Решението за часовете на мачовете на Левски и ЦСКА за купата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Поредно малумно решение

Мнениеот puhisamolevski » 30 ное 2011 18:23

Кофти, но поне ще е по-топло :) :idea:

[offtopic]Grammar police: малОумно :roll: :lol: :lol:[/offtopic]
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 30 ное 2011 18:23

Vincenzo написа:Кво се правите на ощипани, от София ще има 50тина човека за Цска и 100тина за Левски. Всиячко друго идва от Северна България.

Едва ли ще има толкова много "софиянци" пътуващи за мачовете.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 ное 2011 18:47

Кое му е малоумното мачовете да бъдат от 12 или от 14-00 при положение,че и двата стадиона нямат осветление :roll: А Бургас говори наизуст,като някакъв стар изкуфял даскал,който си плямпа едни и същи глупости и си мисли,че е прав.Като почне някой с глупосите как нямало хора на мачовете заради хулиганите и направо ми се повръща...Сигурно,като дойде Барселона или Ливърпул в София,всичките тези зли хулигани ги задържат от МВР и не ги пускат да припарят на 1 км. от стадиона.Основателни причини да няма хора на стадионите са само две...българският футболен манталитет и лошото качество на игра.Бях на ЦСКА - Лудогорец и бях свидетел на първото,до 80 мин. имаше "Само ти в сърцата ни.." След 10 мин. "Курви сте ! ","Мърши","Боклуци","Продадохте мача"...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 ное 2011 18:56

turbogena написа:Еми ще пътуваме в един влак или рейс ,кво толкова? :lol:

БДЖ-то нали стачкува :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 ное 2011 18:58

Нищо им няма на часовете ... Напротив - идеални са си за това време на годината !
Англичаните също играят от 12:30 ч. местно време ...
Единствено можеше да се помисли за различни дни.
Все пак, мачовете са през уикенда ...
Едните можеха да са в Събота, а другите в Неделя.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 30 ное 2011 19:08

в неделя не може - тогава играят жълтите, а телевизията иска да ги предава на живо ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 ное 2011 19:11

dunavfc написа:Кое му е малоумното мачовете да бъдат от 12 или от 14-00 при положение,че и двата стадиона нямат осветление :roll: А Бургас говори наизуст,като някакъв стар изкуфял даскал,който си плямпа едни и същи глупости и си мисли,че е прав.Като почне някой с глупосите как нямало хора на мачовете заради хулиганите и направо ми се повръща...Сигурно,като дойде Барселона или Ливърпул в София,всичките тези зли хулигани ги задържат от МВР и не ги пускат да припарят на 1 км. от стадиона.Основателни причини да няма хора на стадионите са само две...българският футболен манталитет и лошото качество на игра.Бях на ЦСКА - Лудогорец и бях свидетел на първото,до 80 мин. имаше "Само ти в сърцата ни.." След 10 мин. "Курви сте ! ","Мърши","Боклуци","Продадохте мача"...

Ко праи фен на Дунав на мач на ЦСКА и то в София :?
или само си привидно фен на Дунав :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 ное 2011 19:17

modor написа:БДЖ-то нали стачкува :lol:

[offtopic]И ще стачкува минимум до Нова година според мен. Единственият шанс на 30.12. примерно да няма стачка е изобщо да няма БДЖ тогава. :mrgreen: Кой знае как ще кръстят наследника на БДЖ - примерно Организация на българските обединени железници, което ще се съкращава ОБОЖ и ще се произнася "О, Боже!" :mrgreen:[/offtopic]
А иначе часовете на мачовете са обясними - стъмва се рано, а в Плевен и В. Търново няма лампи на стадионите. Освен това, опитали са се максимално да разминат двата мача. 12:30 може да изглежда прекалено рано, но пък представете си да беше в 14:30 - тогава Спартак - ЦСКА трябваше да бъде в 16:00, а в 17:00 вече става тъмно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 ное 2011 19:20

Udoji90 написа:
modor написа:БДЖ-то нали стачкува :lol:

[offtopic]И ще стачкува минимум до Нова година според мен. Единственият шанс на 30.12. примерно да няма стачка е изобщо да няма БДЖ тогава. :mrgreen: Кой знае как ще кръстят наследника на БДЖ - примерно Организация на българските обединени железници, което ще се съкращава ОБОЖ и ще се произнася "О, Боже!" :mrgreen:[/offtopic]
А иначе часовете на мачовете са обясними - стъмва се рано, а в Плевен и В. Търново няма лампи на стадионите. Освен това, опитали са се максимално да разминат двата мача. 12:30 може да изглежда прекалено рано, но пък представете си да беше в 14:30 - тогава Спартак - ЦСКА трябваше да бъде в 16:00, а в 17:00 вече става тъмно.

е къв е проблема са играят по ено и също време :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 ное 2011 19:25

Bartolomej написа:
dunavfc написа:Кое му е малоумното мачовете да бъдат от 12 или от 14-00 при положение,че и двата стадиона нямат осветление :roll: А Бургас говори наизуст,като някакъв стар изкуфял даскал,който си плямпа едни и същи глупости и си мисли,че е прав.Като почне някой с глупосите как нямало хора на мачовете заради хулиганите и направо ми се повръща...Сигурно,като дойде Барселона или Ливърпул в София,всичките тези зли хулигани ги задържат от МВР и не ги пускат да припарят на 1 км. от стадиона.Основателни причини да няма хора на стадионите са само две...българският футболен манталитет и лошото качество на игра.Бях на ЦСКА - Лудогорец и бях свидетел на първото,до 80 мин. имаше "Само ти в сърцата ни.." След 10 мин. "Курви сте ! ","Мърши","Боклуци","Продадохте мача"...

Ко праи фен на Дунав на мач на ЦСКА и то в София :?
или само си привидно фен на Дунав :?

Колко си малоумен братле :roll: А не може ли да съм бил на мач на Лудогорец ? И в крайна сметка имаш ли си прадстава за какво може да ходя на такъв мач ? Просто обичам българксият футбол и ходя на всякакви мачове стига да имам време и възможност.Бих отишъл и на Монтана - Берое,тогава ще намериш ли нещо изненадващо ?

Върни се в “Футбол - България”