ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Мнениеот plovdivram » 19 фев 2009 13:26

slavia_forever
И ако действително, би се състояла подобна среща, в което силно се съмнявам и се докаже с аргументи, че няма достатъчно основания, такава плоча да присъства, какъв ще бъде смисъла от това, след като така или иначе, същата ще си съществува?!

Когато има някакъв породен спор... то няма как една среща, в която да се срещнат двете страни да бъде определена като безсмислена!!! Една такава среща може да покаже и да докаже много неща... Резултата от нея може да е всякакъв... в случая - ДОРИ И МАХАНЕТО НА ПЛОЧАТА, ако както казваш жертвите на Георги Илиев изложат своите съображения... Пак ще потретя - привържениците на Локо Пловдив също са хора и на тях нищо човешко не им е чуждо! Човешката мъка също! т.е. разбира се, че ще я махнем ако дойдат тези хора и човешки ни споделят съдбата си и обяснят защо точно тази плоча няма място там, където е сега!!!

Така, че от моя страна проблем нямате... Аз съм ЗА една такава среща и каквото се иска от мен ще го направя... т.е. ангажирам се да уведомя инициаторите на плочата и всички интересуващи се от проблема "черно-бели" фенове...От ваша страна се надявам на същото, а имено заявената ви готовност да ни срещнете с хора станали жертва на Героги Илиев, които искат ние да премахнем въпросната плоча от Лаута!!!
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 13:34

Рам искам да те попитам в последните 20г.в България ли си живял.Оставам с впечатлението,че си чувал за Г.Илиев само като за президент на любимия ти отбор.Ти никога не си чул ,че е бил главен герой в ъндърграунда ни така ли?

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 19 фев 2009 13:36

plovdivram написа:Феновете на Локомотив Пловдив също са хора и в този смисъл нищо човешко не им е чуждо... човешката мъка също!!! С пълната отговорност заявявам, че ако се появат хора, които са били жертви по някакъв начин на Героги Илиев и имат претенции към сложената плоча на Лаута, аз лично ще направя всичко възможно за да стане така, че да могат да изложат своята болка пред "черно-бялата" аудитория, защото тази плоча не е дело и не стои там, където е сега само по волята на инициаторите й...

Силно се надявам да можем да осъществим една такава среща за да се приключи веднъж завинаги с този въпрос, пък било то и с резултат свалянето на плочата от там... Пак казвам на нас "черно-белите" фенове не ни е чуждо нищо човешко!!! Очакваме оттеб да организираш хората и когато имате някаква готовност ще очаквам да се свържеш с мен, за да насрочим срещата!!! Пак ти казвам ЛИЧНО се ангажирам, когато ДОВЕДЕШ тези хора да направя всичко възможно те да бъдат чути от феновете на Локомотив... Надявам се обаче това да не става с посредници и по анонимни форуми!!! Говорим за една истинска среща, на която тези хора да си кажат болката и защо смятат, че тази плоча няма място на Лаута...

Аз искам тука да вметна само едно нещо, един цитат - "при толкова живи легенди да се прави паметник на престъпник"...., това са думи на Гошо Василев.Вметнах ги не случайно, защото именно този човек загуби сина си вследствие на свръхдоза...Пловдиврам, интелигентен си, така че навярно разбираш препратката!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 фев 2009 13:48

botev champion
Рам искам да те попитам в последните 20г.в България ли си живял.Оставам с впечатлението,че си чувал за Г.Илиев само като за президент на любимия ти отбор.Ти никога не си чул ,че е бил главен герой в ъндърграунда ни така ли?

botev champion,
в България съм живял и не само в последните 20 години!!! Остави какво аз съм чувал за Георги Илиев!!! Смятам, че това, за което говориш най-добре ще го онагледиш, с това за което вече спомена, че си готов да направиш!!! т.е. да срещнеш нас "черно-белите" фенове от Лаута с жертви на Героги Илиев, които лично ще ни разкажат историите си и изложат съображенията си защо на Лаута не трябва да има благодарствена плоча!!!

Пак ти казвам ще ви изслушаме много внимателно и сме готови при необходимост да е махнем тази плоча!!!

terro
Аз искам тука да вметна само едно нещо, един цитат - "при толкова живи легенди да се прави паметник на престъпник"...., това са думи на Гошо Василев.Вметнах ги не случайно, защото именно този човек загуби сина си вследствие на свръхдоза...Пловдиврам, интелигентен си, така че навярно разбираш препратката!

terro, би ли ми казал откъде точно ги цитираш тези думи на Гочо?!!
И много добре знам как си отиде синът на Гочо!!!
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 14:11

Рам самия ти не си гарант за цивилизовано общуване камо ли агитката ви.Ти нито един път не се усмели да порицаеш някой от най-известните лумпени във форума ви.Добре,че наложиха правила та същите не са тук.А примери за такива форумни идиоти имаше много и те бяха пред очите ти.

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 19 фев 2009 14:21

terro написа:Аз искам тука да вметна само едно нещо, един цитат - "при толкова живи легенди да се прави паметник на престъпник"...., това са думи на Гошо Василев.Вметнах ги не случайно, защото именно този човек загуби сина си вследствие на свръхдоза...Пловдиврам, интелигентен си, така че навярно разбираш препратката!

