Срокът изтече, но все още не е ясно къде ще играе Нефтохимик

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: Срокът изтече, но все още не е ясно къде ще играе Нефтохимик

Мнениеот hristo1306 » 16 юли 2011 13:44

и дума да не става за един, два мача - всички в ХРАМА ! Ако трябва ръководството на нафтата да клекне пред РЕКЕТА на Зъбев и се съгласи на по - високия наем. Надявам се даже и да излязат на печелба. При приемливи цени - 2, 3 ,4 лв макс. и средна посещаемост мин. 6 - 7 000 да са на далавера даже. В договора да се включи и прихода от ротондите - за наемателя !

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 16 юли 2011 13:49

Проблема е май,че събев е поискал над половин милион. :x
[offtopic]Veso1913 можеш да се застреляш ритуално.[/offtopic]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 юли 2011 13:51

Искам да спомена две неща. Първо, не съм направил темата за поредните караници, спорове и обиди, съвсем с добри намерения съм бил. И второ, никога не е късно да направиш нещо добро. Не съм бил никога против нормалните привърженици на двата отбора, нито срещу самите отбори. Бил съм против така наречените хард фенове с промити мозъци и несполучливите президенти. Докато за едните обществото може да се справи като ги отритне или превъзпита, за президентите ще си чакаме нещо кадърно, милеещо за футбол и с пари. И това е, харесва ли ни или не! Пак казвам, не е късно. Аз ще ходя и в Долно, както съм го правил до сега, но определено ще е по-добре в Лазур.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
GreenLives
Контакти:

Мнениеот GreenLives » 16 юли 2011 13:51

Нека поне мача с Ботев Пловдив да се играе там. Ще е отново незабравим момент за нас. А шоуто по трибуните отново ще е гарантирано.
Акулите" се притеснявали от това, че "Нефтохимик" ще събира в пъти повече публика на стадиона, отколкото първодивизионния "Черноморец".

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 юли 2011 13:52

mazut написа:Проблема е май,че събев е поискал над половин милион. :x

Ако не се лъжа наемът е 10 000 на мач, така че половин милион го казва някой, който не знае какво говори...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
GreenLives
Контакти:

Мнениеот GreenLives » 16 юли 2011 14:00

В момента Ч-Ц плащат наем за да играят на този стадион. Наема е 1 200 к за един сезон но този наем се плаща на една фирма която лично Митко Събев създаде. Демек той прави така вади си пари от единия джоб и ги слага в другия. И цялата работа беше че той поиска Нафтата да плати половината от тази сума демек да плати 600 к за един сезон. А това е недопустима сума това си е целия бюджет на Нафтата за сезона. И накрая искам да кажа само едно. Нека всички Бургазлии и цяла България разберат че докато този престъпник и мафиот Митко Събев не се разкара от Бургас. В град Бургас футбол няма да има всичко ще е само далавера.
Акулите" се притеснявали от това, че "Нефтохимик" ще събира в пъти повече публика на стадиона, отколкото първодивизионния "Черноморец".

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 16 юли 2011 14:14

Bourgas написа:Искам да спомена две неща. Първо, не съм направил темата за поредните караници, спорове и обиди, съвсем с добри намерения съм бил. И второ, никога не е късно да направиш нещо добро. Не съм бил никога против нормалните привърженици на двата отбора, нито срещу самите отбори. Бил съм против така наречените хард фенове с промити мозъци и несполучливите президенти. Докато за едните обществото може да се справи като ги отритне или превъзпита, за президентите ще си чакаме нещо кадърно, милеещо за футбол и с пари. И това е, харесва ли ни или не! Пак казвам, не е късно. Аз ще ходя и в Долно, както съм го правил до сега, но определено ще е по-добре в Лазур.

на пълно се съгласявам с теб, но обидата "шамара" от страна на Зъбев е голяма ? Днес смятах да посетя Черноморец - Светкавица, но вече категорично НЕ ! Исках да видя отбора на ХЕРО треньор № 1 в Б-я,не отбора на Зъбев ! Да се вземе в ръце и кмета Николов, че идват избори !
Да не се радва на "посещаемостта" на изборите като тази на Черноморец през пролетния сезон !Футбола е за ФЕНОВЕТЕ - не за бизнесмени, сметки, далавери, терени ! Евала на президенти като Г Ганчев и Домусчиев, които живеят за / с / футбола, който е в кръвта им, душата им, живота им - които, гледат не само да вземат от него,но и да дадат /харижат/ нещо от себе си ! А не само във "футболната" топка да гледат някакви си терени па макар и 140 дка !

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 16 юли 2011 14:16

Говори се,че годишния наем за целия стадион(включително тренировъчните игрища,паркинга,възтановителните центрове,фитнеса),който ПСФК-то плаща на някоя от фирмите на Събев е около милион,а неговото желание е било да си подели тези разходи с нашето ръководство,което е немислимо.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 16 юли 2011 14:17

Половин милион нито е реално, нито уместно - очевАдно се гаври със ''зелените''! Нека каже какви наеми искаше от Литекс, Локо Пд и други, които играеха мачове на стадион "Нефтохимик"?
Към весо1913:
    Изображение
    НЕФТОХИМИК
    Вицешампион на България (1997)
    Финалист за Националната купа (2000) и полуфиналист (1995, 2006)
    Финалист за Купата на БФС (1991)
    Носител на Купата на ПФЛ (1996, 1997)
    Носител на Купата на Аматьорската футболна лига (2011)

Изображение
    ПСФК ЧЕРНОМОРЕЦ-БУРГАС
    2005/2006 - 1-во място във „В“ футболна група, печели Купата на Аматьорската футболна лига;
    2006/2007 - 1-во място в Източна „Б“ футболна група;
    2007/2008 - 6-то място в „А“ футболна група, участва в летния турнир на УЕФА "Интертото къп";
    2008/2009 - 7-мо място в „А“ футболна група,1/16 финалист за Купата на България;
    2009/2010 - 5-то място в „А“ футболна група,1/16 финалист за Купата на България;
    2010/2011 - 8-мо място в „А“ футболна група,1/4 финалист за Купата на България;

Изображение
    ЧЕРНОМОРЕЦ 1919 /ЗАКРИТ ПРЕЗ 2005 г./
    пето място в “А” група: 1978/79 и 1983/84г.
    финалист в турнира Купа на България - 1988/89 г. и участник в предварителния кръг от турнира за Купата на националните купи.

Вече надявам се си наясно, кой е по-успешният отбор от Бургас!!!

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 16 юли 2011 14:32

Ай стига,станахме по-смешни и от майните и шопите,стига всяка тема да се е превръщала в спор за двата отбора!Ние сме по-успешния,по-подкрепяния отбор в момента,Черноморец е по-стария,по-подкрепяния в по-далечното минало,в момента имат по-силен отбор,по-големи финансови възможности,какво ще става в близкото бъдеще предстои да разберем :evil:

Върни се в “Футбол - България”