Стоичков удари на камък за стадион Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Стоичков удари на камък за стадион Пловдив

Мнениеот Pichichi » 26 юли 2011 14:47

kiko75 написа:И НЕ ПСУВАИТЕ КМЕТА тия неса инвеститори а обикновени строители парите трябва да ги дде държавате ДЕМЕК ВСИЧКИ НИЕ защо трябва да пълним испаски джобове има не по маЛКО ДОБРИ БГ ФИРМИ САМО ЧЕ ТАМ ЦЕНАТА НЯМА ДА Е 450 МИЛИОНА А 200

Съгласен съм на 100 %-та .
Ако изцяло БГ фирма направи същите проекти цената ще е делено на 2 .
Испанците нямат финансиране, искат само да изпълнят проекта т.е. да работят и да печелят .

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 26 юли 2011 14:50

Pichichi написа:
kiko75 написа:И НЕ ПСУВАИТЕ КМЕТА тия неса инвеститори а обикновени строители парите трябва да ги дде държавате ДЕМЕК ВСИЧКИ НИЕ защо трябва да пълним испаски джобове има не по маЛКО ДОБРИ БГ ФИРМИ САМО ЧЕ ТАМ ЦЕНАТА НЯМА ДА Е 450 МИЛИОНА А 200

Испанците нямат финансиране, искат само да изпълнят проекта т.е. да работят и да печелят .

http://football.sportal.bg/news.php?news=317315

Изгледайте първото видео и тогава пак елате да коментирате.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 юли 2011 14:51

при боико всичко комисиони и пополизам хляб и зрелище добре че има нормални министри като деянков и плевнелиев одавна щяхме да фалираме като държава
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 юли 2011 14:53

нищо няма в това види абсулутно нищо откаде ще доидат парите казват ли не дават там едни картинки които са направени за два часа на копютар и даваите да му дадем 0,5 милярд еи хора това са полвин милярд ве с тея пари ще напрвя стадиони и бази на А И Б групите и на 200 училища спортните площадки
Последна промяна от kiko75 на 26 юли 2011 14:56, променено общо 1 път.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 юли 2011 14:56

johny написа:
Pichichi написа:

ТЪПАЦИ С ТЪПАЦИТЕ МУ.ВИЕ КАТО СТРОИТЕ КЪЩА ДАВАТЕ НА СТРОИТЕЛИТЕ ПЛАН ДА СТРОЯТ ПО НЕГО ИЛИ ТЕ ВИ ДАВАТ КАКВО ИСКАТ ТЕ ДА СИ ПОСТРОЯТ,ТАЛИ ВЕЕЕЕ??????
когато аз строя аз казвам по кой план ще се строи а не тои който плаща тои определя правилата ти като имаш много кити и можеш да си позволиш да те работят плащаи
затова има и проктански и строителни фирми като нети изнася при тия отиваш при друг а не като куче за тояга

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 юли 2011 15:00

Видеото съм го гледал , нищо не променя в мнението ми. Всеки пострен стадион в Европа за средна цена 1000 Е на място (т.е. 50 000 стадион за 50 млн. Е) може да се построи в БГ за 1000 лв. на място (т.е. 50 000 стадион за 50 млн. лв, да не кажа че може и за по-малко) . Работниците на обекта ще са 95%-та българи които ще взимат средно заплата от 1000 лв. а не от 2500Е примерно , като добавиш и цената на материалите в БГ е ясно. Въпросът е че чуждите строители си представят сметката не според наща действителност а според европейската което им е лесно защото те не са инвеститори(те няма да плащат а искат да получат) .Казват ти че ще ти построят стадиона за 50 млн. Е а това че разходите по него ще са с пъти по-малки си е за сметка на тяхната печалба която се изтрелва в небесата .

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 юли 2011 15:02

kiko75 написа:]когато аз строя аз казвам по кой план ще се строи а не тои който плаща тои определя правилата ти като имаш много кити и можеш да си позволиш да те работят плащаи
затова има и проктански и строителни фирми като нети изнася при тия отиваш при друг а не като куче за тояга

След като се поуспокоиш малко, ще ни осветлиш ли къде се казва, че държавата ще даде на Стоичков и испанците 0.5 мрд. евро за да построят обектите?
Последна промяна от Neo M на 26 юли 2011 15:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 26 юли 2011 15:06

Е това, че хората инвестират пари, не значи че трябва пък да си построят там каквото си ги кефи. Съоръжението трябва да е практично и полезно за града. Не просто да е следващият мол и офис център с игрище до него. Положението не е "удавник за сламка".

johny

Мнениеот johny » 26 юли 2011 15:09

за съжаление това само в пловдив може да стане.след като импотентния кмет за 4 години не е спечелил нито един проект от еврофондовете,а само реве че държавата не му давала наготово пари.сега са дошли хората от испания на крака,казват-ще напарвим това и това и тея педали пак ни саботират.ПИСНА МИ!!!!!!!!

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 26 юли 2011 15:19

Докато капацитетът е 25 000 места, никой няма да се съгласи да се прави тоя стадион!

Върни се в “Футбол - България”