Масов протест срещу властта тръгва от интернет

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Масов протест срещу властта тръгва от интернет

Мнениеот slavia_forever » 06 яну 2009 12:34

ZYKLON написа:Ееееей поредните недоволни.Дай му на простака да протестира.Всеки се оплаква,а не си мърда скапания задник,за да подобри полужението си.Какво ще стане?
Ще дойдат други,и пак същото.Ще си седите,ще си бъркате по дупките и накрая айде на протест.Докато не се промени,скапания чалгарски манталитет на българина това ще е полужението.Вие,какво си мислите,че политиците в Грмания примерно не са същите? Същите са.Но хората знаят,как да работят.А не само да тресат сланини по масите,и да се оплакват в края на месеца,че са свършили парите.Никой не дава много пари за седене.

Извини ме, но не те разбирам. Аз работя много и не мога изобщо да кажа, че съм материално зле. Плащам си данъците, върху цялото трудово възнаграждение. Имам семейство и две малки деца. Ще бъда на протеста, тъй като ми харесва инициативата, а не гледам тесногръдо нещата, дали са добре само при мен. От друга страна, тези от нас, които посещават спортни мероприятия, а такива реално в България, в голямата си част не съществуват, за да могат някои, да стават все по-богати, за сметка на спорта и на нас - феновете. От друга страна инициативата, е уникална по своя характер, тъй като обединява хора, различни по инерес и разбирания хора, под единна Национална кауза. Същата не е свързана с личен, а общонационален интерес, на обикновения човек, който се бори за обикновените неща. Ако това не вълнува теб - като Българин - ОК, но защо влизаш да пишеш неща, които не правят чест на никого, а теб - най-малкото те излагат жестоко. :?: :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 06 яну 2009 14:23

Всеки народ,си заслужава управниците.И аз имам дете,и аз си плащам данъците.Но работя здраво.И въобще не ми пука,за хора,които не полагат усилие да се измъкнат от дъното.А в голямата си част,така наречения от теб обикновен човек е именно такъв.пак ти казвам,ще дойдат другите,и "обикновенния" човек пак ще излезе на улицата.Защото идеалите са му на масата,а идолите му танцуват върху нея.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 яну 2009 14:30

Ей циклоне,ти си рядко срещано явление,рядко можеш да забележиш по-малоумен човек. Всеки твой пост е пълен с глупости,а тези направо могат да те накарат,да кажеш само едно "
Колко мъка има по тоя свят"
Ми ти какво си дал на тази страна бе,а???Нищо!!!! До гуша ми дойде от такива лешпери като теб,които само знаят да критикуват,а не си виждат дереджето,имало ги е по времето на Ботев и на Левски,има ги и сега,заради това България НИКОГА НЯМА ДА СЕ УПРАВИ, с такова примиренческо мислене." Еми какво ще се оправи,те другите са същите ",Да ама поне хората по улиците,отиват и си изказват мнението,протестиртат срещу несправедливото ограбване,а ти с твоята дървена философия само доказваш,колко нелепи хора има в тази държава,за щастие не сте толкова много :!: :!: :!: Като искаш стой си пред компютъра на топличко у вас,и без това няма нужда от готованковци и дървени философи,на които все някой им е виновен :!:
Обикновенния човек не полагал усилия,ми то в ред ли си бе??????АЗ С ОЧИТЕ СИ ВИЖДАМ ВСЕКИ ДЕН,КОЛКО НЕЩАСТИЯ ИМА ПО УЛИЦИТЕ,И ИЗВЪН ТЯХ,КАК ХОРА КОИТО НЕ СЕ ПРИБИРАТ В ТЯХ ОТ РАБОТА,ПО ЦЯЛ ДЕН РАБОТЯТ И ПЕЧЕЛЯТ МИЗЕРНИ ПАРИ,И ТИ ЩЕ МИ КАЖЕШ,ЧЕ ТЕ СИ БИЛИ ВИНОВНИ,ТИ ЯВНО СИ МНОГО,АМА МНОГО ЗЛЕ :!: :!: :!:
И КАК В ПАРЛАМЕНТА МЕЖДУВРЕМЕННО ИМА 240 ЛЕНТЯИ НА КОИТО НЕ ИМ ПУКА ЗА НИЩО,ГЛЕДАТ КАК САМО ДА КРАДАТ ОТ ХОРАТА,ЛЪЖАТ НА ПОРАЗИЯ,И НАЙ-ВАЖНОТО ЕМИ ТЕ НЕ ХОДЯТ ДОРИ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО БЕ,НАЙ-МНОГО ДА ОТИДАТ ЗА ПО ЕДНО КЕБАПЧЕ,И ТИ ИСКАШ АЗ ДА УВАЖАВАМ ТЕЗИ ХОРА ЛИ,ДА НЕ ИЗРАЗЯ СВОЯТ ПРОТЕСТ ЛИ ?????? ЕМИ НЯМА ДА СТАНЕ,ТИ КАТО СИ ДОВОЛЕН,СИ Е ТВОЯ РАБОТА,АМА ТИ ГАРАНТИРАМ,ЧЕ ПОНЕ 80% ОТ РАБОТЕЩИТЕ ЧЕСТНИ ХОРА,КОИТО НЕ СА ТРЪГНАЛИ ДА СЕ НАДЛЪГВАТ СА НЕДОВОЛНИ!!!!!!
Последна промяна от MORSKI на 06 яну 2009 14:38, променено общо 2 пъти.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 яну 2009 14:31

