south_division написа:Кажете ми има ли смисъл от такива отбори в А група? Едната Б група се разпадна, едва ли не никой не ще в А група и взе че стана втори някакъв сателит с изкуствен терен и една трибуна. В другата пак май се бяха отказали един два отбора не знам какво и накрая на баража тези Своге къде всяка година влизат бият ги като тъпани и излизат. Не можаха да разберат, че нямаме толкова професионални клубове. Една 10-ка А група и една 18 -ка Б група си е напълно достатъчно.
Tози някой си дето станал втори с изкуствен терен и една трибуна се казва Черноморец Поморие. Точно тези момчета са по-добри от батковците в официоза си ( Ч-ец Бургас)...И пак за сведение: Черноморец Поморие си беше едноличен лидер през първия полусезон, но умни глави с изкуствени коси направиха кондиката така, че Поморие да остане 4-ти във временното класиране, а Лудогорец изведнъж да осъмне в изгодна позиция. Въпреки всичко тези момчета продавайки тук таме някой и друг мач пак станаха втори въпреки желанието си. Ч-ец Поморие - не ще в А група. Мачът ще бъде фарс. Аз лично силно се надявам Поморие да прехвърли лиценза си на Нефтохимик, както навремето Митьо Събев направи същото упражнение само, че с обратен знак. Той ДЪЛЖИ това на Нефтохимик.