Защо бе скрито края на първенството по футбол?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Защо бе скрито края на първенството по футбол?

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 11:26

peliforewer написа:Цяла есен и пролет по телевизията се нагледахме на безмислени мачове в българската ,така наречена професионална лига.Гледахме посред нощите срещи на които присъстваха само длъжностните лица.Телевизията собственик на правата,ни даваше по 5 мача на кръг.И сега когато трябваше да е кулминацията на футболната година ,черешката на тортата и т.н. първенството бе скрито.Последните 3 кръга телевизията дава по една среща и то не от тези,които са най-напечени ,където се играе за оставане в групата,където се решава титлата,а се дават ,тези които са безинтересни.Защо не се предават едновременно по Ринг и БТВ екшън поне по два мача директно.Може да се помисли и за комбинирани предавания,запис веднага след завършване на срещите и т.н.А сега оставиха спокойно съдии,президенти и състезатели да си уреждат мачовете,без да се притесняват че ги гледа цяла България.

говориш абсолютни глупости!Всяка година последните 3 кръга са по едно и също време и то не заради телевизията, а заради БФС!Ти какво искаш да направят като по закон е така?Може би да отидат да си разположат техниката във всеки град и да предават по 10 минути от всеки мач а?В тая финансова криза и като знаем про бг и ринг как са го закъсали какво искаш да стане?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 21 май 2011 11:26

Deluxx написа: Странно защо в интернет страницата на телевизията не вписват кой мач ще предават директно, което през последните дни породи дискусия сред феновете. /БЛИЦ

Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА в събота от 18:00 часа, срещата ще може да гледате пряко по bTV Action.

Това е от официалния сайт на bTV Action.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 11:27

Аз мислех ,че ще дават Локо София - Литекс ,защото най-вероятно ще стават шампиони днес :roll:

телевизията дава този мач , който ще го гледат повече хора!На тях не им пука дали някой став шампион или изпада!Това е рейтинг!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 май 2011 11:28

POPCORN написа:
PFK_Levski написа:Айде кажете ми как Локо Пловдив има по-малък коефициент от ЦСКА ?
Единствено щото е уговорен мача ?

да уговорен е, айде бягай сега да се оплачеш в някое районо, защото е уговорен мача!Първо Локо Пд са домакини!Второ на тях точките им трявбат много повече отколкото на ЦСКА, трето ЦСКА излиза абсолютно с резервите.ти какъв искаш да е коефициента за Локо?Уговорен мач..тука говорим за съвсем друго нещо.Че са скрити срещите докато тая среща ще е дават

Миналата седмица да ти кажа ли коефициентите
на Локо Пловдив - Левски София ?

1-3.15 Х-2.8 2-1.55 като се има в предвид , че е паднал коефициента за Левски след и се е вдигнал на Локото с малко предполагам ( 0.25 някъде ) .......... Аз няма къде да бягам .... казвам фактите !!!!!!!!!!!!!!!!!! Преди 2 седмици в Италия се игра мач Парма и още някакъв отбор .... да ти кажа ли коефициенти ? 1-3.25 Х-1.35 2-3.25
Мачът свърши 0:0 .... Прави си сметките момче !!!! Тази вечер Локото ще победи и друга песен ще запееш !!! Помни ми думите ! Фактите са си факти !

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 май 2011 11:30

Аз не знам кой мач ще се гледа най-много , но УГОВОРЕН МАЧ НЕ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ !!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 май 2011 11:30

POPCORN написа:
Аз мислех ,че ще дават Локо София - Литекс ,защото най-вероятно ще стават шампиони днес :roll:

телевизията дава този мач , който ще го гледат повече хора!На тях не им пука дали някой став шампион или изпада!Това е рейтинг!

Прав си ;) Мача в Пловдив ще бъде гледан от много повече хора ,но пък Литексо ще стават шампиони сигурно ,но както и да е ;) Аз ще съм на Академик - Левски ,така че ми е се тая ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 11:31

PFK_Levski написа:
POPCORN написа:
PFK_Levski написа:Айде кажете ми как Локо Пловдив има по-малък коефициент от ЦСКА ?
Единствено щото е уговорен мача ?

да уговорен е, айде бягай сега да се оплачеш в някое районо, защото е уговорен мача!Първо Локо Пд са домакини!Второ на тях точките им трявбат много повече отколкото на ЦСКА, трето ЦСКА излиза абсолютно с резервите.ти какъв искаш да е коефициента за Локо?Уговорен мач..тука говорим за съвсем друго нещо.Че са скрити срещите докато тая среща ще е дават

Миналата седмица да ти кажа ли коефициентите
на Локо Пловдив - Левски София ?

1-3.15 Х-2.8 2-1.55 като се има в предвид , че е паднал коефициента за Левски след и се е вдигнал на Локото с малко предполагам ( 0.25 някъде ) .......... Аз няма къде да бягам .... казвам фактите !!!!!!!!!!!!!!!!!! Преди 2 седмици в Италия се игра мач Парма и още някакъв отбор .... да ти кажа ли коефициенти ? 1-3.25 Х-1.35 2-3.25
Мачът свърши 0:0 .... Прави си сметките момче !!!! Тази вечер Локото ще победи и друга песен ще запееш !!! Помни ми думите ! Фактите са си факти !

Миналата седмица имаше ли смисъл от мачовете бе?Имаше нали?Сега какъв смисъл виждаш в тия мачове?За какво ЦСКА да се напъват да играят и да си контузят някой играч като в сряда имаме много по-важна среща!Още повече, ако ЦСКА бие какво ще говориш тогава?Съвсем нормални ас коефициентите!Миналия кръг като Локо Пд вкараха, кой знае колко е скочил коефициента за обръщалка а?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 май 2011 11:32

Повярвай ми ако ЦСКА победят довечера лично ще ти се извиня , но ако паднат ........... ????

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 11:33

turbogena написа:
POPCORN написа:

Прав си ;) Мача в Пловдив ще бъде гледан от много повече хора ,но пък Литексо ще стават шампиони сигурно ,но както и да е ;) Аз ще съм на Академик - Левски ,така че ми е се тая ;)

Това вече го знае всеки,че ще стават шампиони!Няма никаква интрига!По точно интригата е дали, локо сф ще задържи 4-тото място!Все пак Литекс и равен ги устройва и другият кръг са домакини на Калиакра!Няма ккак да загубят там така,че е 99% са шампиони!А не виждам и с тая игра как Локо може да спре Литекс :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 11:34

PFK_Levski написа:Повярвай ми ако ЦСКА победят довечера лично ще ти се извиня , но ако паднат ........... ????

ами ако паднат паднат бе човек!Как да ти го обесня!Кажи ми една причина за какво да играе ЦСКА!Да ЦСКА ще си играят и пак ще искат да бият просто са с резервите!ЦСКА 6 човека няма да ги има!ЛКокото са домакини!После ЦСКА горе долу винаги играе турдно на тоя стадион!ЦСКА мисли за купата!Дори ЦСКА ако спечели какво?Нито може да станем първи нито втори!ЦСКА излиза с резервите и се бори колкото може!Букмейкарите какво искаш да направят , като Локо са домакини, като ЦСКА излиза с 11 резерви и тоя мач за Локо Пд е адски важен, докато мача за ЦСКА е мач без значение!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”