since1912 написа:Ботев - Левски
Миньор - Левски
Локо Пд - ЦСКА
За Ботев - Черно море и Ботев -Берое не може и дума да става.
Някой май не помнят какво стана преди 3 години след мача Черно море - Ботев Пд
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
since1912 написа:Ботев - Левски
Миньор - Левски
Локо Пд - ЦСКА

aaaaz-ve написа:since1912 написа:Ботев - Левски
Миньор - Левски
Локо Пд - ЦСКА
Някой май не помнят какво стана преди 3 години след мача Черно море - Ботев Пд

SHYNE написа:то аз не знам черно море кви врагове има изобщо из Българиясъщото се отнася и за градските им ... просто специално на фенско отношение са доста назад след София и Пловдив . не се сърдете варненци но е така

SHYNE написа:пич в Варна не ми говори . на гостувания вашите едвам пълнят един рейс когато идват в Пловдив ,аиде не ми говори глупости .....

A в София през седмица когато отивахме по 1 000 човека, накарай шопите през 2 седмици да иват по 1000 човека на 500 км разстояние, ще дойдат ама друг път, идват по 5 човека - Дучето и бодигардовете му останалото е от Варна и околните села

SHYNE написа:A в София през седмица когато отивахме по 1 000 човека, накарай шопите през 2 седмици да иват по 1000 човека на 500 км разстояние, ще дойдат ама друг път, идват по 5 човека - Дучето и бодигардовете му останалото е от Варна и околните села
еми хубаво сега няма да споря с теб за глупости ама има доста хляб да изядете докато стигнете големите 4 в България ..... разбирам че ви се иска и вие ( феновете ) да сте толкова добри колкото отбора ви ,но за жалост реалноста е такава .... публиката ви е на ниво Спартак,МИНЬОРО,Бероето и т.ни да си създавате някви виртуални съперничества с Ботев,Левски,Локо,цска е просто смешно

bor-don написа:Вярно е. Всички мразят ЛЕВСКИ (между другото това е името на отбора)
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта