Столичните клубове се обединиха в едно за софиийските бази.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Столичните клубове се обединиха в едно за софиийските бази.

Мнениеот PFC Litex » 29 апр 2011 17:53

За бутането на 3/4 от стадиона и изграждане на модерни трибуни отново са нужни сериозни средства, единствено се моля само да не отчетат дейност и имитация на реконструкция, защото от това отново губим ние феновете.
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 апр 2011 17:59

замазвания на положението би било това... нищо повече :cry:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 апр 2011 18:06

Ето пример с Герена, бутането на три сектора, не е ли равно на изграждане на нов стадион?
Много ми мирише на предизборни трикове и съм леко скептично настроен, как пък точно 4-5 месеца преди изборите се сетиха за спорта ей така от нищото или видяха във футболните фенове доста избиратели?

За миг си представете дори елементарни стъпки тази фенска маса какво ще каже, бе дай отново да изберем това правителство, виж почнаха да оправят стадионите, дават пари и ала-бала, дори Батков е скептично настроен, а по тези въпроси съм склонен да му вярвам, все пак е адвокат и вижда нещата по-добре от мен.
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 апр 2011 18:16

PFC Litex написа:За миг си представете дори елементарни стъпки тази фенска маса какво ще каже, бе дай отново да изберем това правителство, виж почнаха да оправят стадионите.

Незнам за другите, но аз и тези с които съм говорил на темата хич не са оптимисти и определено не биха дали гласа си за герб заради тези тарикатлъци които се опитват да ни хвърлят...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 29 апр 2011 18:31

Твърдо съм против държавата да им отпуска пари да ремонтира стадионите .Препраха сумата и мръсна пара и сега искат и да им плащат за това.
Видяхме какво е положението с отдадени стадиони като "Славия" и "Герена" какво се е подобрило на тях за изминалите години ?
ТОва е върха на сладоледа да си връткаш далаверите и държавата да ти плаща за това.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 апр 2011 18:47

Thsmith написа:
PFC Litex написа:За миг си представете дори елементарни стъпки тази фенска маса какво ще каже, бе дай отново да изберем това правителство, виж почнаха да оправят стадионите.

Незнам за другите, но аз и тези с които съм говорил на темата хич не са оптимисти и определено не биха дали гласа си за герб заради тези тарикатлъци които се опитват да ни хвърлят...

Колко ли са тези които мислят трезво и имат по-глобален поглед над нещата? :)
Изображение

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 29 апр 2011 18:52

Щом ще се помага само на Софийските отбори най-добре е да си направят отделно първенство.Да си играят помежду си на модерни стадиони,а провинцията "селяните" да играят на ливадите.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 апр 2011 18:55

зеленобелия написа:Щом ще се помага само на Софийските отбори най-добре е да си направят отделно първенство.Да си играят помежду си на модерни стадиони,а провинцията "селяните" да играят на ливадите.

Само в София ли ще се помага?
http://beroe.gong.bg/view_article.php?article_id=199385
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 29 апр 2011 19:07

8-)
Незнам за другите стадиони, но на стадион "СЛАВИЯ" за последните 10 години май само няколкостотин седалки са сложени на секторите срещу официалната трибуна. Друго не виждам да е направено .... :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 29 апр 2011 19:11

Ако може държата(данъкоплатците) да ги плаща пък те да си играят на тях, аз нещо такова разбирам :shock:
Абе няма държавници, искаш съоръжението ето ти договор за 30 години, при условие инвестиционен проект за минимум 30 милиона примерно и си търси инвеститори.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”