Поредното малоумие на БФС feat. родната Милиция...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Поредното малоумие на БФС feat. родната Милиция...

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2011 18:32

TopCat написа:Уникално - отивам аз с детето си на мач и аз отивам в един сектор, а той в съвсем друг, където някои напушени и дрогирани батковци на по 15 години да го пазят! ИДИОТИЯ!

това може би се има предвит за хора до 16 години където са без предружител!Надали ще отиде детето ти в вединият сектор и ти в дргияТ!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 апр 2011 18:35

TopCat написа:Уникално - отивам аз с детето си на мач и аз отивам в един сектор, а той в съвсем друг, където някои напушени и дрогирани батковци на по 15 години да го пазят! ИДИОТИЯ!

Сектора за непълнолетни е само за тези които са без придружители, кой е казал, че ще отделят дете от родителят му, къде е определена възрастта на непълнолетните?
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 апр 2011 18:40

turbogena написа:
L_Messi написа:
turbogena написа:На първо място ще бъдат създадени специални сектори на спортните съоръжения, които ще са само за непълнолетни лица.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
По голяма простотия не бях чувал скоро :shock: :shock:

Това има ли го някъде по света или ние сме първите, които се сещат за тази "гениална" идея?

Ами поне аз не съм чул тази ''гениална'' идея да е приложена някъде :lol:

Аз не съм и виждал такова "чудо", макар че гледам футболни мачове на чужди стадиони от световното в Англия. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 19 апр 2011 18:48

Хулиганството ше спре когато лумпените престанат да са анонимни и всеки си има клубна карта, а тази глупост със секторите не ми се коментира.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 апр 2011 19:03

8-)

Този път съм съгласен с министър Цветанов и Боби Михайлов.
Прекалено много полиция има по стадионите на България. Понякога е толкова много, че доближава цифрата на зрителите, което е абсурдно и смешно.
Според мен повече камери по стадионите ще решат проблема. Който прави простотии камерата го снима, следва разпознаване и по бързата процедура в затвора !!!
Ултрасите пък като няма срещу тях униформени няма да имат дразнител и вероятно ексцесиите ще намалеят и с времето ще изчезнат, както това стана в Англия.
Мисля, че министър Цветан Цветанов е прав в случая.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 19 апр 2011 19:07

С тях ще вървят ли блокчета за рисуване ии песнички от незабравимото детство ?

Поредната порция , огромна простотия от БФС , то вече да им свикне човек интересно ще ми е как ще ме задължат да седя там , тъй като и аз май съм докоснат от закона , тъй като съм на 17 ?
When you walk..

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2011 19:16

Много сте оригинални всичките!Само незнам пред кого искате да докажете оригиналноста си?Блокчета..Защо малко не се опитате да мислите с тоя мозък отколкото да пишете глупости!Колко хора има средно на мач в България?500-1000-2000?Тия момчета където искат да ходят на мач,ама са малки сега влизат ли по стадионите?Аз ще ви отговоря!Преди влизаха, но от 1 месец не могат да влизат!Заради кой не могат да влизат?ЗАради лумпените по стадионите!Трябва ли да откажем тия млади хора от това да ходят на стадиона и да подкрепят отбора си?То едвам се броим на пръстите на двете ръце по време на мач пък и младите момчета да не ходят на стадиона, поради тази причина с възрастта!Ако така ще могат да ходят на мач и да гледат спокойно любимият си отбор съм съгласен!Не виждам какво лошо има?То няма да е отделен сектор...а примерно В сектор ще е 1/3 за тях!Вместо да се опитаме да привличаме хора на стадионите ние се чудиме как да ги изгониме!Не може да си позволиме младите хора да не ходят на стадиона...
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 апр 2011 19:27

