Стадиони в България, проблеми, посещаемост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

stg333
Контакти:

Re: Стадиони в България

Мнениеот stg333 » 17 май 2009 19:01

нашия стадион на Янтра Габрово , съвсем евтино може да се оправи и да отговаря на стандартите , всъщност Ловеч са идвали да играят като бяха наказани и знаят

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 17 май 2009 19:03

Едно немога да разбера стадион Черноморец който е голям колкото на Левски и Цска не се ползва.Това немога да го разбера и е направен + това :?

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 17 май 2009 19:07

Другото което е ако на Черно Море стадиона им стане така както на снимката просто няма да имах друг такъв стадион.Страхотен е! :) :)

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 17 май 2009 19:19

Не разбрах само тоя ст. "Пловдив" защо не се използва?Не съм чул някой отбор да играе там мачовете си.А съоръжението е много добро,май няма друг стадион на 2 етажа в България.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2009 19:21

durex написа:Другото което е ако на Черно Море стадиона им стане така както на снимката просто няма да имах друг такъв стадион.Страхотен е! :) :)

С темпото, което се прави най-малко след 10 години, а може и повече.

Ако Ви се гледат стадиони, проекти, иновации да взема да Ви отрупам с инфо, но да бъда искрен не го заслужавате :|
Има специализирани форуми за целта.

Ето Ви един стадион, който ще отвори врати след 2 години и се намира на Балканският полуостров
Изображение

Sleepwalker написа:Не разбрах само тоя ст. "Пловдив" защо не се използва?Не съм чул някой отбор да играе там мачовете си.А съоръжението е много добро,май няма друг стадион на 2 етажа в България.

Относно стадион Пловдив може да се напише цяла книга, защо е в това положение.
Стадион Пловдив държи рекорда по посещаемост на мач от Б група в България.
Не си спомням отборите, кои са били но на него е имало малко над 43 000 зрители.
Изображение

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 17 май 2009 19:23

savi написа:Дано да стане скоро стадион Варна ,че да имаме два три свестни стадиона. Сега освен националния и бургас /дано да му сменят тревата/маи друи нямаме

пс . много ме кефи стадиона в балчик

Че какво и' е на тревата?В цяла Европа играят на такава!Перфектна е! :?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 17 май 2009 19:28

Sleepwalker написа:Не разбрах само тоя ст. "Пловдив" защо не се използва?Не съм чул някой отбор да играе там мачовете си.А съоръжението е много добро,май няма друг стадион на 2 етажа в България.

Недей майна,че това ми е много,ама много "болна тема"... :( Този стадион е най-големия в България,има страхотна акустика,изгледал съм там много мачове,дербита още от 70-80-те години.Виждал съм го фрашкан до "капандурите" и то не един и два пъти.Уникален стадион на хубаво място.За съжаление,както на всички хубави неща в България и на него му ебаха майката - заради лапаницата,заради това,че не могат да се разберат кой да открадне повече.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

mor4o
Контакти:

Мнениеот mor4o » 17 май 2009 19:35

стадион Хр.Ботев във Враца е наи-голям след някой СофиЙски и Пловдивски стадиони :roll:

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 17 май 2009 19:52

Изображение

В стария форум на Радио Гонг имаше подобна тема, където бях поствал тази фотография.

Това е KC Stadium, стадиона на Хъл Сити.
Стадиона е с капацитет 25400-26000 седящи места.

Много хора ще си кажат "Е да, Хъл Сити - отбор от Premierschip", но стадиона беше построен
и пуснат в експлоатация когато отбора на Тигрите се намираше в...4та дивизия.

Правете си съпоставките сами. ;)
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “Футбол - България”