пич, според мен си малък на възраст. Принципно, много ме кефи в мнението ти, че човек трябва първо да поработи и след това да мрънка. Има и друго обаче. Аз ако работя, те ми взимат парите? Не, не искам. Не искам да губя 2 часа, да стигна до офиса. Не искам като отида на лекар да виждам мизерия. Не искам сина ми да учи в някакво клошарско училище и да го убиват по улиците. Не искам парите от пенсионната ми вноска да ги харчат педерастите за себе си, и след години аз да съм клошар. Не искам някакъв гъз да казва, че ше направи ин виво на жена с родилен проблем. Не си сам в тая държава, другите хора около теб, както и властимащите влияят, колкото и да работиш.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 06 яну 2009 14:46

Еми,ходете да си избиете комплексите.Така е най-лесно "Другите са ми виновни за всичко".
За тези управници,кой е гласувал?Сигурно те сами за себе си.Идват избори.Тогава властта ще се смени на 100%.А после? Пак ли ще протестирате.Или всичко изведнъж ще светне.
Морски,усети ли се,колко различни неща каза в поста си?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 яну 2009 15:14

ZYKLON написа:Еми,ходете да си избиете комплексите.Така е най-лесно "Другите са ми виновни за всичко".
За тези управници,кой е гласувал?Сигурно те сами за себе си.Идват избори.Тогава властта ще се смени на 100%.А после? Пак ли ще протестирате.Или всичко изведнъж ще светне.

А ТИ УСЕЩАШ ЛИ СЕ КАК ТУКА 10 ЧОВЕКА ТИ КАЗВАМЕ ЕДНО, ТИ ПАК СИ ЗНАЕШ,СВОЕТО МИ МНОГО ЛОШО ЗА ТЕБ,АЗ ГЛАСУВАМ ДА,АМА ЗА ХОРА КОИТО НЯМА ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА, ТАКИВА КОИТО СА ДОКАЗАЛИ,ЧЕ НЕ СА СГУШЕЛИ СЕ МОШЕННИЦИ. ТИ ГЛАСУВАШ ЛИ,ИНТЕРЕСНО МИ Е???? ТАКА,ЧЕ МЕН НЕДЕЙ ДА ОБВИНЯВАШ,АМИ ОБВИНЯВАЙ СЕБЕ СИ :!: И комплекси аз не избивам,виж за теб не знам,ако за теб това да изразиш протеста си е комплекс,еми много зле говори за твоя умствен багаж. Не знам,дали си чувал,но основно правило в която и да е демократична държава е правото на свобода на словото и протести,така,че аз съм в правото си и съм длъжен да го използвам,така както и гласуването. Това е моят начин да покажа,че не съм доволен от ситуацията в страната. Ти щом си доволен,или си някой добре сгушил се мошенник,или не ти пука от нищо и както циганите,гледаш ден за ден, там да иам сложено на масата,да има пиене пък " И СЛЕД МЕН ПОТОП " ........Жалка история :!: Аз обаче не съм доволен от страна в която престъпността е безнаказана,къудето всеки те тъпче както му падне,където те убиват пияници, и после им дават 1 година условно,да не изброявам още ,много примери има стига да не си сляп....Пак ти казвам,такива като теб за съжаление е имало и по времето на Левски, има ги и сега . Неслучайно са написани "Под игото" и "Бай Ганьо " прочети ги,ако не си ги чел,и ше откриеш доста такива като теб :idea:
Последна промяна от MORSKI на 06 яну 2009 15:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 яну 2009 15:19

MORSKI написа:
ZYKLON написа:Еми,ходете да си избиете комплексите.Така е най-лесно "Другите са ми виновни за всичко".