POPCORN написа:Много сте оригинални всичките!Само незнам пред кого искате да докажете оригиналноста си?Блокчета..Защо малко не се опитате да мислите с тоя мозък отколкото да пишете глупости!Колко хора има средно на мач в България?500-1000-2000?Тия момчета където искат да ходят на мач,ама са малки сега влизат ли по стадионите?Аз ще ви отговоря!Преди влизаха, но от 1 месец не могат да влизат!Заради кой не могат да влизат?ЗАради лумпените по стадионите!Трябва ли да откажем тия млади хора от това да ходят на стадиона и да подкрепят отбора си?То едвам се броим на пръстите на двете ръце по време на мач пък и младите момчета да не ходят на стадиона, поради тази причина с възрастта!Ако така ще могат да ходят на мач и да гледат спокойно любимият си отбор съм съгласен!Не виждам какво лошо има?То няма да е отделен сектор...а примерно В сектор ще е 1/3 за тях!Вместо да се опитаме да привличаме хора на стадионите ние се чудиме как да ги изгониме!Не може да си позволиме младите хора да не ходят на стадиона...

Няма такива думи като - позволиме и изгониме, казва се и се пише позволим и изгоним.

Пример сега ще ти преведа едно изречение:

Грешното:
Вместо да се опитаме да привличаме хора на стадионите ние се чудиме как да ги изгониме

Правилно:
Вместо да се опитаме да привлeчeм хора на стадионите ние се чудим как да ги изгоним.

Успех с изучаването на българския език, че е срамотия този неграмотност 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 19 апр 2011 19:36

Blue_AvalanchE написа:Тия от бефесе стигнаха 11 дихона тъпота :lol: - сектор за непълнолетни - направо да построим детска градина и стол, че барем поне покемоните да са вечеряли преди мача от 21ч. :lol: :lol: Те на тия заседания ходят само да си правят сеира...

ахахахахаххахахахахаха точно само си правят сеир :lol: посъберат се, изпляскат някоя тъпотия и това е. Поне едно време с Батето беше и забавно. :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2011 19:40

Levskar_90 написа:
POPCORN написа:Много сте оригинални всичките!Само незнам пред кого искате да докажете оригиналноста си?Блокчета..Защо малко не се опитате да мислите с тоя мозък отколкото да пишете глупости!Колко хора има средно на мач в България?500-1000-2000?Тия момчета където искат да ходят на мач,ама са малки сега влизат ли по стадионите?Аз ще ви отговоря!Преди влизаха, но от 1 месец не могат да влизат!Заради кой не могат да влизат?ЗАради лумпените по стадионите!Трябва ли да откажем тия млади хора от това да ходят на стадиона и да подкрепят отбора си?То едвам се броим на пръстите на двете ръце по време на мач пък и младите момчета да не ходят на стадиона, поради тази причина с възрастта!Ако така ще могат да ходят на мач и да гледат спокойно любимият си отбор съм съгласен!Не виждам какво лошо има?То няма да е отделен сектор...а примерно В сектор ще е 1/3 за тях!Вместо да се опитаме да привличаме хора на стадионите ние се чудиме как да ги изгониме!Не може да си позволиме младите хора да не ходят на стадиона...

Няма такива думи като - позволиме и изгониме, казва се и се пише позволим и изгоним.

Пример сега ще ти преведа едно изречение:

Грешното:
Вместо да се опитаме да привличаме хора на стадионите ние се чудиме как да ги изгониме

Правилно:
Вместо да се опитаме да привлeчeм хора на стадионите ние се чудим как да ги изгоним.

Успех с изучаването на българския език, че е срамотия този неграмотност 8-)

Смешко ела ме научи наживо как се пише, може аз да те науча на някой неща какво ще кажеш?Или само по форумите учиш хората!Ако няма какво да казваш по темата по-добре въобще не говори!Ако искам всяка дума ще е пиша грешно ясно ли тие?Това си е моя работа!Ъи понеж си толкова прост,че почти по повечето теми не може да измислиш нищо и затова почваш само да се заяждаш!Така като те гледам и ти имаш някакви грешки... май и ти не си учил много много!ТОЗИ НЕГРАМОТНОСТ не съм чул да има такъв израз!Палячо!
Последна промяна от POPCORN на 19 апр 2011 19:46, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”