Феновете на Локо искат Любо Пенев на Лаута
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Феновете на Локо искат Любо Пенев на Лаута
Любо игра при вас само заради бизнес отношенията си с един човек който не е между живите, та не бъркайте нещата.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Някой модератор да премести темата в раздел - Локо Пловдив 

- child in time
- Контакти:
Има варианти за треньор! Любо не знам дали е удачен! Въпреки че има история на Лаута!
Коко каза без промени значи ще пием по едно шампанско за ЧНГ и ще видим през 2012!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Момчета, не се излагайте! Как може да смятате чичовото за треньор въобще?! 

Червени_шампиони написа:Хаха Любо по-скоро би отишъл в Египет отколкото на Лаута.
При положение, че е играл в Локо Пд ?

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Току що Любо обяви, че "вече няма да съм треньор на Литекс, преговарям за националния".
Ей така го каза, все едно си купува баничка. Голямо перде е, винаги ми е харесвал. И като нападател беше перде, беше ми любимият футболист. Победи Лудогорец и си тръгна...има стил, а?
Ей така го каза, все едно си купува баничка. Голямо перде е, винаги ми е харесвал. И като нападател беше перде, беше ми любимият футболист. Победи Лудогорец и си тръгна...има стил, а?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Hrabar написа:Току що Любо обяви, че "вече няма да съм треньор на Литекс, преговарям за националния".
Има, да....да духа супи!
Върни се в “Футбол - България”