Да застанем всички срещу БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nikistlp
Контакти:

Re: Да застанем всички срещу БФС

Мнениеот nikistlp » 01 ное 2011 21:27

PETZI написа:Не разбирате ли, че БФС е на страната на парите и срещу футбола?? Какво значи един мач да се играе без публика??? Нали футбола е за публиката??? Ккаво значение има един мач Левски - Локомотив ако няма публика?? По-добре изобщо да не се играе!!!!

Според мен всички фенове трябва да се обединят и да спрат да ходят на мачове!! Дано като гледат празните стадиони и малко се замислят и променят нещата!!!

Те не искат ФЕНОВЕ !
За тях ние сме проблем ,защото виждаме фалша и уговорките !Те искат съдийски такси,колкото десет пенсии на нашите родители!
Едва ли ще се стреснат от празни стадиони .
ТЕ ЗА ТОВА МЕЧТАЯТ !!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 ное 2011 21:30

Много жалко Левски - Локо е супер мач как можаха... да им изсъхнат косите дано :)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 01 ное 2011 21:44

Аз откога апелирам да се направи една национална среща между шефовете на фен-клубовете на всички извън столични отбори и да се излезне единодушно с решение срещу синьо-червената мафия в БФС!

Само за тия ЦСКА и Левски няма закони и правила!

Въпроса, който съм го задавал многократно е - До кога ще търпим двойния аршин на БФС?Докога ще гледаме своеволията на БФС? Докога БФС ще бъде майка на Левски и ЦСКА, а на останалите отбори - мащеха?
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 01 ное 2011 21:51

Подкрепям,но за жалост няма да стане ,заради такива муцуни като предишния лаяч.Трябва да ги подпалваме тия от "Иван Асен".

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 ное 2011 22:17

ЦСКА-83 написа:Подкрепям,но за жалост няма да стане ,заради такива муцуни като предишния лаяч.Трябва да ги подпалваме тия от "Иван Асен".

Бе мани го предния,ама наистина няма как да стане-то футбол вече нямаме,за кво да ходим?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 01 ное 2011 22:22

БФС ще е такова, каквото са решили големите олигарси на българския футбол , ако почнем да изглеждаме ядосани ще сложат други клоуни вместо тия или вие вярвате че Боби Михайлов може да заповяда нещо на Грища Ганчев примерно

dinevezi
Контакти:

Мнениеот dinevezi » 01 ное 2011 22:31

ПРАВИЛНО.Но кой да дойде?Втакова блато живеем,че не е истина.Как да изгоним Лъчо и другите?Мачове се уреждат още при децата.Такава тиня е ,че не е за вярване.Само послушковци и далаверджий,а ние си тровим нервите.Майната им,гледаме си Барса,Челси и това е.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 01 ное 2011 22:54

А бе като ни отмениха :!: 3 :!: гола срещу Беласица , защо никой не застана срещу БФС,а като ни взеха лиценза ,защо ОТНОВО НИКОЙ не застана срещу БФС :?: :?: :?: , а сега ,като изпукахме Левски , всички искат смяна на БФС и в частност на съдийската комисия,КОЯТО БЕ СМЕНЕНА ЗАРАДИ ЛЕВСКИ ПРЕДИ ВРЕМЕ :mrgreen: ..АЙДЕ ДОВИЖДАНЕ
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 01 ное 2011 23:01

Поредната подигравка с футбола в България!!!
Вън перуката от БФС!!!!!!!!!
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

valderama
Контакти:

Мнениеот valderama » 01 ное 2011 23:56

И аз съм твърдо"за" цялото БФС начело със безхаберния и дебелокож Михайлов да се пръждосват.Омръзна ми да използват футбола за свойте печалбарски историй и да ни обясняват врели-некипели че уж работели за доброто на българския футбол.Ако тази шайка във БФС-то са свикнали да минават едва ли не през"трупове" за да подобрят своето благосъстояние на гърба на изтрадалия БГ футбол,то ние феновете на всички отбори трябва да се обединим и да им подскажем че са некадърни за тази работа,назависимо какви са били на времето.За тези постове трябват хора честни,принципни,дейни със идей който се опитват да помагат а не да рушат.Аз лично съм за Порточанов който да си подбере читав екип от знаещи и можещи хора който да се заемат със тежката задача да променят облика на целия ни футбол и това трябва да стане възможно най-бързо без отлагане за благото на най великата игра. :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Футбол - България”