Радуканов бил без заплата 5 месеца

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Радуканов бил без заплата 5 месеца

Мнениеот POPCORN » 25 май 2011 10:14

Първо тоя където е пуска не е негова работа и второ тая тема не е в правилният раздел!Банан!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 25 май 2011 10:15

Стига с провокациите. Радуканов е най-добрия треньор и подобни глупости не могат да накърнят неговата репутация.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 май 2011 10:22

Deluxx написа:
Чудно ми е как фен на ЛЕвски пуска тази тема ... някъде четох,че на днешния мач ще има фенове на Левски които искат да провокират феновете на ЦСКА и да има нахлуване както през 2006 ,но този път Славия да спечели служебно с 0-3 ... има всякакви идиоти и това може да стане

Присъствието на стадиона на чужди агитки е ваш патент! За домашна ти давам, да разбереш кои са въпросните мачове. ;)
Не знам дали Радуканов е получавал заплата, или не. Факт е, че тази статия се появява точно преди финала, съвсем целенасочено!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 25 май 2011 10:29

Levskar_90, с цялото ми уважение, но се излагаш като отваряш теми свързани с Цска

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 25 май 2011 10:29

Deluxx написа:
luddeN написа:Имам приятели левскари, които ми казаха, че ще отидат на мача, днес, в сектора на Славия естествено, но едва ли ще провокират с нещо.

Eто информацията

Крайни левскари планират повторение на сценария ЦСКА - Черно море от 2006 г.
Служебна загуба грози ЦСКА за двубоя със Славия от финала за Купата на България, научи ексклузивно db.
Според сигурен източник, ултраси на Левски възнамеряват да провокират фенско нахлуване по време на срещата в сряда на стадион Васил Левски.

Това ще доведе до поражение на червените по служебен път с резултат 0-3 за тима на Емил Велев.

Сините фенове имат намерението да предизвикат ексцесии по трибуните, което да доведе до нахлуване на фенове от към Сектор Г.
Идеята им е взаимствана от подобен инцидент, който се разигра преди 5 години на същия стадион. През 2006 г. отново в среща от същата фаза, привърженици на червените нахлуха на терена, за да опитат саморазправа с ултраси на Черно море. Тогава обаче това се случи по време на почивката между и не доведе до по-сериозни инциденти.

След въпросния двубой фенове на ЦСКА обвиниха левскарите, че именно те са провокирали тяхната агитка, а в последствие са се скрили при привържениците на моряците.

Тогава срещата не бе охранявана от полиция, а от частна фирма, която така и не успя да въдвори ред на стадиона и се наложи да се притича на помощ и полицията.

Сега сините се надяват униформените да подценят финалния мач, тъй като се очаква феновете на Славия да бъдат една шепа, а двете агитки не таят кой знае каква омраза една спрямо друга.

***... Няма смисъл от коментар.

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 25 май 2011 10:30

Rivaldo10 написа:
Deluxx написа:
Чудно ми е как фен на ЛЕвски пуска тази тема ... някъде четох,че на днешния мач ще има фенове на Левски които искат да провокират феновете на ЦСКА и да има нахлуване както през 2006 ,но този път Славия да спечели служебно с 0-3 ... има всякакви идиоти и това може да стане

Присъствието на стадиона на чужди агитки е ваш патент! За домашна ти давам, да разбереш кои са въпросните мачове. ;)
Не знам дали Радуканов е получавал заплата, или не. Факт е, че тази статия се появява точно преди финала, съвсем целенасочено!

Коя агитка подкрепяше Левски в един мач в София срещу Литекс

ismail isa
Контакти:

Мнениеот ismail isa » 25 май 2011 10:40

Джурналята са голям смях. Значи Титаните вадят по 600 хил. на месец за заплати на играчите, но в същото време понеже били закъсали за пари, не могат да намерят по 4хил за Радуканов? Драскачът поне да се беше постарал да измисли по-достоверна "новина" :mrgreen:

irriducibile

Мнениеот irriducibile » 25 май 2011 10:46

трудно ми е да си го представя...
Non Mollare Mai ! Merda AS !

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 25 май 2011 10:54

Е това е битката на втория фронт .. Жалки писачи и драскачи ! САМО ЦСКА И ДОВЕЧЕРА ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 май 2011 11:13

Това само доказва, колко лоялен е Милен. :) Ако са целели интрига, то постигат точно обратното. Това може само да издигне треньора в очите на феновете. Колкото до левскарите на мача, които щели да провокират - пълна глупост... То да не е Левски да играе с Ливърпул навръх 3ти март... ;)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Футбол - България”