Родителите убиват БГ футбола !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: ВНИМАНИЕ !!! Родителите убиват БГ футбола !!!

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 юли 2011 23:09

brossy написа:Аз имам син и никога няма а му позволя да ходи на вън с фланелка на моя любим отбор(и неговия),защото има лумпели привържаници на някой друг отбор ,които ще избиват комплекси и ще направят някоя беля.По - добре екип на Челси отколкото синьо око

Aбсолютно съм съгласен с това мнение! :idea: :idea: :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 юли 2011 23:11

Мой човек, нашето тук не е футбол. На мене ми е през оная работа, че съм чуждопоклонник, което ще рече, че въобще ама въобще не ми пука. Нагледал съм се на български мачове. Кажи ми, с толкова слаб стандарт както нашия, бедността, глада и прочие възможно ли е да се развият благоприятни условия за развитието на футбол. Излязъл ли си навън да видиш колко игрища има за децата. Както казваш ти, броят се на едната ръка, нали? Ливърпул е моят живот, моят начин на живот и никой не може да го промени това, дори тези часове, които ни блокирват събота и неделя. Нищо работа! Мога да си гледам мачовете в интернет. Проблема не се крие в нас, проблемът е в самото управление. Хората са си го казали, че каквато държавата, такъв и футбола. И къде според теб можеш да намериш фланелка на Иван Бандаловски, примерно? Работата е там, че по-високото разслоение на общността, ако може така да се нарече ... са си скръстили ръцете и не правят нищо! А според мен това да подражаваш на наистина ДОБРИТЕ е в плюс на всяко развиващо се дете. Меси, Джерард, Торес, Роналдо и тем подобни, всеки взаимства техники от тях, учи се, усъвършенства се. На мен примерно Роналдо не ми е въобще симпатичен, но не мога да кажа, че играе зле. Често се уча от неговите умения, за да обогатя моят си арсенал. А тук в България можеш ли да ми изброиш поне един техничен футболист? Да ти кажа ли колко има? НУЛА! Всеки ден попадам на наистина талантливи момчета, които обаче не тренират и когато попитам всяко едно, то ми изтъква една и съща причина ... развитието на футбола в България.

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 09 юли 2011 23:17

fabregas_949 написа:
ASENOVSKI VOYN написа:
fabregas_949 написа:Ти родител ли си? Би ли завел най-спокойно детето си на мач от А група, като на всеки втори стават изцепки и сбивания?

Все още несам, но бъди сигурен че като стана ще водя детето си на всеке мач на който сам и аз. Това да ходиш на мач не означава да се збиеш непремено. А заради такива като теб, които от страх да не им се случи нещо, олигофрените по стадионите са мнозинство

Аз ходя редовно по мачове, много бързо си правиш заключения. Нямам търпение да започне сезона и ще си ходя когато мога на Герена. И все пак това че за нас да се ходи на мач не означава да се сбием, не се отнася за други. Как предлагаш да изгоним олигофрението от стадионите? Като че ли ние като ходим те ще се махнат. Много им пука дали 2ма родители ще се хванат да заведат детето си или 50. ;)

Ето това ме дразни истински в нас българите. Нямаме самочуствие че от нас зависи да си направим нещата така както ни харесват. Днес ти ще заведеш твойто дете, ще види някой друг и утре и той ще доведе своето и така след година стадиона ще е пълен с деца и хора, които ходят да поткрепят футбола а олигофрените или ще си тръгнат сами или полицията ще им помогне, като видят че те стават опасни за децата на България. Само си спомни 70 - 80 години в Англия, ако и там се бяха предали пред хулиганите, на кой щеше да си фен сега
Последна промяна от ASENOVSKI VOYN на 09 юли 2011 23:29, променено общо 2 пъти.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 09 юли 2011 23:17

Едно е да излезеш с фланелка на Стоичков или Балъков, друго е с такава на Божинов или Иван Иванов (sponsored by Chalgoteka sportswear)

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 09 юли 2011 23:17

От БГ футболистите, които си изброил, само Бербата става за пример за подражание и хора с негови фанелки има ;) А това че в Сърбия нямало фенове на други отбори - айде моля ти се.

Иди на пловдивски басейн с фанелка на Ботев или Локомотив и 90% ще влезнеш в конфликт. За нас ок - ама децата ?

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 09 юли 2011 23:21

Наистина в Пловдив нещата отдавна са извън контрол и ако тръгнеш по уцилите с фланелка на Ботев/Локо има огромен шанс да бъдеш набит или най-малкото да стигнеш до саморазправа с някой. Затова изобщо не трябва да те учудва този факт.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 09 юли 2011 23:29

ASENOVSKI VOYN написа:Ето това ме дразни истински в нас българите. Нямаме самочуствие че от нас френите
зависи да си направим нещата така както ни харесват. Днес ти ще заведеш твойто дете, ще види някой друг и утре и той ще доведе своето и така след година стадиона ще е пълен с деца и хора, които ходят да поткрепят футбола а олигофрените или ще си тръгнат сами или полицията ще им помогне, като видят че те стават опасни за децата на България. Само си спомни 70 - 80 години в Англия, ако и там се бяха предали пред хулиганите, на кой щеше да си фен сега

То не само трябва да се водят децата по стадионите. Не си мисли, че е толкова просто. Трябва да се изградят нови структури, да се приемат и по-строги закони. Промяната трябва да е комплексна, не само от едно нещо да зависи. Някой ден хубаво ще заведа детето си на мач, ама като се умори след 70 минути висене прав и иска да седне, но седалката му е изкъртена? На последните два мача на които съм ходил, цели редове бяха огънати. Брат ми на няколко мача когато беше ходил, ми изкъртена му беше седалката на тези двубои... Като ходя на мач искам да ми е приятно, да има нужната атмносфера. В момента сме далече от това. Щом на 80-90% от нас не ни харесва, как ще му хареса на едно дете?
Последна промяна от fabregas_949 на 09 юли 2011 23:31, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

johny

Мнениеот johny » 09 юли 2011 23:30

Tribune East 1912 написа:Наистина в Пловдив нещата отдавна са извън контрол и ако тръгнеш по уцилите с фланелка на Ботев/Локо има огромен шанс да бъдеш набит или най-малкото да стигнеш до саморазправа с някой. Затова изобщо не трябва да те учудва този факт.

глупости.много телевизия гледаш

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 юли 2011 23:32

johny написа:
Tribune East 1912 написа:Наистина в Пловдив нещата отдавна са извън контрол и ако тръгнеш по уцилите с фланелка на Ботев/Локо има огромен шанс да бъдеш набит или най-малкото да стигнеш до саморазправа с някой. Затова изобщо не трябва да те учудва този факт.

Явно не живееш в България ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 09 юли 2011 23:33

johny написа:

Напротив, казвам го от преки впечатления. Въпреки това, и аз, както и много други хора си ходим с артикули на любимите отбори. Всичко е въпрос на избор.

Върни се в “Футбол - България”