Официално: Отложиха 16-ия кръг в "А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Официално: Отложиха 16-ия кръг в "А група

Мнениеот wolf » 14 фев 2012 18:27

Искам да знам какво правим с наказаните за мачовете от 16ти кръг? Браво на БФС, не стига че защитата ни е трагедия ами и без двамата ни най добри защитници на Герена... Писна ми вече от тая "федерация". Барселона игра на почти нулеви температури в Казан в ШЛ, руските отбори редовно домакинстват на около 0 градуса. Айде стига с тея лигльовци че не можело да играят на такива условия. Ми айде играйте 2 месеца лятото и да се свършва. Ноември и Декември били студени, бързат да приключат кръговете. После Януари, Февруари и Март и те студени?? Ми минете на Пролет-Есен бе КРЕТЕНИ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 фев 2012 18:28

russia написа:Аз лично съм за провеждане на първенството по схемата Пролет - Есен като в Русия. Ще има и само един подготвителен лагер - Зимата, а не и летен такъв и само да се харчат пари за бази.

Биип, в Русия смениха схемата и преминаха и те на есен/зима.

Искам БФС да задължи всеки клуб теренът му да е с отопление, тогава няма да има проблем да играят по всяко време.
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 фев 2012 18:32

А направи ли справка защо?? Жокер - не е заради времето, а заради евротурнирите и това че руските отбори са крайно неподготвени когато започват елиминациите февруари месец при все че в Европа първенствата са в разгара си.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 14 фев 2012 18:32

Правилно! Нали искаме уж по-качествен футбол? Е на заледен терен трудно ще стане. И какво като е минус пет градуса ли? Еми нашите терени са скапани за такова време! Няма нужда от сравнение със западните първенства, защото там всичките им терени са с подгряване и за тях такава температура не пречи на качеството на играта. Отделно искаме и по-голяма посещаемост. На такива температури вместо обичайните 1000 човека ще има двойно по-малко. Смятам, че решението за отлагането на 16-тия кръг е напълно правилно.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 фев 2012 18:34

wolf написа:А направи ли справка защо?? Жокер - не е заради времето, а заради евротурнирите и това че руските отбори са крайно неподготвени когато започват елиминациите февруари месец при все че в Европа първенствата са в разгара си.

Това какво значение има, тук говорим за времето и формата, а не за ЕКТ.
Не е тази причината, а съвсем друга отново свързана с ЕКТ.

Преди да руптаем питам аз къде са ни хубавите терени с отопление?
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 фев 2012 18:37

pesho_1913 написа:Правилно! Нали искаме уж по-качествен футбол? Е на заледен терен трудно ще стане. И какво като е минус пет градуса ли? Еми нашите терени са скапани за такова време! Няма нужда от сравнение със западните първенства, защото там всичките им терени са с подгряване и за тях такава температура не пречи на качеството на играта. Отделно искаме и по-голяма посещаемост. На такива температури вместо обичайните 1000 човека ще има двойно по-малко. Смятам, че решението за отлагането на 16-тия кръг е напълно правилно.

Аз пък все си мислех, че сравняваме с източните първенства където атмосферните условия доста подобни... Litex кажи каква е другата причина свързана с ЕКТ щом си толкова наясно.. Тея терени не могат да се почистят ли? Или като има сняг означава че трябва да чакаме тоя сняг да се разтопи, да напои едно хубаво почвата, да го изчакаме да изсъхне и тогава да пуснем балетистите.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 фев 2012 18:52

wolf написа:Litex кажи каква е другата причина свързана с ЕКТ щом си толкова наясно..

Руските отбори влизаха в турнирите с натрупана умора, натрупани контузени футболисти, както и изгубената еуфория от шампионата, то ест ставаш шампион месец декември и чакаш чак до септември за да играеш в ШЛ, а еуфорията е много силен мотиватор.
Също така доста често един отбор му пада формата спрямо миналата година и т.н.
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 фев 2012 18:57

Аха.. а факта че 2 месеца преди да почне елиминационната фаза не играят и са тотално извън ритъм за най-важната част от сезона не важи така ли? Много интересно.. Аз като ги гледам руските отбори постоянно отпадат в елиминациите не в групите понеже са супер изморени след лятната пауза в първенството. Но какво ли си губя времето, ти си знаеш твоята.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 14 фев 2012 19:13

soad написа:Как може изобщо да сравняваш температурата в България с тази в Русия...? :roll: За хората там това си е нормална температура...

Hakercheto написа:Не стига че има безсмислена пауза от 12 седмици някъде ами и отлагане...
-5 е нормално време за игра

В Англия се оплакваха от ниски температура за игра (0-1/2 градуса)... Излез играй ти на -5.........

Ман Сити- Фулъм гледал ли си го ??
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 фев 2012 19:17

wolf написа:Аха.. а факта че 2 месеца преди да почне елиминационната фаза не играят и са тотално извън ритъм за най-важната част от сезона не важи така ли? Много интересно.. Аз като ги гледам руските отбори постоянно отпадат в елиминациите не в групите понеже са супер изморени след лятната пауза в първенството. Но какво ли си губя времето, ти си знаеш твоята.

До елиминационната фаза я стигнат един/два отбора я не, но в началото на ЕКТ са много повече които ще са облагодетелствани.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”