Vincenzo написа:Абе пичове, тоя стадион в Долно Езерово бива ли го ? Някви снимки може ли да дадете, че ми е любопитно.
Тц, много е зле, но се налага да играят там момчетата. Снимки... http://sport.burgas24.bg/stadiums/39.html
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Vincenzo написа:Абе пичове, тоя стадион в Долно Езерово бива ли го ? Някви снимки може ли да дадете, че ми е любопитно.
Bourgas написа:mironi88 написа:Сега ако им дадат и да си играят на стадиона...
Те на техния, Черноморец на техния. Тва е!
petkan написа:Bourgas написа:mironi88 написа:Сега ако им дадат и да си играят на стадиона...
Нафтата на "Лазур" - ОК, ама Черноморец как ги виждаш на своя?М'чи то няма стадион бе
Bourgas написа:mironi88 написа:Сега ако им дадат и да си играят на стадиона...
калпазанин написа:Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си
Вестник Компас
В името на бургаския футбол "Нефтохимик" и "Черноморец" стопиха ледовете помежду си. С проявената взаимопомощ между тях двата клуба са на път да отворят нова страница във взаимоотношенията си.
Първата стъпка вече направи "Черноморец". Заради лошите терени в областта "акулите" са проявили разбиране и са предоставили за ползване кампуса на своите колеги.
Така още днес "шейховете" ще играят контролата си срещу "Созопол" на едно от игрищата "Гнездо на акули". Проверката е от 12.50 часа.
"С добрата воля на "Черноморец" ще можем да проведем контролата със "Созопол" при нормални условия. В момент, когато изпитваме трудности с терените, те ни помогнаха, за което сме им благодарни", каза изпълнителният директор на "Нефтохимик" Благо Митрев.
Тренировката на "шейховете" в понеделник пък се е състояла на помощните игрища на стадион "Черноморец" в квартал "Акациите".
Участие в проверката със "Созопол" ще вземе новото попълнение в състава на "Нефтохимик" Божидар Стойчев. Вратарят, който е юноша на ЦСКА, остави добри впечатления под рамката на вратата. Стожерът пази едно полувреме в контролата срещу "Несебър", завършила с победа 1:0, като единственото попадение за бургазлии реализира Стамен Ангелов. Божидар Стойчев ще играе като преотстъпен.
Индивидуални занятия вече започна възстановилият се от контузия Стойко Сакалиев. За още една седмица аут от отбора е Станимир Митев. Халфът лекува частично разкъсване на мускулни влакна в бедрото. Травмата той получи на мача със "Сливен" /1:0/.
Засега все още не е ясно кога ще се състои заплануваната контрола с "Берое" в Стара Загора. Вариантите са за 17 /петък/ или 18 февруари
hristo1306 написа:Имам една молба към всички фенове на бургаския футбол ! Нека да запазим добрия тон, да си кажем болките тук ! Но моля Ви, не гонете и крайните фенове, както направихте преди малко ! Влезе преди малко един фен /краен/ на нафтата и "червен картон". Знам, че има омраза от страна на феновете на "зеления отбор" към др Зъбев / то кой ли го обича в Бургас/, но се забелязва и наистина "затопляне". Може би е осъзнал ГОЛЯМАТА си грешка, подведен от един алчен, гаден, мазен, некадърен псевдо футболен специалист на име Бала - мангала ??? Този мангал, не само, че изчерпа "Черноморец", но се опита и да унищожи нафтата ! Да - мястото и на нафтата е в ХРАМА - но имам и една молба към феновете ! Не ЧУПЕТЕ седалките, както това беше на мача с "Ботев". Грозна картинка - викайте, пейте, скандирайте, но не рушете своя дом ! И не обиждайте по- умерените фенове на семкаджии и пенсионери . Ние също искаме да гледаме отбора, но това, че не чупим,викаме, скачаме, псуваме не ни прави по различни ! Любовта ни е една !
Към ръководството на двата отбора ! Нека не бъдат алчни, а да има една умерена финансова политика ! Съгласете се ама цена 15 лв е прекалено голяма ! Футбола е за феновете - нека с цените ни позволят да го гледаме ! Още първите кръгове ще стане ясно, кое ръководство е по- далновидно ! Това което продава билетчето от 3 лв и има 8 000 човека, или това, което продава ценната хартийка по 10 12 лв и има 200 фена !
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта