Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
gosho написа:........Ние не се съобразяваме с никой и на никого не сме длъжници, заставаме твърдо зад председателя на учреждението и НЕ приемаме неговата оставка, смятаме че без него няма смисъл да се продължава......Фен клуб без лидер не е фенклуб, затова и прекъсваме........
БПФК написа:Ай стига бе, много гадно тва, че се разформировате
Помислете малко, трябва да спасим ултра културата в България!
Labros написа:Цялата работа е в това, че сложиха цени на билетите. Няма вече влизане на аванта
dikanio написа:Кога се формираха, че се разфоримироват![]()
И все едно някой го интересува.
или продължаваме с него или спираме.
Не се приема да сме платени фенове, не искаме помощ както досега не са ни помагали така и сега нямат право да ни пречат и да ни разформироват по този грубият начин!!!
Владо завинаги един от нас. Докато не се извинят ( ръководството) публично и разкажат на хората в Разград какво са направили.....аз поне няма да се върна в сектора и няма да ходя по гостувания!
домуса ще си отиде ,но града и отбора ще си остане
това е истината, имам чувството че сме се върнали в комунистическите времена даже по лошо във времената в които ВИС и СИК бяха на власт.
Въобще не ми се говори много много ако си ценя живота колкото и да го казвам като шега.... не е майтап работата.
Аз не искам отбор в А група на тази цена, да не мога да кажа какво мисля и да ме е страх за живота ми при всеки подскок на протест че нещо куца.... плащам си билетчето и имам право на глас.
Вместо това господин Домуса да си плати първо бетона който са му изляли на стадиона и тогава да ми казва че нямало да влизам на стадиона и щял да направи билета 50 лв.
По добре при Мъдрево пак ще ходя и ще викам но няма никой да ми държи сметка за неща които ги има навсякъде в БГ и Европа... нали искаме да се като Европейските отбори нека започнем от собственика все пак......
Какво ли трябва да направят агитките на Локо София дето погребаха играчите, ковчези ли бяха какво ли не а нас за един плакат "Петев Вън" ще ни изгонят от Разград.
въобще не си прав за нищо което си написал.... но това си е твое мнение и ти имаш право
За бетона по-добре да не плати но вместо това да преведе заплати на работниците си в Биовет първо май ще е по-добре, след това да приказва наляво и на дясно как не сме се чували в Силистра, е не може да му е.... майката баш човека да казва на някъв убитак като мен "Къде бяхте вие агитката в Силистра, че не ви чух"
Прекрачи всякакви граници просто.
Пожелавам на всички първи мач срещу Доростол в Разград, имам само едно да кажа.... добре дошли в гробницата на г-н Домусчиев "Лудогорец Арена", човек разбира какво е загубил чак като го загуби е те ни загубиха.
Тук прикл. каквото имах да пиша, писах има и още.... лошото е че гнева ми не отминава.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта