Изключителен медиен комфорт за Лудогорец !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Изключителен медиен конфорт за Лудогорец !
След загубата на Морето от Лудогорец се почва и от тях.А само миналата седмица щяха да ни бият със по 5,6 гола разлика.Добре,само вашите шефове са свестни,те не са мафиоти,само че един завод до Варна за има няма два месеца,не остана нищо от него след като взе ТИМ.А този бандит колкото и да е поне във Разград дава работа за има няма 700-800 човека,да заплатите им не са големи,роба и там взема 500-600 кинта,но се говори,че средната заплата във тоя завод е малко над 900 лева.Вашите шефове за толкова години защо,поне не ремонтираха вашия стадион толкова колкото във Разград,само това не мога да си обясня,а стадиона ви е картофена нива.А за това аз примерно как се радвам,че отбора ми е във "А" група никой от тука не може да ме разбере,а ТИМ няма ли го не се заблуждавайте,че можете без собственик да се издържате.Нека навсякъде поне да понаправят толкова колкото тука,а не при най-малкия дъжд да не може да се подаде топката на два метра.А да най-важното СТАДИОНА ВЪВ РАЗГРАД НЕ Е ДАДЕН НА КОНЦЕСИЯ,не да ми се пише,като не е моя не мога да правя ремонт,е тука се видя,че може.
staria написа:fraport написа:Платените журналистически мекерета за пореден път показват колко са смешни и жалки . Отварям сайта SPORTAL.BG и какво да видя ? Всеки ден от 5 водещи теми , 3 са за " световната футболна сила '' Лудогорец. Интервюта с техния благодетел .За невероятната им публика .За невероятният им стадион , който дори няма козирка.Как щели да се съберат 6 000 души на мача с Левски .Ами колко да се съберат ,то Левски където и да гостува по малко от 10 000 души никъде няма.Мисля ,че това започна много да досажда . Този отбор може да е интересен на Разград , но Разград е 35 000 души . Отбори като Ботев ПД , Етър ВТ , Спартак ПЛ ,които са емблемата на футбола ни и в момента са в незавидно състояние не се чува нищо за тях .Писна ми от изкуствени проекти на някакви диви селяндури с много пари .Омразна ми да гледам село Ловеч , а сега и село Разград . И това да са водещите ни отбори .А такива футболни градове и центрове ,от където са излезли футболисти като - Балъков ,Пламен Гетов и др. да мизерстват във В група.
Ха, 60/70 години ни досаждахте вие, кога Гонзо пръдна, кога Йовов се насра, кога Мюлдер се надупи, сега някой написал нещо друго и голям проблем. Нали преди като се оплаквахме от червено-синята мъгла, такива като теб ни обясняваха как всичко е пазарна икономика и се пише това което четат хората... тогава замълчи и чети само за Лудогорец. Дано утре не 3 от 5, а 5 от 5 са за Лудогорец. И да, сигурен съм, че на мачовете на Лудогорец ще има повече публика отколкото на Герена, а ако ви сложат и 25 лева билети, май и роднините на футболистите ви няма да ходят на мач.

- BLUE CHAMPIONS
staria написа:fraport написа:Платените журналистически мекерета за пореден път показват колко са смешни и жалки . Отварям сайта SPORTAL.BG и какво да видя ? Всеки ден от 5 водещи теми , 3 са за " световната футболна сила '' Лудогорец. Интервюта с техния благодетел .За невероятната им публика .За невероятният им стадион , който дори няма козирка.Как щели да се съберат 6 000 души на мача с Левски .Ами колко да се съберат ,то Левски където и да гостува по малко от 10 000 души никъде няма.Мисля ,че това започна много да досажда . Този отбор може да е интересен на Разград , но Разград е 35 000 души . Отбори като Ботев ПД , Етър ВТ , Спартак ПЛ ,които са емблемата на футбола ни и в момента са в незавидно състояние не се чува нищо за тях .Писна ми от изкуствени проекти на някакви диви селяндури с много пари .Омразна ми да гледам село Ловеч , а сега и село Разград . И това да са водещите ни отбори .А такива футболни градове и центрове ,от където са излезли футболисти като - Балъков ,Пламен Гетов и др. да мизерстват във В група.
Ха, 60/70 години ни досаждахте вие, кога Гонзо пръдна, кога Йовов се насра, кога Мюлдер се надупи, сега някой написал нещо друго и голям проблем. Нали преди като се оплаквахме от червено-синята мъгла, такива като теб ни обясняваха как всичко е пазарна икономика и се пише това което четат хората... тогава замълчи и чети само за Лудогорец. Дано утре не 3 от 5, а 5 от 5 са за Лудогорец. И да, сигурен съм, че на мачовете на Лудогорец ще има повече публика отколкото на Герена, а ако ви сложат и 25 лева билети, май и роднините на футболистите ви няма да ходят на мач.
Вижда се, че имаш сериозни комплекси от Левски, но темата е от съвсем друго естество. Тая злоба от староста ли я завъди или така си си по рождение

