Мнениеот liverpool96 » 09 юли 2011 23:11
Мой човек, нашето тук не е футбол. На мене ми е през оная работа, че съм чуждопоклонник, което ще рече, че въобще ама въобще не ми пука. Нагледал съм се на български мачове. Кажи ми, с толкова слаб стандарт както нашия, бедността, глада и прочие възможно ли е да се развият благоприятни условия за развитието на футбол. Излязъл ли си навън да видиш колко игрища има за децата. Както казваш ти, броят се на едната ръка, нали? Ливърпул е моят живот, моят начин на живот и никой не може да го промени това, дори тези часове, които ни блокирват събота и неделя. Нищо работа! Мога да си гледам мачовете в интернет. Проблема не се крие в нас, проблемът е в самото управление. Хората са си го казали, че каквато държавата, такъв и футбола. И къде според теб можеш да намериш фланелка на Иван Бандаловски, примерно? Работата е там, че по-високото разслоение на общността, ако може така да се нарече ... са си скръстили ръцете и не правят нищо! А според мен това да подражаваш на наистина ДОБРИТЕ е в плюс на всяко развиващо се дете. Меси, Джерард, Торес, Роналдо и тем подобни, всеки взаимства техники от тях, учи се, усъвършенства се. На мен примерно Роналдо не ми е въобще симпатичен, но не мога да кажа, че играе зле. Често се уча от неговите умения, за да обогатя моят си арсенал. А тук в България можеш ли да ми изброиш поне един техничен футболист? Да ти кажа ли колко има? НУЛА! Всеки ден попадам на наистина талантливи момчета, които обаче не тренират и когато попитам всяко едно, то ми изтъква една и съща причина ... развитието на футбола в България.