Какво мислите за чуждопоклонниците?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Какво мислите за чуждопоклонниците?

Мнениеот W84me » 26 дек 2008 14:11

LordVOODOO написа:
thrust написа:
LordVOODOO написа:Пич успокой се малко и спри наркотиците! Няма нищо лошо в това човек да е фен на отбор извън България! А и все пак виж какво е нивото на родният футбол!!! - Трагично! Какво лошо има в това да си ценител на красивият и добър футбол? След като родните отбори не могат да ни предоставят нужното качество нормално е да гледаме на запад!
Аз лично обичам Барселона в пъти повече отколкото, който и да е роден клуб! (Друг е въпроса, че заради Стоичков не смятам Барса са чужд отбор, а за наш! ;) )

А не можеш ли да си гледаш хубав футбол и да си мълчиш? Що трябва да знаем, че си "голям фен" на Барцилоната? Ай, кат си голям фен, ходи им на мачовете. Просто единственото, което трябва да направиш, е да си гледаш хубав футбол и да си правиш трайко. Ясно е, че никакъв фен не можеш да си им. Само да им се кефиш.

Ахахахаха забавен си! Гледал съм повече мачове на Барса на живо, отколкото ти мачове в България на който и да е отбор! За последно гледах Ел Класико на живо! Така че трай си! Не че те засяга, но съм сосио на отбора! ;)

Нас какво ни интересува,че си гледал "Ел класико" ?!Питал ли те е някой какво си гледал?Човека си е прав,винаги сме били едни гъзодавци и мишки!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 26 дек 2008 14:15

трябва да са напочит БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ И БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ,азсъм фен на ЛЕВСКИ и харесвам Манчестър Юнайтед,но между фен и привърженик на един отбор не може да се поставя знак за равенство
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ,ОЛЕ,ОЛЕЕЕЕ
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 26 дек 2008 14:46

bai mile написа:Сипи си един чаи, успокои се.Тва па що реши че ни е проблема? Ние нямаме футбол тука ахахахах.Аз съм фен на Барселона, по ред причини...Аиде моляти се бе то тука хората това им остана, да са фенове на тия дето наистина играят, че в БГ има само мочка.

Заради такива тв фенчета, които не ходят по стадионите и такива, които не ходят да гласуват - такава ни е държавата и съответно футбола.
Глори хантърите, които следите отборите по лийвскор и тв сте тумора на футбола!
Местните ви отбори губят и обедняват за сметка на западните отбори.
Ако всички ходим по мачове и си купуваме артикули на нашите отбори, пълним си стадионите и сами си предупределяме съдбата - футбола ни ще е на ниво!

Абе я недеи да псуваш и да коментираш бе...Първо аз гласувам на всички избори които има и не , че има за кои но все пак гласувам с цел да не печелят гласове турчолята...Второ бил съм на доста мачове на Камп Ноу, и с Валенсия и с Осасуна и вообще няма да ти обеснявам и да ти давам отчет.Това че си получил за коледа само съжаление или нещо подбно не ме грее, само неискам да ми слагаш епитети, че заради тия като мене държавата била на това дереже.Тапанар.Много ти знае устата , ама за съжаление нищо умно не излиза от там.Как па реши че аз точно не гласувам и не ходя на мачове.????Не познаваш никои , и по това че някои тука е изказал мнение веднага плюеш.Какво те провокира да я драснеш тая тема а?И аз като колегата съм от Барселона , и мисля че можеби и в моите вени тече каталунска кръв , колкото и клиширано да звучи това.Фен съм на Барселона не само заради клуба а и заради много други неща,и включая и Стоичков.Защото като изляза в Европа и кажа че съм от България не я свързват с политици или още по - малко Левски , ЦСКА...казват ми Стоичков , и в последно време Котуошо.Фен съм и на български отбор разбирасе , и когато тои играе в европа и когато се срещне ако ще и с Барселона винаги подкрепям българите...но това не значи , че аз съм тумора на футбола ни.Келемето седнал да говори за тумор.Според мен ти си точно тумора , че като те гледам маи си от тия ненормалните дето трошат и се прават на мъже по стадионите , с цел "подкрепа на любимия отбор".Маи точно заради тебе хората не им се ходи по стадионите. :roll:
[center]ИзображениеИзображение[/center]

bultras

Мнениеот bultras » 26 дек 2008 15:26

ЕДИН ОТБОР Е НА СВЕТА
ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА,
ЗА НАС Е ТОЙ РЕЛИГИЯ,
О БОТЕВ ПЛОВДИВ- НАЙ ВЕЛИКИЯ