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Повече от месец продължи трескавата подготовка, за да бъдат посрещнати младите "орлета". Ръководството на ДЮШ положи сериозни усилия, за да съживи терена на "Балканфарма". Съблекалните бяха изцяло ремонтирани и от една руина, в момента сградата, която приема децата, предоставя отлични условия. Ремонтните работи продължават, тъй като стадионът на "Балканфарма" ще бъде ползван за помощно игрище към новата тренировъчна база на Лудогорец. Амбициозната програма на Лудогорец предвижда не само строеж на стадиони и бази, но и ремонт на два етажа от средношколското общежитие, където ще бъдат настанени децата извън Разград. Ремонтът е на финалната права и скоро ще се пристъпи към обзавеждането.Децата и юношите, които започнаха тази седмица подготовка в школата на "Лудогорец", са разделени в 6 възрастови групи. С подготовката на най-малките, родените през 2001 и 2002 година, е ангажиран Пламен Гетов. Родените през 1999 година обучава легендата на разградския футбол Диан Ангелов, а през 1997 и 1998-ма - Георги Керкелов.
Юношеските групи са поверени на Пламен Петров, който тренира децата, родени през 1996-та, на Росен Маринов, който занимава 16-годишните, и на Илиян Памуков, който тренира най-големите - на 17 и 18 години.
Юношеските групи са поверени на Пламен Петров, който тренира децата, родени през 1996-та, на Росен Маринов, който занимава 16-годишните, и на Илиян Памуков, който тренира най-големите - на 17 и 18 години.
Фрапорт от тука ли трябва да се започне,че не знам вече какво да копвам и да търся.А да общежитието двата етажа са ремонтирани,а то е пак общинско и после ще остане така както си е.Не може да ги вземе тези два етажа със себе си където и да е.
donpacko написа:След загубата на Морето от Лудогорец се почва и от тях.А само миналата седмица щяха да ни бият със по 5,6 гола разлика.Добре,само вашите шефове са свестни,те не са мафиоти,само че един завод до Варна за има няма два месеца,не остана нищо от него след като взе ТИМ.А този бандит колкото и да е поне във Разград дава работа за има няма 700-800 човека,да заплатите им не са големи,роба и там взема 500-600 кинта,но се говори,че средната заплата във тоя завод е малко над 900 лева.Вашите шефове за толкова години защо,поне не ремонтираха вашия стадион толкова колкото във Разград,само това не мога да си обясня,а стадиона ви е картофена нива.А за това аз примерно как се радвам,че отбора ми е във "А" група никой от тука не може да ме разбере,а ТИМ няма ли го не се заблуждавайте,че можете без собственик да се издържате.Нека навсякъде поне да понаправят толкова колкото тука,а не при най-малкия дъжд да не може да се подаде топката на два метра.А да най-важното СТАДИОНА ВЪВ РАЗГРАД НЕ Е ДАДЕН НА КОНЦЕСИЯ,не да ми се пише,като не е моя не мога да правя ремонт,е тука се видя,че може.
700-800 лв работна заплата в Разград

