Левскар търси фланелка на Цска!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

john barnes

Re: Левскар търси фланелка на Цска!

Мнениеот john barnes » 05 апр 2011 12:45

ами във виваспорта я има,ама само ХХЛ размер...аз съвсем случайно я намерих,още не съм я обличал.търсих я много време,ама тук във варна е абсурд да я намериш.моята е оригинална,а не някое менте дето ги продават за 20-30 лева...ако все пак решиш,пиши на лично да се видим и да ти я покажа.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 апр 2011 12:52

писах ти на скайпа,приеми ми пълномощното,за да говорим за фланелката ако желаеш.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 05 апр 2011 14:49

Не знам някой дали по рано го е написал, но виж в сайта на Uhlsport Bulgariа или ако знаеш за магазин на Uhlsport/Asics във Варна. Във Велико Търново има подобен затова може и във Варна да има (като по-голям град). Но търси и на Asics защото мисля, че те са някви братски компании (може и да съм в грешка тук).
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 05 апр 2011 15:32

Може от онлайн шопа на спортала да си подъчаш ;)

pepsi 1914
Контакти:

Мнениеот pepsi 1914 » 06 апр 2011 01:25

Не те ли е срам бе как ще му подаряваш на тоя фланелка на цска,подари му нещо друго ,ти си левскар,и аз имам много дбри приятели чорбари ,но никога няма да им дам такава фланелка,някой от тях са ме предали ,но Левски си е Левски.

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 06 апр 2011 11:20

Meн ще ме е гнус да пипам такава гадост !
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Върни се в “Футбол - България”