Смешко, тоя цитат май ти е само в главата. Нещо като плаката, който уж сте издигнали на трибуна истанбул "Наско върви си" :lol:

Отделно, наркотиците са проблем на обществото. Какво общо има Георги Илиев? Ти ся, ако станеш наркоман кой ще е виновен? Жоро си отиде. Кой ще е виновен, ако ти или някой твой близък/да не дава Господ/ стане наркоман и свърше по тоя начин? Много ти издиша логиката. Или просто целта ти е заяждане? Нека тогава и аз се заям :) Ти правиш ли разлика между паметник и плакет? Ето: http://yambol.government.bg/news/nagradi/ipaei2004.jpg нещо такова представлява и плочата, окачена на стените вътре преди съблекалните. Айде обясни според теб какво означава паметник? Щото май бълграският език ти е чужд :D

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 фев 2009 14:39

botev champion
Рам самия ти не си гарант за цивилизовано общуване камо ли агитката ви.Ти нито един път не се усмели да порицаеш някой от най-известните лумпени във форума ви.Добре,че наложиха правила та същите не са тук.А примери за такива форумни идиоти имаше много и те бяха пред очите ти.

Като оставим на страна това, че начина, по който си написал този твой пост е поредното доказателство, че има някаква "по-осбена" връзка между botev champion и slavia_forever... то нещо не ми стана ясно!!!

Първо: Искаше от мен да заява готовност да излезна от анонимността си, за което аз ти казах, че няма никакъв проблем!!!

Второ: това твое изискване за снемането на анонимността ми бе свързано с желанието ти да ме запознаеш с жертви на Георги Илиев, които да ме убедят в това, че на стадиона ни нямало място за благодарствена плоча!!!

ОК!! И с това се съгласих с уточнението, че не съм аз инициатора на това дело, но пък заявих готовността ти да срещна както теб така и хората, за които говориш с инициаторите на тази идея!!!

Колкото до това дали мога да съм ГАРАНТ или НЕ... ти няма как да знаеш на базата на някакви твои виждания свързани с този форум... Форумите са за анонимни постове над които никой неможе да има власт... Аз обаче си мислех, че ти говориш наистина за нещо сериозно... т.е. да се видиш с хората както се казва очи-в-очи... И как мога да не бъда гарант на едно такова нещо като аз както виждаш съм готов да се покажа "на светло", а и хора тук ме познават лично, включително и привърженици на Ботев!!! Още повече, че хората, които наричаме "инициатори" не са членове на някои от крайните групировки, че да изпитваш някакви притеснения...
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 14:51

О.К. ще направя всичко възможно,но да ги срещна с теб.Дано имат желание да се върнат в болката си.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 фев 2009 15:09

botev champion
О.К. ще направя всичко възможно,но да ги срещна с теб.Дано имат желание да се върнат в болката си.

Да!!! Аз ще бъда част от привържениците на Локомотив Пловдив, с които ще се срещнат тези хора!!! Ако ме разбираш правилно... Само моето присъствие няма да е достатъчно, защото това не е мой личен проблем!!! т.е. аз мога да уредя срещата... но решението да се махне плочата на базата на молбата и болката на тези хора немога да го взема сам... затова е необходимо да се даде колкото може повече гласност на този въпроса... Даже ако искаш направи с мен контакт на ЛС, за да си разменим някакви координати... Както казах и в предния пост това е нещо, което би интересувало както въпросните хора, с които ще ни срещнеш - така и феновете на Локомотив... а такова нещо си иска и отразяване... така че помисли си как искаш да бъде оформено наименованието на тази инициатива, която ти и тези хора подемате по отношение на свалянето на плочата от Лаута, за да можем да я обявим поне в нашите си сайтове, а ти ако искаш това можеш да го сториш и в националните медии!!! Оставям оформянето на теб, защото инициативата си твоя и на хората, за които говориш!!! От наша страна ще имаш пълно съдействие!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 фев 2009 15:31

plovdivram написа:botev champion

Да!!! Аз ще бъда част от привържениците на Локомотив Пловдив, с които ще се срещнат тези хора!!! Ако ме разбираш правилно... Само моето присъствие няма да е достатъчно, защото това не е мой личен проблем!!! т.е. аз мога да уредя срещата... но решението да се махне плочата на базата на молбата и болката на тези хора немога да го взема сам... затова е необходимо да се даде колкото може повече гласност на този въпроса... Даже ако искаш направи с мен контакт на ЛС, за да си разменим някакви координати... Както казах и в предния пост това е нещо, което би интересувало както въпросните хора, с които ще ни срещнеш - така и феновете на Локомотив... а такова нещо си иска и отразяване... така че помисли си как искаш да бъде оформено наименованието на тази инициатива, която ти и тези хора подемате по отношение на свалянето на плочата от Лаута, за да можем да я обявим поне в нашите си сайтове, а ти ако искаш това можеш да го сториш и в националните медии!!! Оставям оформянето на теб, защото инициативата си твоя и на хората, за които говориш!!! От наша страна ще имаш пълно съдействие!!!

Това вече, наистина е позиция (за разлика от мнението ти), която не мога да отрека, ти прави чест! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”