...................сега разбра ли в каква заблуда си .300 лв за обикновенния човек и 60 000лв за някокво негъче наемник .Това ли е проекта Лудогорец ???????? А децата на тези хора с по 300 лв заплати .Ако искат да станат футболисти , какво да правят ???? Ще ти кажа , какво и правят .Отиват в други градове !! А това да сравняваш Разград и Варна е меко казано смешно .Дори и за стадиона .Рано или късно във Варна ще има голям стадион .Обстоятелствата го налагат .
donpacko написа:Фрапорт от тука ли трябва да се започне,че не знам вече какво да копвам и да търся.А да общежитието двата етажа са ремонтирани,а то е пак общинско и после ще остане така както си е.Не може да ги вземе тези два етажа със себе си където и да е.
Ще ти задам един тъп въпрос , надявам се даме разбереш .Не ми говори за някой ремонтиран етаж някаде там във вашето село . Кажи ми , един футболист излязал от ДЮШ на Разград ????????
fraport написа:![]()
Пич , спокойно бе ! Аз не съм от Левски .Нито от Цска .Искам да кажа ,че не е нужно всеки ден да слушаме за Лудогорец . ОК съгласен съм ако се прави нещо за Българския футбол !!! Например 6-7 терена за децата .Купил си им екипчета .Наел си добри специалисти да ги тренират .Нека пишат тогава по цял ден !!!!! Но не искам да слушам за 20 -на наемници с месечни заплати , дето ти и аз ги изработваме за около 7-8 години .Това не е ПРОЕКТ , това е или пране на пари или задоволяване на ЕГО .Проект е друго инвестиции в бъдещето , т.е ДЮШ
Подкрепям с двете ръце!!!
Завист ли е, лумпенизация ли е, не знам какво е... Ботев, Спартак Пл, Етър и т.н. като са толкова големи отбори с толкова голяма фенска маса, как така пък толкова години не се намира никой, който да се захване сериозно с тях и да ги възроди. На мен ми е омръзнало да слушам и чета едни и същи глупости. Как все отборите, в които реално се прави нещо, инвестира се и резултатите са видими, се атакуват и се пишат глупости по техен адрес. Опитват се да очернят това, което са постигнали, като се акцентира, че купували съдии, че се издържат с мафиотски пари и т.н. А, видиш ли, парите на Батков и боклуджиите са чисти като сълза, да знаете... В същото време Литекс и Лудогорец са единствените клубове, които си иградиха почти изцяло нови стадиони, и то без държавна помощ и в изключително кратки срокове. В същото време софийските "грандове" ореваха света за пари от държавата (същата тази държава, в чиито бюджет и хората от Ловеч и Разград внасят данъци) за порутените си кочини.
Та така- не знам за какво е тази злоба. Времената се менят, проумейте го това най-после!
П.С. И "село" Ловеч е дало нелоши футболисти на България- Георги Денев, Петър Хубчев.
П.С. 2- Авторчето, пише се коМфорт, а не коНфорт!
Та така- не знам за какво е тази злоба. Времената се менят, проумейте го това най-после!
П.С. И "село" Ловеч е дало нелоши футболисти на България- Георги Денев, Петър Хубчев.
П.С. 2- Авторчето, пише се коМфорт, а не коНфорт!
[center]
[/center]

Защо всички коментирате стадионът им, а никой и думичка не обелва за базата на ДЮШ която се прави успоредно с ремонта на стадиона?
Този стадион дори утре Домусчиев да ги "зареже", той със себе си ли ще го вземе?
Когато се гради материална база е хубаво преди да осмиваме, да премислим какво ще кажем или напишем.
Чета, че това стадион ли било, е момчета, че той не е приключил реновирането му и това е първият им етап на модернизация.
Домусчиев, Ганчев и т.н. с какво са виновни, че в Плевен и Търново няма футбол?
Този стадион дори утре Домусчиев да ги "зареже", той със себе си ли ще го вземе?
Когато се гради материална база е хубаво преди да осмиваме, да премислим какво ще кажем или напишем.
Чета, че това стадион ли било, е момчета, че той не е приключил реновирането му и това е първият им етап на модернизация.
Домусчиев, Ганчев и т.н. с какво са виновни, че в Плевен и Търново няма футбол?

Върни се в “Футбол - България”