си симпатяга- хем веднъж говори, че сме нямали гостуващи фенове едва ли не, хем след това като не му отърва почна да говори за разстоянията, а самият той ми дава за пример "титанично гостуване на 60 киломеътра?
Симпатяга я се опомни малко! Да не говорим, че снимките са ти все от важни домакински мачове,а тръгнал да ми говори за нашите с ПСВ! Че вие остана КАТО ДОМАКИН ДА НЯМАТЕ 5-6 хиляди със Спартак, Нефтохимик и другите претенденти. Че това е все едно ние с Левски, ЦСКА и Спартак да нямаме 5-6 хиляди! Нещо двоен стандарт усещам!
ПС: Я ми кажи колко от феновете на Дунав са такива само на отбора! А не на Левски или ЦСКА. Нарочно те питам, защото аз знам отговора, но да те видя като си толкова отворен!
ПС:2 Кога ще дойдете във Варна повече от 30 човека?
Пак казвам,изключително елементарен и инфатилен си,жалко че си изгубих времето да се опитвам да водя нормален,обективен диалог с човек,който мисленето му е като на 16 год. пъпчив тинейджър...Изключително жалък събеседник си,казвам ти го без никакви лоши чувства,просто да си го знаеш.

Тука нещо,как е съотношението на публиката,не е ли същото,както твоите снимки от гостуванията ви на Коритото ?
Да се хвалиш,че си отишъл на 100 км. да гледаш мач на любимият си отбор срещу ПСВ е толкова смешно и нелепо,че дори да ти обясня,сигурно няма да зацепиш.Освен това,10 хил. души бяха общо на стадиона през лятото,колко ли са били феновете на Черно море и колко ли са били обикновените бургазлии и хората,които по това време са били на море
Как е възможно да сравняваш зарадя на нашите мачове със Спартак Вн и Нефтохимик с тези на вашите мачове с ЦСКА и ЛЕВСКИ
ПП:1 Казва ми го човекът от градът в който са едни от най-големи фракции на ЦСКА и Левски в цялата страна.
ПП:2 Когато имаме възможност за това.Със Спартак Вн,последният път бяхме не повече от 15-20 човека,това е факт.Да ви видя вас във "Б" група по колко ще ни идвате
Лека вечер ти пожелавам и предпочитам да спрем дискусията си до тук,защото виждам,че обективността е нещо крайно далечно от твоята съшност,а аз с ограничени хора,не обичам да дискутирам,каквото и да е било.
гарфилд написа:Относителни резултати,защото много като мен,нямат фейсбук.И нямам желание да си правя профил там.
pepi262 написа:Нормално е ЛЕВСКИ да има най-голяма фенска маса,все пак е отбора на народа
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост