Футболните Градове в България !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Футболните Градове в България !

Мнениеот Blue_Lion » 10 яну 2009 13:06

Проблема според мен идва от Държавата,която не дава базите ! Ако базите се дадат,отборите ще се купят от бизнесмени който ще инвестират в отборите и в базите ! Оттам нататък и публиката ще се върне,ще има успехи и любовта и фанатизма у феновете ще се върне ! Като цяло,в момента сме много смешни !
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 яну 2009 13:08

POPCORN написа:Човек тая тема много пъти сме е разисквали.Каквото и да си кажеме няма да върнеме феноевте по стадионите.А и не ние трябва да ги върнеме а футболистите.Няма футболист в България които да играе за клуба.Всеки мрънка за пари, все нямали пари взимат по 15 хилки на месец.Всички са путки за мене.Това не са футболисти.Парадират че носят сината или червената фанелка, трябв ада се раздават дрън мрън , а като стане дума за пари и забравят от кой отбор са.Или някой им предложи с 1000 лева по-голяма заплата и отиват и 5 девизия на турция.Ей затова нямаме и фтубол.Другото което е докато такива хора управляват, хората няма ходят по стадионите, защото си мислят, че всичко е нагласено и всеки мач се знае кой ще бие.И не на последно място това са съдиите.значи на някой мачове може да ти се отще да гледаш мача.Толкова грешки правят, че развалят мача.И всичко това събрано кара хората да не ходят по мачове.А ние където сме пристрастени към тая идея ЦСКА, Левски, Ботев, Локо Пд си ходиме всеки крг на мач и това.Ама за нас все пак това е нещо важно в живота ни и ние го обичаме.Трябва много неща да се проемнят, а и щях да забравя терените.Значи, че нашите футболисте не са от класа не са, обаче според мене терените много им пречат.Те хем едвам играят пък ако и терена е лош не става.На такива терени не може да се прогресира.Незнам какво трябва да стане за да се оправи футбола, и откъде трябва да се почне.

Прав си пич,но по мое мнение,не съм съгласен с тебе на 100%!!!Виж.......ако взимаш примерно 15 000 пачки на месец,е много хубаво нещо!!!Но тука не трябва да сравняваме факта колко са парите които вземаш и това КОГА ТИ ГИ ДАВАТ!!! ;) Искам да кажа,че може и да вземаш много пари,но в същото време да ти ги дават през 2 месеца,нали...........!!! ;) Ти ако си примерно някакъв работник и шефа ти не е плащал 3 месеца(независимо колко ти дава по принцип) ти как ще се почувстваш!!! ;) ;) ;)
Другото което е,че всеки знае,че Лупи е мошенник(защото е политик естествено :roll: ),за това всеки напира да си вземе заплатата,щото изведнъж може да се окаже,че никога не си вземал заплата от него! ;)
А това че всички играят за пари,горе-долу си прав!!!Примерно всички чужденици в България играят за пари естествено!!!Но според мене не всички от българските играчи го правят съшият номер!!!За това първо се плаща на българите,а после на чужденците ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 10 яну 2009 13:14

BGarmy написа:На трибуните ЦСКА и Левски бият Пловдив по всякакъв критерий.Но на терена е обратното

Аз пък съм точно на обратното мнение :|
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 10 яну 2009 13:20

Еми таз година отидах на пловдивското дерби , да видя и аз кво толкова го хвалят , лично за мен нямаше никакъв интерес щото и за 2-та отбора не ми пука . Ботев според се представиха много ама много по-добре от локо на трибуните , но според мен неможе да ми кажете , че правите най-хубавите хореографии , и също така на всеки мач на ЦСКА има хореография .

karaibrahim

Мнениеот karaibrahim » 10 яну 2009 13:25

ОСВЕН СОФИЯ,ТОВА СА ПЛОВДИВ,БУРГАС,БЛАГОЕВГРАД И СТАРА ЗАГОРА.ДРУГИТЕ СА ПЪЛЕН МАЙТАП.НИТО ЮНОШЕСКИ ШКОЛИ,НИТО СТАДИОНИ...ПЪЛНА СКРЪБ.В ЛОВЕЧ СЕ ПРАВИ НЕЩО,НО САМО ГРИШАТА НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН.

