Тоя "Кийно" май наскоро пак беше писал някакъв бисер, но и там не му се получи.
Нещо като ежедневените колонки на Пламен Иванов и Табаков от Гонг.
П.П. И защо ЦСКА е в кавички?
Бодряшкото настроение във ФК "ЦСКА"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бодряшкото настроение във ФК "ЦСКА"
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Re: Познатата ни постна "чорбица"
cska - maina написа::lol:![]()
Много смешен анализ
3 Мораес е най-добрия идвал някога в България играч
...Те па тва откъде ти хрумна

По принцип мога да се съглася донякъде с тезата, че не всичко е розово в ЦСКА. Може би сега оптимизмът и очакванията на червения фен са дори малко в повече, отколкото трябва. Но от тук нататък няма какво да коментираме това умотворение на човека, написал тази тема. Защото той нито се е аргументирал достатъчно добре, нито се е постарал да е точен и подробен в анализа си. Нищо, едно голямо нищо. Снощи май четох в Балона може би беше една подобна статия за ЦСКА, в която се казваше, че всъщност не Радукана е направил селекцията в ЦСКА. Дори и да е така, напълно достатъчно е, ако Милен се е съгласил с идването на въпросните хора. Дори и Мауриньо нямаше този лукс миналия сезон. Трудно ще стане селекцията само с посочени директно от Милен хора. Зику е много класен играч, но въпросът е дали ще се адаптира към клуба бързо и дали ще го приеме колективът в ЦСКА. Защото до тук ми се струва, че все още това не е така. Дано не се мисли и държи като голямата звезда, а да се окаже земно момче и да има добра комуникация с останалите от ЦСКА. Мораеш може да направи голям бум в ЦСКА. За бг стандартите е много класен нападател, много. А играта му с глава е убийствена. С Мораес и Платини ЦСКА има най-добрата двойка нападатели играли в Б-я от години насам. За сравнение тази на Левски е Цветков-Арс. Вие ги съпоставяйте. Аз виждам слабост на ЦСКА единстевно в центъра на защитата. Там са Стоянов, Попов, Виданов и Стоянов евентуално. Но Попов например често страда от контузии, а Виданов е добър вариант, но само за бг първенство. Петър Стоянов ми е доста мътен и не познавам качествата му, но едва ли е нещо особено като централен защитник
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Мораес е най-добрия идвал някога в България играч
Ако вкара повече от 36 гола за един сезон ,може и да е вярно.До тогава Дембеле си е най-класният нападател идвал в България
''ЦСКА играе най-добрият футбол в България''!
Как направи това умопомрачително разкритие.Да не би сезона да е почнал и да са минали 5 кръга.Вие това си го говорихте и миналата година по това време ,ама видяхме какво направи ПаФката Дочев.

- captain_drifuss
- Контакти:
Какво обсъждате хора, които не сте ги гледали дори 5 минути!? авторът на темата е обикновен провокатор, дори не толкова умел, ама и вашите аргументи са абсурдни- за Зику и Мораеш само можем да се надяваме бързо да навлязат във форма и да се аклиматизират, а като направят 5-6 добри мача можем да ги обсъждаме.
Право е момчето, което каза, че докато не вкара повече от гара (или поне близо до неговата бройка) няма какво да го обявяваме за най-великия. Болно ми е, но наистина гарата е най-добрият чужденец играл в Българското първенство, за който се сещам. Надявам се и Платини, и Мораеш да го надминат още тази година!
Това, което е най-важно за нашия отбор, е че запазихме целия състав от миналата година и можем да се надяваме на същата и по-добра игра от пролетта! това ако не е обещание за титла не знам кое е!
Право е момчето, което каза, че докато не вкара повече от гара (или поне близо до неговата бройка) няма какво да го обявяваме за най-великия. Болно ми е, но наистина гарата е най-добрият чужденец играл в Българското първенство, за който се сещам. Надявам се и Платини, и Мораеш да го надминат още тази година!
Това, което е най-важно за нашия отбор, е че запазихме целия състав от миналата година и можем да се надяваме на същата и по-добра игра от пролетта! това ако не е обещание за титла не знам кое е!
- Udoji90
- Контакти:
captain_drifuss написа:Какво обсъждате хора, които не сте ги гледали дори 5 минути!? авторът на темата е обикновен провокатор, дори не толкова умел, ама и вашите аргументи са абсурдни- за Зику и Мораеш само можем да се надяваме бързо да навлязат във форма и да се аклиматизират, а като направят 5-6 добри мача можем да ги обсъждаме.
+ 1000

[offtopic]
С това не съм съгласен. Имало (и все още има) е играчи на други позиции, които вкарваха по-малко, но не бяха по-лоши: Жоазиньо, Бардон, Ричард, Хидиуед, Забавник, Гранден, Тиаго Силва, Кайе. Дори в сегашния отбор на Левски Сержиньо Грийн за мен не е по-малко класен от вече продадения Дембеле. Специално за Миливое Новакович пък дори бих спорил, че е по-добър от Дембеле, макар да не вкара толкова много голове в А група, колкото него. 75 гола в 155 мача досега за Кьолн си е голямо постижение.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Captain Stottlemeyer
Re: Познатата ни постна "чорбица"
terata написа:cska - maina написа::lol:![]()
Много смешен анализ
3 Мораес е най-добрия идвал някога в България играч
...Те па тва откъде ти хрумна![]()
![]()
Нали Шеридън беше най-добрия в БГ? А преди тва Панку, Рикард и т.н. Вече взех да се обърквам
![]()
![]()
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
АНАЛлиз в стил "срало теле на ливадка " .
След последните бодряшки анализи на телешката мисъл ,калните дупета бяха брутално разпорени насред Гейарена . Сега са очертава същото.
само цитирам ...
След последните бодряшки анализи на телешката мисъл ,калните дупета бяха брутално разпорени насред Гейарена . Сега са очертава същото.
само цитирам ...

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
КОЙ ТЪПАК ГИ ПРАВИ ТЕЗИ АНАЛИЗИ , ЕТО И ТУК ! http://www.sport1.bg/sport1/node/223232#comment-5855122[rimg]http://i.data.bg/07/05/26/389633_orig.jpg[/rimg]
Върни се в “Футбол - България”