Герой от САЩ'94: Вратарят на Левски чете играта
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Герой от САЩ'94: Вратарят на Левски чете играта
Това момче е огромен талант!!Казах го още есента!!Може и да е от Левски-но няма значение-на бялото черно не може да кажеш!!
УСПЕХ!

Това момче има голямо бъдеще,най-добрата покупка в лятната селекция.
Да е жив и здрав Пламката Илиев, тепърва ще развива таланта си! Надявам се да ни радва дълги години. 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
А помните ли как го третираха зимата...не го пускаха дори за полувреме в контролите, а сега ги спасява! Това е щабът на Левски - взимат един страхотен футболист и започват да го мъчат! Ако не бяха паднали от ЦСКА, Пламен щеше още да седи на пейката и да се съсипва! Сега за мен е един от най-добрите ни вратари и до 1 година ще е национал...ако не го съсипе Батко!
С Ники Михайлов,Пламен Илиев и Караджов-си решаваме варатрските проблеми за 15 години! 

cska_90 написа:С Ники Михайлов,Пламен Илиев и Караджов-си решаваме варатрските проблеми за 15 години!
+1 напьлно си прав....дано и с дргите постове скоро да доживеем такьв избор с такова качество
За мен това е един от най-големите таланти от години, не само на вратарския пост. Има рефлекса, има техника, има самочувствие, разчита играта...има всичко необходимо, а е толкова млад. Е, малко височина му липсва, но добре компенсира с останалите компоненти. За мен има само две неща, които могат да го спрат към големия футбол - едното е да хвръкне бързо, по подобие на Ники, а другото е ако остане още години в България. Такъв талант не трябва да се погубва, има бъдеще за голям футбол и му пожелавам(с риск левскарите да ми се разсърдят) бързо да излезе в Европа. Много успехи и да надскочи Боби по футболни успехи! 
“Прост народ - слаба държава”
- Santiago Munezz
- Контакти:
mfca написа:За мен това е един от най-големите таланти от години, не само на вратарския пост. Има рефлекса, има техника, има самочувствие, разчита играта...има всичко необходимо, а е толкова млад. Е, малко височина му липсва, но добре компенсира с останалите компоненти. За мен има само две неща, които могат да го спрат към големия футбол - едното е да хвръкне бързо, по подобие на Ники, а другото е ако остане още години в България. Такъв талант не трябва да се погубва, има бъдеще за голям футбол и му пожелавам(с риск левскарите да ми се разсърдят) бързо да излезе в Европа. Много успехи и да надскочи Боби по футболни успехи!
+1 Много точно казано.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Torino FC 1906
- Контакти:
cska_90 написа:С Ники Михайлов,Пламен Илиев и Караджов-си решаваме варатрските проблеми за 15 години!
Единия изчезна в чужбина и всички виждаме как се разви . Това трябва да стане и с другите двама за да имаме силни вратари .
Torino FC 1906 написа:cska_90 написа:С Ники Михайлов,Пламен Илиев и Караджов-си решаваме варатрските проблеми за 15 години!
Единия изчезна в чужбина и всички виждаме как се разви . Това трябва да стане и с другите двама за да имаме силни вратари .
Симпатизирам на ЦСКА, но Караджов за мен няма качества за този отбор, а за националния - просто мираж. Лично мнение, а и при конкуренцията на другите двама може и да не помирише националната фланелка. Не искам да влизам в преракиня с никого(визирам червените фенове), просто мнение, за което си имам необходимите доводи. Дано бъркам, но ще видим ...
“Прост народ - слаба държава”
Върни се в “Футбол - България”