LordVOODOO написа:thrust написа:LordVOODOO написа:Пич успокой се малко и спри наркотиците! Няма нищо лошо в това човек да е фен на отбор извън България! А и все пак виж какво е нивото на родният футбол!!! - Трагично! Какво лошо има в това да си ценител на красивият и добър футбол? След като родните отбори не могат да ни предоставят нужното качество нормално е да гледаме на запад!
Аз лично обичам Барселона в пъти повече отколкото, който и да е роден клуб! (Друг е въпроса, че заради Стоичков не смятам Барса са чужд отбор, а за наш!)
А не можеш ли да си гледаш хубав футбол и да си мълчиш? Що трябва да знаем, че си "голям фен" на Барцилоната? Ай, кат си голям фен, ходи им на мачовете. Просто единственото, което трябва да направиш, е да си гледаш хубав футбол и да си правиш трайко. Ясно е, че никакъв фен не можеш да си им. Само да им се кефиш.
Ахахахаха забавен си! Гледал съм повече мачове на Барса на живо, отколкото ти мачове в България на който и да е отбор! За последно гледах Ел Класико на живо! Така че трай си! Не че те засяга, но съм сосио на отбора!
Нас какво ни интересува,че си гледал "Ел класико" ?!Питал ли те е някой какво си гледал?Човека си е прав,винаги сме били едни гъзодавци и мишки!

[/center]