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 10 яну 2009 13:34

Mehanika написа:Еми таз година отидах на пловдивското дерби , да видя и аз кво толкова го хвалят , лично за мен нямаше никакъв интерес щото и за 2-та отбора не ми пука . Ботев според се представиха много ама много по-добре от локо на трибуните , но според мен неможе да ми кажете , че правите най-хубавите хореографии , и също така на всеки мач на ЦСКА има хореография .

хахахахаха ролките с домакинско фолио ли имаш предвид?
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 10 яну 2009 13:35

Кво говорите всички за хореографии, особено феновете на ЦСКА пак с най-големи претенции. Единственото добро хорео на Левски-ЦСКА беше през 2007 година ----------> http://www.youtube.com/watch?v=ME_dHEKDHZw&eurl. До някъде и хореографията на ЦСКА тази година, но в Пловдив тези хореографии са всяко дерби, не ми се дават примери с всички дербита, но се видя на последното, а затова също няма какво да говорим -------------------->
http://www.youtube.com/watch?v=cFWHvQLqwl0&eurl. Чорбарите с техни винилни и станиолни хореографиики почнаха да стават смешни.
Последна промяна от sedem_!_dva на 10 яну 2009 13:37, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 10 яну 2009 13:36

Аз съм Пловдивчанин и съм от Ботев. В нашият форум (не тук в гонг), имаме раздел за чужди фенове, и там един пляк, мисля че беше такъв, беше постнал една статия в която беше представил всикчите полски тимове, заедно с агитките им и част от хореографиите им. За всички 15-20 отбора той беше изкарал стадиони пълни с феновете им и правещи страхтно хореографии

Зарибих се, и тръгнах и аз да събирам снимков материал за нашите тимове. Но какво се случи... Намерих страхотни снимки на фенове на Левски, ЦСКА, на нашите фенове, и на кръвните ни врагове. И така направих материал за 4-те отбора. Само че нататък, стана плачевно. Едвам събрах хубави снимки за Берое, Черно Море, Спартак. Трагично стана за Черноморец и Нафтата. А най-плачевно беше с отбори като Локо Мз, Литекс, Сливен

Останових че 4 отбора от България заслужават да бъдат наречени "футболни" отбори. Ботев, Левски, ЦСКА и Локомотив. Всички други тимове, са сираци по отношение на феновете си. И това е трагично. Цяла Варна вика за Левски или ЦСКА, а не за ЧМ или Спартак. Цял Бургас също. А феновете на Берое пеят песни в който възхваляват тима на ЦСКА преди този на Берое! СРАМОТА
ИзображениеИзображение

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 10 яну 2009 13:44

Фен съм на Локомотив Пловдив!Никога няма да забравя хореографията на Левски през 2007 година,най-добрата правена в БГ,бях на стадиона,гледката беше уникална,това е най-доброто хорео в България!Слад това нещо тая година Левски не направиха нищо,Цска също са имали силни моменти,но не е нищо особено,да разпънеш един станиол не е голяма гордост ;) Тази година на нашето дерби,ние направихме едно от най-големите знамена правени в България,като се има на предвид,че от знамето останаха още 6-7 м,които не бяха разпънати,дадохме доста пари и като цяло се стараем всеки път да е нещо различно!Мисля,че Левски за правили най-добрата хореография,но след тях сме ние!

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 10 яну 2009 13:46

[quote] Цяла Варна вика за Левски или ЦСКА, а не за ЧМ или Спартак. Цял Бургас също. А феновете на Берое пеят песни в който възхваляват тима на ЦСКА преди този на Берое! СРАМОТА
EEEE,чак пък цяла Варна-като дойдат във Варна ЦСКА и Левски агитките им са фен-клубовете на Дългопол,Каспичан,Карнобат и Ген.Тошево-да ги е*а в дупето рошаво

Върни се в “Футбол - България”