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 26 дек 2008 16:11

kiddo написа:Чуждопоклонието е еснафщина и липса на себеуважение!
Няма по-гнусни същества от тия, които се кефят на травестита Роналдо и се мислят, че са фенове на м.ю.
Преди месеци попаднах на един форум случайно и чета как некакъв пише, че Барбуков не може да се впише в идеята м.ю и че не трябва да играе в отбора, защото е Българин и отдолу после пишеше нещо: „Абе не съм расист, ама Българин не може да играе в м.ю“ ... нещо такова, цитирам по памет, и един олигофрен(български естествено) се включва: „Абе как може да кажеш такова нещо, аз обичам мю повече от всеки бг отбор“ :roll: точно така го беше написал „бг отбор“.

Истинските привърженици мразят глори хантърите и чуждопоклонниците, защото те никога няма да бъдат ПРИВЪРЖЕНИЦИ!

А РОМИТЕ И ВЛАСИТЕ БЪЛГАРИ ЛИ ДА ГИ БРОИМ.
ЩОТО ГОШКО ПЕТКОВ Е РОМЧЕ
БОРИМИРОВ-ВЛАХ
М.ОГНЯНОВ-РОМ
ЕМИЛ АНГЕЛОВ-РОМ

КВО СЪВПАДЕНИЕ ЧЕ СА ОТ ЛЕФСКИ СИЧКИТЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ТА КЪВ Е ОТГОВОРА!

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 26 дек 2008 20:46

Prosto ni se gleda futbol.

Потребителски аватар
kiddo

Мнениеот kiddo » 26 дек 2008 21:04

CSKA ULTRAS 15 написа:Na maikati putkata gei skapan mahai se ot balgaria ne ni trqbvat takiva kopelenca kato teb.

Асковски мангал, ти си подчовек и на теб мнението никой не ти го иска, нито го интересува, защото си интелектуално ограничен, смръдлив селянин, от който дори и свинете се срамуват :lol:

LordVOODOO написа:И какво ако съм каталунец???! Още преди 5 години отказах да получа испански паспорт и да стана с двойно гражданство! А хем тогава България не беше е ЕС! Обичам си родината, но съм отвратен от родният футбол. Ходя редовно на мачовете на Черно Море и имам всичките им фенски артикули, но аз ще си остана барселонист до гроб! Явно във вените ми тече поне малко каталунска кръв! ;)
А за наркотиците... като ти гледам мненията определено преди да седнеш да пишеш в темата си дръпнал поредната линия...

Тече ти у вените огромно количество паркизан :lol: Халюцинант ненормален :lol:
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
kiddo

Мнениеот kiddo » 26 дек 2008 21:06

bai mile написа:Абе я недеи да псуваш и да коментираш бе...Първо аз гласувам на всички избори които има и не , че има за кои но все пак гласувам с цел да не печелят гласове турчолята...Второ бил съм на доста мачове на Камп Ноу, и с Валенсия и с Осасуна и вообще няма да ти обеснявам и да ти давам отчет.Това че си получил за коледа само съжаление или нещо подбно не ме грее, само неискам да ми слагаш епитети, че заради тия като мене държавата била на това дереже.Тапанар.Много ти знае устата , ама за съжаление нищо умно не излиза от там.Как па реши че аз точно не гласувам и не ходя на мачове.????Не познаваш никои , и по това че някои тука е изказал мнение веднага плюеш.Какво те провокира да я драснеш тая тема а?И аз като колегата съм от Барселона , и мисля че можеби и в моите вени тече каталунска кръв , колкото и клиширано да звучи това.Фен съм на Барселона не само заради клуба а и заради много други неща,и включая и Стоичков.Защото като изляза в Европа и кажа че съм от България не я свързват с политици или още по - малко Левски , ЦСКА...казват ми Стоичков , и в последно време Котуошо.Фен съм и на български отбор разбирасе , и когато тои играе в европа и когато се срещне ако ще и с Барселона винаги подкрепям българите...но това не значи , че аз съм тумора на футбола ни.Келемето седнал да говори за тумор.Според мен ти си точно тумора , че като те гледам маи си от тия ненормалните дето трошат и се прават на мъже по стадионите , с цел "подкрепа на любимия отбор".Маи точно заради тебе хората не им се ходи по стадионите. :roll:

