Черноморец Поморие - Спортист Своге

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец Поморие - Спортист Своге

Мнениеот ntodorov » 08 юни 2011 13:00

south_division написа:Кажете ми има ли смисъл от такива отбори в А група? Едната Б група се разпадна, едва ли не никой не ще в А група и взе че стана втори някакъв сателит с изкуствен терен и една трибуна. В другата пак май се бяха отказали един два отбора не знам какво и накрая на баража тези Своге къде всяка година влизат бият ги като тъпани и излизат. Не можаха да разберат, че нямаме толкова професионални клубове. Една 10-ка А група и една 18 -ка Б група си е напълно достатъчно.

Tози някой си дето станал втори с изкуствен терен и една трибуна се казва Черноморец Поморие. Точно тези момчета са по-добри от батковците в официоза си ( Ч-ец Бургас)...И пак за сведение: Черноморец Поморие си беше едноличен лидер през първия полусезон, но умни глави с изкуствени коси направиха кондиката така, че Поморие да остане 4-ти във временното класиране, а Лудогорец изведнъж да осъмне в изгодна позиция. Въпреки всичко тези момчета продавайки тук таме някой и друг мач пак станаха втори въпреки желанието си. Ч-ец Поморие - не ще в А група. Мачът ще бъде фарс. Аз лично силно се надявам Поморие да прехвърли лиценза си на Нефтохимик, както навремето Митьо Събев направи същото упражнение само, че с обратен знак. Той ДЪЛЖИ това на Нефтохимик.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 юни 2011 13:09

Очаква се Нефтохимик да вземе лиценза на Черноморец и е много вероятно поморийци да се хвърлят здраво в битката.
Изображение

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 08 юни 2011 13:13

Мисля че Спортист ще победи и то с разлика,но после ше паднат от Видима Раковски.

Някой знае ли дали ще дават мача някъде или няма шанс?
LIVERPOOL RULZZ

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 08 юни 2011 13:16

Черноморец Поморие :!:
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 08 юни 2011 13:19

Днес ли ще се играе мача? :roll:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 юни 2011 13:23

PFC Litex написа:Очаква се Нефтохимик да вземе лиценза на Черноморец и е много вероятно поморийци да се хвърлят здраво в битката.

Не знам. Говори се, че Черноморец Поморие няма да се лицензира за новия сезон, което пък не значи, че ще ВЪРНЕ лиценза на Нефтохимик. Плюс това - Нафтата нямат готовност за А група, а и ще се изфорсират ненужно нещата...Абе вече ми е трудно да мисля, ама хората с изкуствените коси всичко знаят и вече редят пасианса. С две думи: Ташаааааак голЕм.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 08 юни 2011 13:31

PFC Litex написа:Очаква се Нефтохимик да вземе лиценза на Черноморец и е много вероятно поморийци да се хвърлят здраво в битката.

дано бъдат премирани подобаващо и от двата отбора най - вече нафтата. Събев ни дължи А групата така както на ликвидира. Нека си опрости греховете!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 08 юни 2011 13:46

ntodorov написа:Не знам. Говори се, че Черноморец Поморие няма да се лицензира за новия сезон, което пък не значи, че ще ВЪРНЕ лиценза на Нефтохимик. Плюс това - Нафтата нямат готовност за А група, а и ще се изфорсират ненужно нещата...Абе вече ми е трудно да мисля, ама хората с изкуствените коси всичко знаят и вече редят пасианса. С две думи: Ташаааааак голЕм.
Ако поради каквото и да е причина Поморие отиде в аматьорските групи тези играчи няма да останат там. Остава ни само да гадаем къде ще отидат. Вярвам, че не са забравили от коя школа са станали футболисти след като Поморие отиде при другите закрити от Събев клубове.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
OBICHAM_LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBICHAM_LEVSKI » 08 юни 2011 13:46

LSFC 1914 написа:Днес ли ще се играе мача? :roll:

Да, мача е днес от 17:00 часа в Сливен.Лично аз предпочитам към А група да се присъедини още един отбор от морето. Своге са ми антипатични, нямат място в А група. Нека да видим Поморие как ше се справят. ;)
Eдин отбор, а всъщност всичко!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 08 юни 2011 14:01

Абсплютно безинтересен мач за мен.
Нямам никакви претенции за това кой да победи...затова ще кажа, нека победи по-добрия 8-)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”