А ТИ УСЕЩАШ ЛИ СЕ КАК ТУКА 10 ЧОВЕКА ТИ КАЗВАМЕ ЕДНО, ТИ ПАК СИ ЗНАЕШ,СВОЕТО МИ МНОГО ЛОШО ЗА ТЕБ,АЗ ГЛАСУВАМ ДА,АМА ЗА ХОРА КОИТО НЯМА ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА, ТАКИВА КОИТО СА ДОКАЗАЛИ,ЧЕ НЕ СА СГУШЕЛИ СЕ МОШЕННИЦИ. ТИ ГЛАСУВАШ ЛИ,ИНТЕРЕСНО МИ Е???? ТАКА,ЧЕ МЕН НЕДЕЙ ДА ОБВИНЯВАШ,АМИ ОБВИНЯВАЙ СЕБЕ СИ :!: И комплекси аз не избивам,виж за теб не знам,ако за теб това да изразиш протеста си е комплекс,еми много зле говори за твоя умствен багаж. Не знам,дали си чувал,но основно правило в която и да е демократична държава е правото на свобода на словото и протести,така,че аз съм в правото си и съм длъжен да го използвам,така както и гласуването. Това е моят начин да покажа,че не съм доволен от ситуацията в страната. Ти щом си доволен,или си някой добре сгушил се мошенник,или не ти пука от нищо и както циганите,гледаш ден за ден, там да иам сложено на масата,да има пиене пък " И СЛЕД МЕН ПОТОП " ........Жалка история :!: Аз обаче не съм доволен от страна в която престъпността е безнаказана,къудето всеки те тъпче както му падне,където те убиват пияници, и после им дават 1 година условно,да не изброявам още ,много примери има стига да не си сляп....Пак ти казвам,такива като теб за съжаление е имало и по времето на Левски, има ги и сега . Неслучайно са написани "Под игото" и "Бай Ганьо" прочети ги,ако не си ги чел,и ше откриеш доста такива като теб :idea:

Браво. Много точно казано! :!: :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 06 яну 2009 15:31

Това да живееш ден за ден е приоритет на "обикновенния" човек.Аз съм си подредил живота отдавна.Много добре знам,с какво ще се занимавам доста време напред.И да доволен съм от това,което съм постигнал до момента.Я помисли,в Бай Ганьо,за какво става въпрос?
А това с под Игото е доста неуместно.Това само в България го има.Щом си успял,значи си мошеник.Когато види някоя,скъпа кола си казва "Виж го тоя мошеник,бандит".Българинът още не може да проумее,че човек може да успее и струда си.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 яну 2009 16:07

циклоне, я да видим. Утре си караш колата на работа. Идвам аз, вадя те от колата с два шамара. Взимам ти я. Ти търчиш в полицията. Да, ама те са мой хора, подаваш оплакване, а аз ти се хиля насреща.
Представи си как ти казвам, че винетките са задължителни, ама няма откъде да си ги купиш. Дай са 200лв, че немаш винетка.
Представи си как днес се прибираш у вас, плащал си си парното, ама днес радиатора ти ще е студен. Викаш си - ок, аз пари имам. Пускаш печката. Точно както днес ще го направям един милион семейства. И тока спира, щото спряхме аеца преди години. И си на режим. Немаш топло, светло. Утре хлебозаводите са спряли, щото нямат газ, за да пекат хляб, кво ше ядеш? Искаш да се прибереш след дискотека, ама такситата не работят, щото нема газ. Уредил си си живота само в твойте мечти. И рокфелер да си е все тая, драмата е повсеместна

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 яну 2009 16:10

ZYKLON написа:Това да живееш ден за ден е приоритет на "обикновенния" човек.Аз съм си подредил живота отдавна.Много добре знам,с какво ще се занимавам доста време напред.И да доволен съм от това,което съм постигнал до момента.Я помисли,в Бай Ганьо,за какво става въпрос?
А това с под Игото е доста неуместно.Това само в България го има.Щом си успял,значи си мошеник.Когато види някоя,скъпа кола си казва "Виж го тоя мошеник,бандит".Българинът още не може да проумее,че човек може да успее и струда си.

Ти явно живееш в твой нереален свят,питай всеки срещнат на улицата,гарантирам ти,че от 10 човека най-много 1 да мисли като теб......Пак ти повтарям тука хора,които се трудят сами ти казват,че ги прецакват други,за справка баба ми и дядо ми имат над 40 години трудов стаж,40 години са работили за България и смао не ми казвай,че не са се трудили,аз най-добре знам,за какво става дума,и не са само те,над 1 милион пенсионери,та те живеят с общ доход около 250 лева,е кажи как да живеят???????? Кое по-напред да си платят,тока ли,парното ли,лекарствата ли(защото те сами си ги плащат няма здравни каси,ала,бала защото живеем в България....),има и оше мноог други,еми храната,че то да си вземеш 1 хляб само ти излзиа 1 лв,че ти 30 дена смао хляб ли ще ядеш....И това не е единичен случай,еми много се радвам за теб,но ти явно си изключение,защото масата хора,не само,че работят еми си скъсват г..а от бач,само и само да осигорят приличен живот на семействата си,но повярвай ми не са забогатяли :!:
А не случайно ти давам Бай ГАНЬО за пример,ако се замсилиш поне малко може и да се усетиш,защо!!!!
И "Под Игото" си е съвсем удачен пример,мога да ти кажа,но явно на теб не ти харесва.

Върни се в “Футбол - България”