И ако действително, би се състояла подобна среща, в което силно се съмнявам и се докаже с аргументи, че няма достатъчно основания, такава плоча да присъства, какъв ще бъде смисъла от това, след като така или иначе, същата ще си съществува?!
Когато има някакъв породен спор... то няма как една среща, в която да се срещнат двете страни да бъде определена като безсмислена!!! Една такава среща може да покаже и да докаже много неща... Резултата от нея може да е всякакъв... в случая - ДОРИ И МАХАНЕТО НА ПЛОЧАТА, ако както казваш жертвите на Георги Илиев изложат своите съображения... Пак ще потретя - привържениците на Локо Пловдив също са хора и на тях нищо човешко не им е чуждо! Човешката мъка също! т.е. разбира се, че ще я махнем ако дойдат тези хора и човешки ни споделят съдбата си и обяснят защо точно тази плоча няма място там, където е сега!!!
Така, че от моя страна проблем нямате... Аз съм ЗА една такава среща и каквото се иска от мен ще го направя... т.е. ангажирам се да уведомя инициаторите на плочата и всички интересуващи се от проблема "черно-бели" фенове...От ваша страна се надявам на същото, а имено заявената ви готовност да ни срещнете с хора станали жертва на Героги Илиев, които искат ние да премахнем въпросната плоча от Лаута!!!