А, уж склерозата била психично разстройство :lol:
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
kiddo

Мнениеот kiddo » 26 дек 2008 21:08

cesekar4o_the best написа:
kiddo написа:Чуждопоклонието е еснафщина и липса на себеуважение!
Няма по-гнусни същества от тия, които се кефят на травестита Роналдо и се мислят, че са фенове на м.ю.
Преди месеци попаднах на един форум случайно и чета как некакъв пише, че Барбуков не може да се впише в идеята м.ю и че не трябва да играе в отбора, защото е Българин и отдолу после пишеше нещо: „Абе не съм расист, ама Българин не може да играе в м.ю“ ... нещо такова, цитирам по памет, и един олигофрен(български естествено) се включва: „Абе как може да кажеш такова нещо, аз обичам мю повече от всеки бг отбор“ :roll: точно така го беше написал „бг отбор“.

Истинските привърженици мразят глори хантърите и чуждопоклонниците, защото те никога няма да бъдат ПРИВЪРЖЕНИЦИ!

А РОМИТЕ И ВЛАСИТЕ БЪЛГАРИ ЛИ ДА ГИ БРОИМ.
ЩОТО ГОШКО ПЕТКОВ Е РОМЧЕ
БОРИМИРОВ-ВЛАХ
М.ОГНЯНОВ-РОМ
ЕМИЛ АНГЕЛОВ-РОМ

КВО СЪВПАДЕНИЕ ЧЕ СА ОТ ЛЕФСКИ СИЧКИТЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ТА КЪВ Е ОТГОВОРА!

Олигофрен хасковски, надушваш се, отиди да се окъпеш във местната вада :lol:
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 26 дек 2008 21:16

kiddo написа:
bai mile написа:Абе я недеи да псуваш и да коментираш бе...Първо аз гласувам на всички избори които има и не , че има за кои но все пак гласувам с цел да не печелят гласове турчолята...Второ бил съм на доста мачове на Камп Ноу, и с Валенсия и с Осасуна и вообще няма да ти обеснявам и да ти давам отчет.Това че си получил за коледа само съжаление или нещо подбно не ме грее, само неискам да ми слагаш епитети, че заради тия като мене държавата била на това дереже.Тапанар.Много ти знае устата , ама за съжаление нищо умно не излиза от там.Как па реши че аз точно не гласувам и не ходя на мачове.????Не познаваш никои , и по това че някои тука е изказал мнение веднага плюеш.Какво те провокира да я драснеш тая тема а?И аз като колегата съм от Барселона , и мисля че можеби и в моите вени тече каталунска кръв , колкото и клиширано да звучи това.Фен съм на Барселона не само заради клуба а и заради много други неща,и включая и Стоичков.Защото като изляза в Европа и кажа че съм от България не я свързват с политици или още по - малко Левски , ЦСКА...казват ми Стоичков , и в последно време Котуошо.Фен съм и на български отбор разбирасе , и когато тои играе в европа и когато се срещне ако ще и с Барселона винаги подкрепям българите...но това не значи , че аз съм тумора на футбола ни.Келемето седнал да говори за тумор.Според мен ти си точно тумора , че като те гледам маи си от тия ненормалните дето трошат и се прават на мъже по стадионите , с цел "подкрепа на любимия отбор".Маи точно заради тебе хората не им се ходи по стадионите. :roll:

А, уж склерозата била психично разстройство :lol:

Личи си колко си умен.Нямаш мнение и се чудиш каква псувня да измислиш.Голословен си , защо не кажеш нещо конкретно бе лилипут мамин.Няма да се занимавам с тебе, ако те намера на стадиона бих те в клинил в колчето дето държи гредата. :x :x :x :x :evil: :evil: :evil:
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”