Стадиони в България, проблеми, посещаемост
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стадиони в България
нашия стадион на Янтра Габрово , съвсем евтино може да се оправи и да отговаря на стандартите , всъщност Ловеч са идвали да играят като бяха наказани и знаят
Едно немога да разбера стадион Черноморец който е голям колкото на Левски и Цска не се ползва.Това немога да го разбера и е направен + това 

Другото което е ако на Черно Море стадиона им стане така както на снимката просто няма да имах друг такъв стадион.Страхотен е!

- Sleepwalker
- Контакти:
Не разбрах само тоя ст. "Пловдив" защо не се използва?Не съм чул някой отбор да играе там мачовете си.А съоръжението е много добро,май няма друг стадион на 2 етажа в България.

durex написа:Другото което е ако на Черно Море стадиона им стане така както на снимката просто няма да имах друг такъв стадион.Страхотен е!![]()
С темпото, което се прави най-малко след 10 години, а може и повече.
Ако Ви се гледат стадиони, проекти, иновации да взема да Ви отрупам с инфо, но да бъда искрен не го заслужавате

Има специализирани форуми за целта.
Ето Ви един стадион, който ще отвори врати след 2 години и се намира на Балканският полуостров

Sleepwalker написа:Не разбрах само тоя ст. "Пловдив" защо не се използва?Не съм чул някой отбор да играе там мачовете си.А съоръжението е много добро,май няма друг стадион на 2 етажа в България.
Относно стадион Пловдив може да се напише цяла книга, защо е в това положение.
Стадион Пловдив държи рекорда по посещаемост на мач от Б група в България.
Не си спомням отборите, кои са били но на него е имало малко над 43 000 зрители.

- lionel_messi
- Контакти:
savi написа:Дано да стане скоро стадион Варна ,че да имаме два три свестни стадиона. Сега освен националния и бургас /дано да му сменят тревата/маи друи нямаме
пс . много ме кефи стадиона в балчик
Че какво и' е на тревата?В цяла Европа играят на такава!Перфектна е!

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
Sleepwalker написа:Не разбрах само тоя ст. "Пловдив" защо не се използва?Не съм чул някой отбор да играе там мачовете си.А съоръжението е много добро,май няма друг стадион на 2 етажа в България.
Недей майна,че това ми е много,ама много "болна тема"...

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
стадион Хр.Ботев във Враца е наи-голям след някой СофиЙски и Пловдивски стадиони 

В стария форум на Радио Гонг имаше подобна тема, където бях поствал тази фотография.
Това е KC Stadium, стадиона на Хъл Сити.
Стадиона е с капацитет 25400-26000 седящи места.
Много хора ще си кажат "Е да, Хъл Сити - отбор от Premierschip", но стадиона беше построен
и пуснат в експлоатация когато отбора на Тигрите се намираше в...4та дивизия.
Правете си съпоставките сами.

slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Върни се в “Футбол - България”