ZYKLON написа:Ееееей поредните недоволни.Дай му на простака да протестира.Всеки се оплаква,а не си мърда скапания задник,за да подобри полужението си.Какво ще стане?
Ще дойдат други,и пак същото.Ще си седите,ще си бъркате по дупките и накрая айде на протест.Докато не се промени,скапания чалгарски манталитет на българина това ще е полужението.Вие,какво си мислите,че политиците в Грмания примерно не са същите? Същите са.Но хората знаят,как да работят.А не само да тресат сланини по масите,и да се оплакват в края на месеца,че са свършили парите.Никой не дава много пари за седене.
Извини ме, но не те разбирам. Аз работя много и не мога изобщо да кажа, че съм материално зле. Плащам си данъците, върху цялото трудово възнаграждение. Имам семейство и две малки деца. Ще бъда на протеста, тъй като ми харесва инициативата, а не гледам тесногръдо нещата, дали са добре само при мен. От друга страна, тези от нас, които посещават спортни мероприятия, а такива реално в България, в голямата си част не съществуват, за да могат някои, да стават все по-богати, за сметка на спорта и на нас - феновете. От друга страна инициативата, е уникална по своя характер, тъй като обединява хора, различни по инерес и разбирания хора, под единна Национална кауза. Същата не е свързана с личен, а общонационален интерес, на обикновения човек, който се бори за обикновените неща. Ако това не вълнува теб - като Българин - ОК, но защо влизаш да пишеш неща, които не правят чест на никого, а теб - най-малкото те излагат жестоко.